Happy halloween!



Söta Karina önskade glad halloween, glad jag har träffat snälla människor här! 

Efter som det är halloween idag gick jag upp vid 6, skulle hjälpa flickan med hennes smink inför halloween. Tycker detta med halloween är så kul, alla anstränger sig så mycket och har så kul! Bara när jag va på gymmet idag, testa zumba, var alla utklädda och dansade i sina kostymer. 
Hoppas det blir en bra kväll med trick or treat ikväll! 

PS; vaknade inatt för flickan kom in, Fanny Fanny klockan är 6:30 du glömde väcka mig klockan 6. Men själva faktum va att klockan va 1:30, så söt! 

Love!

22:55 - wednesday!

Min as coola outfit for today som inte ser så cool ut på bilderna...
 
Idag har varit en rätt jobbig dag, förutom min sköna två timmars träning så har allt varit bajs inprincip! Elin har åkt, pappan har skrikit och gnällt en massa, (gnällt på mig, skrikit på barnen) så har varit himla tråkig stämning här! 
Fick nyss reda på att helt plötsligt ska pappan och flickan iväg över hela fredag-söndag in till city.. och jag som äntligen skulle träffa Johanna som är här en vecka på ett helt år.. som jag sa för fyra veckor sedan.. men nej nu får jag begränsa mig.. arg tjej japp!!! 
Så kände att jag bara ville ut ur huset så jag hämtade upp Sofia och vi körde för lite frozen yoghurt (inte bra för min magen, ont :( 
Men Sofia fick mig på så mycket bättre humör! Vi började prata collage och semester och massa så nu har jag något att se fram emot, ska ta en dag då vi bokar allt bara! :D 
 
Lite Beverly Hills sen sova, upp 6:00 imorgon istället.. Halloween, spännande hoppas på en bra dag! 
 
Godnatt, Love! 

Best sister!



Fick nyss denna bilden av mamma. Kan inte mer än skratta åt hur söt man var när man var mindre! 

Idag har jag hunnit med ca två timmars träning på gymmet. Åkte iväg med Gini och Fredderikka, tränade lite kondis och armar och sedan gick vi på pilates. Älskar steam rummet som de har på gymmet, rensar alla finnar i huvudet hehe. 
Ska prova ett annat gym nästa vecka sen är det dags att skriva in mig på något! 

Beverly hills nu, Love! 

23:48 tuesday!



Ser inte fantastiskt ut på bilden, men det va gott! Kycklingratäng med tomat och mozzarella med klyftpotatis!

Idag har varit en rätt blandad dag, på förmiddagen vandrade jag runt i Town lite på jakt efter UGGs, hitta dock inga..
Efter barnen kom från skolan blev de hysteriska för Elin hade fixat en awesome present till dem, så de har varit glada och mysiga hela dagen, spelade biljard, air hockey och fotbollsspel.

Nu är jag helt slut och måste verkligen sova!
Hoppas på ett spännande veckoslut,familjen Mauritsson befinner sig i samma stad som mig!!!!
Godnatt/godmorgon.

Love!

Yellow cab!

Bild jag hitta från när vi var i City med training school!
Efter att ha haft en spadag för mig själv var de dags att hämta barnen vid tre, skönt för idag kunde jag hämta båda på samma gång. Flickan hade mattetest direkt efter skolan och kunde därför inte ta bussen så då blev det perfekt!
Som alltid var det läxor och stress direkt då pojken har fotbollsträning på måndagar. Efter 1,5 timmar i bilen, fick dock sällskap av flicka idag men det va läsning ändå så, så skulle vi handla lite smått och de va såå jobbiga, tog dubbelt så lång tid, så nu vet jag att jag alltid ska handla själv.. haha!
Blev pasta carbonara till mat idag, tror det är pojkens favoritmat faktiskt. Fick ledigt vid åtta och då kom en finsk tjej och hämtade upp mig.
Var rätt komiskt, för när vi var ute och åt häromdagen kom en av mammans vänner fram och när hon hörde att jag var svensk blev hon helt hysterisk. Du MÅSTE träffa min au pair, ni kommer älska varandra och blabla. Och idag träffades vi och hon var hur trevlig som helst, ett plus är hon kan svenska! Så vi åkte till ett Cafe i Pleasentville för en fika och bara snackade en massa!
Nu är jag hemma och även Elin har kommit tillbaka för två dagar!
 
Men nu är jag supertrött och ser inte framemot att klockan ringer 6:20..
 
Godnatt, love!

Facemask!

Idag efter att jag lämnat barnen till skolan satte jag igång en maskintvätt, städa toaletterna och barnens rum. Samtidigt som tvätten rulla satte jag mig på spinningcykeln i 45 minuter och även några situps!
Har sedan haft en liten "spadag" för mig själv hehe. Fixat ögonbrynen, haft ansiktsmask, målat tånaglarna och mina fingernaglar. Skönt med en dag för sig själv bara!
 
Nu är det snart dags att hämta flickan, hon har mattetest efter de slutat så vet dock inte när jag behöver hämta upp henne! Kan bli klurigt eftersom jag hämtar pojken på skolan idag med.. Hm ska nog lösa det! Hoppas på en skön och rolig dag idag!
 
See you later, love!

White plains!

Söndag, imorgon är det 6:20 som gäller..längtar inte!
 
Idag har också varit en bra dag, tog det lugnt på morgonen, spela lite kort med barnen och så som vanligt. Facetima sedan med mamma och syster i nästan två timmar, mysigt att få vara med i deras vardag också lite ibland.. hehe
Vid tre gick jag ner till Town och träffa Gini för lite frukost på Diner, deras pannkakor...sååå goda! Efter tog vi tåget till White Plains som är ca 15 minuter här ifrån, en större stad med massa shopping. Där är Westchester mall som har de lite dyrare affärerna, där gick vi runt ett tag och tittade lite och när vi va påväg hem upptäcker vi ett myycket bättre mall med de lite billigare affärerna, men det stängde när vi kom dit... Så att åka dit snart är ett måste! Fick i alla fall med mig ett par as snygg tights hem och fick även käkat på Taco Bell! Tog sedan tåget hem vid åtta och satte oss på Starbucks och snackade ett tag.
Nu är det dags för ett avsnitt Beverly Hills sen ska jag sova!
 
Godnatt, Love!

23:05 - waiting for superman!

Eftersom jag inte får lova att lägga upp bilder på familjen, så får det bli lite såna här tråkiga bilder.. Ska försöka fota lite imorgon kanske!
Idag hade jag en ledig dag, men jag spenderade faktiskt den med familjen! Tog en sovmorgon till 10 sen gick jag upp och åt lite frukost med dem och spelade kort. Elin och jag lärde dem spela stress och nu vill de spela det hela tiden haha.
Vid halv två åkte alla ,förutom pappan, iväg till flickans fotbollsträning och efter åkte vi till Town. Egentligen skulle det vara någon speciell halloween dag med lite faketattoos och ansiktsmålning och sånt, men vi missade hela, så vi gick bara runt och mös lite, käkade lunch på Local, super god kyckling och pesto macka! Hittade ett par superfina rosa UGG;s som var på rea, funderar på att smyga in där på måndag och köpa de, även om de är på rea är de inte billiga så.. Beror på om jag åker in till city imorgon eller inte!
I alla fall, när vi kom hem från Town tog jag en halvtimmes paus innan flickans playdate kom över och det var dags att börja jobba och laga middag. Kvällen har bestått av mat, kortspel och film. Det har varit en skön och mysig dag idag, solen sken (dock kallt ändå) och barnen har varit duktiga!
Nu väntar ett avsnitt Beverly Hills och imorgon väntar troligtvis New York City!!
 
Godnatt, love!

Good friday!

yeah mina kläder har kommit, efter 23 dagar... Men jag är nöjd, glad jag köpte hehe, och som sagt allt detta kostade endast 600 kronor, riktigt kap!
 
Fredag idag, har känts som lördag eftersom kidsen har varit hemma hela dagen. Hade som sagt sovmorgon till 9:30, men tror jag vaknade först runt 5 sen runt 6 och 6:30 runt 7:30 runt 8:30 och då gav jag upp... Låg och kolla mobilen lite och började istället göra vid mig.. haha. Gick upp, åt en maffig frukost medans barnen kollade tv och vid elva var det dags för birthday party för pojken. Som vanligt var de inte klara när vi skulle åka och pappan ska alltid gnälla i 10 min, så kom iväg 5 min innan det började och det tar 20 min att köra dit.. Inte nog med att vi skulle bli en kvart sena så fastna vi även i ett vägarbete.. i 25 minuter.. Vi missade alltså halva kalaset, men han fick i alla fall ha lite kul!
När vi kom hem fick stack vi till pojken skola där han hade typ "pick up game", en pappa i området hade samlat alla barn och så lira de lite fotboll i några timmar, kul faktiskt! När vi senare kom hem runt 4 tiden började vi dekorera huset lite mer, men blev inte klara idag iheller.. Sen käka vi lite tacos och glass till efterrätt! Skulle egentligen vara of vid 6 och då sticka ut med Gini och några andra, men fick jobba till 7:30 istället. Men gjorde inte så mycket för det har faktiskt varit en bra dag idag med barnen, har bara fått skälla på de två gånger haha!
Stack istället ut vid 8 med Gini, Katrina och Frederikka och chillade lite på Starbucks och sedan vidare till mc Donalds för lite glass.. haha bara äter hela tiden..
 
Imorgon är jag ledig fram till sju, så får se vad jag hittar på! Kanske lite hemmaspa hade varit bra för mig! :)
 
Bra fredagskväll slutar med ett avsnitt Beverly Hills! Godnatt.
 
Love.

22:19 - awesome day!

Fina vänner från training school!
 
Ligger just nu i mitt rum och kollar Beverly hills och bara chillar. Ska snart gå och ta bort mitt smink och borsta tänderna. Imorgon har jag sovmorgon till 9:30 wie! Det är för barnen är lediga från skolan imorgon, det är någon staff day så då är alla barn lediga.. haha. Blir nog en lugn dag då pojken ska iväg på kalas och jag ska med! Vi får se hur dagen slutar.
 
Idag har i alla fall varit en skön dag, skickad iväg flickan till skolan som vanligt vid 7:30 och sedan pojken vid 8:30. Vid nio igen hämtade jag flickan på skolan, var lite creapy att gå in för man va typ tvungen att visa id i en kamera och sedan skulle jag hitta main office så de kunde kalla ut henne, kan säga att först hjälpte en elev mig och sen en lärare och tillslut kom flickan ut hehe, inte lätt med så annorlunda regler än hemifrån. När vi kom hem gjorde hon och pappan sig redo för att åka till city där de skulle fixa lite saker med flickan, så jag var ensam till tre, skönt! Hade dock som vanlig lite tvätt och så och träning to do, så det blev inte förräns halv tolv som jag mötte upp med Lena för lite frukost. Vi bara körde runt lite sen, hon hjälpte mig handla lite mat och sen vid tre var det dags att hämta upp pojken. Skönt idag att det bara var vi två hemma så kunde jag larva mig lite med honom, han är så söt när han är glad. Senare blev det dags för hans träning och jag satt som vanligt i bilen och väntade. Efter skulle jag hämta upp flickan och mamman, jag trodde det va i Chappaqua men det var det tydligen inte.. utan det var i Mount Kisco, ungefär 15 minuter ifrån Chapp, och där va vi redan på fotbollsträning... så det blev en del bilkörande idag haha! Efter mötte vi i alla fall upp pappan på en restaurang där vi käkade awesome dinner!
Så faktiskt en mycket bra dag! Långt inlägg, nog just för jag kände lite extra glädje i denna dagen! :D
Hoppas imorgon blir lika bra även fast jag har de hela dagen!! Håll tummarna.
 
Love!

23:30 missing you!




Vill egentligen inte skriva något här idag, men eftersom jag vet mamma och pappa läser den varje morgon så tänkte jag vara snäll!

Säger bara hemskt tråkig dag med barnen thats it, 10 timmars jobb!

Meen, provade pilates idag? Inte som jag föreställt mig, men det var rätt skönt, kan tänka mig att ta en sån kurs per vecka för att slappna av lite. Ska nu bara bestämma mig om det är värt pengarna att gå på det gymmet eller om jag ska hitta något billigare? Hmm.

För övrigt, saknar hemma, äter massa godis fast jag inte borde, även massa kakor.. hittat en ny favorit serie att titta på och har börjat att kika på collage både här och hemma om fashion, kan bli kul! Jag hoppas att jag snart får mina kläder från sheinside och jag längtar tills jag sparat en bra budget så jag kan gå in och shoppa loss i city!!
2 månader exakt till bästa familj + Viktor kommer!!

Sovdags, japp! 6:20 imorgon.. fullspäckad dag!

Natti, love!

Halloween!

Halloween is coming up!
 
Idag blev en vanlig dag, barnen iväg i skolan runt nio tiden, satte mig på spinningcykeln i 40 minuter och magövningar i 20 minuter, känner mig stolt idag! Har även bestämt mig för att börja bli lite nyttigare och försöka äta bra, good for me! Vid halv tolv hämta Gini upp mig och vad om vi inte satte oss på Starbucks.. Där senare Buki kom, efter ett tag tog vi oss till Dinert precis bredvid och käka lite lunch, idag blev det BBQ kyckling med bacon och tomat i en rulle! Fick även pratat med min lilla älskling lite idag!
När barnen kom hem blev det såklart dags för läxor och vid fem började vi dekorera huset. Såg emot det så himla mycket men istället blev det bara massa gnäll och tråkigt av det, mitt i allt var jag tvungen att börja laga potatismos för inget annat dög och barnen börja självklart bråka en massa så tillslut ville inte pojken vara med och flickan fick göra allt själv. Blev dock inte helt klara så kanske på bättre humör imorgon så vi kan fortsätta! Undrar om vi ska köpa någon pumpa, hmm?
Aja nu sover de iallafall och jag ska se lite Beverly Hills!
 
God natt, hoppas ni haft en bra dag!
Love.

Do more of what makes you happy!

Denna superfina berlock och denna awesome godispåsen låg i det "fina" paketet jag fick av släkten idag! Synd att jag nyss bestämt mig för att inte äta mer godis, aja finns inte mycket mer än att vänta några veckor med det tills denna godispåsen är slut.. hehe
 
Idag har varit en helt vanlig dag, eller nästa.. Shit blev så rädd idag! För första gången idag gick jag ner, istället för att ta bilen, när jag skulle hämta flickan från bussen. Men när bussen kom var hon inte där.. frågade några pojkar och de hade inte sett henne, sprang hem till huset igen (eftersom jag inte har någon telefon än) och helt plötsligt var pappan iväg också, så springer runt i huset och letar efter telefonen och precis när jag ringer flickan kommer hon och pappan in genom dörren.. Då hade hon hoppat av på fel hållplats och då ringt pappan när hon upptäckte detta och när hon gick till rätt hållplats var ju inte jag där så därför hade pappan åkt för att hämta henne.. Så ingen fara skedd men det var länge sedan jag var så rädd!
Sedan var det dags att hämta pojken, tid för läxor och sedan iväg på fotboll. Hem laga lite pasta carbonara, efterrätt och lite kortspel sen var det dags att sova!
Blev ingen dekoration för huset idag, klockan blev för mycket så hoppas de är snabba imorgon så vi hinner då!
 
Ska ta och se ett avsnitt av Beverly Hills 90210 sen ska jag sova!
 
God morgon, love!

Snapple


En ny favorit dricka!



Efter en tråkig morgon tog jag en powerwalk in till Town i det fina vädret, hämtade ut min väska som var lagad, köpte ett nytt nagellack och njöt av solen! När jag kom hem fick jag ett gott skratt när jag såg paketet jag fick från min kusin, Paula, moster och mormor och morfar. Öpnnade det såklart direkt hehe, och fick en jättefin Thomas sabo berlock och massa godis! Tack!

Love.

The Blaze!


Igår var jag som sagt på the Blaze. Det var en slags halloween runda med massa häftiga pumpor överallt. Allt var verkligen gjort av pumpor. Man gick en lång runda i kylan och kollade runt, ser inte lika häftigt ut på bilderna, det gör det aldrig. Men det var faktiskt riktigt coolt, förstår inte riktigt hur de lyckas göra allt detta i pumpor, självklart var inte exakt alla pumpor riktiga men de flesta var och det var så coolt!
 
Idag är en helt vanlig vardag, ska snart ta en PW ner till Town och hämta upp min väska som är på lagning och leta efter min scarfs som jag tappa igår :(
Ikväll ska vi nog också dekorera huset om barnen är duktiga, hoppas!! :D

Dream

 
Mina favorit ord just nu!
 
Idag har varit en bra dag, vaknade upp och tog en liten löprunda, en tur på spinningcykeln, lite situps och armhävningar och shit, käka en god frulle, gick ner och kika idol och fick pratat med mamma och pappa! MFF vann och allt är bra med mina nära och kära.
Vid tre gick jag ner till Town, ca 20 minuter, det var någon speciell halloween dag tror jag, massa aktiviteter och parader och så. I stan träffa jag Gini. gick till Chappaqua diner och käka lunch, fika på Starbucks och fixa lite saker. Vid sex kom en till tysk tjej, Buki. Stack typ direkt till au pair mötet som var en bit ifrån, kallades Blaze och det var någon slags utställning av pumpor, faktiskt rätt häftigt. Dock trodde jag det var inomhus och att man skulle tträffa massa au pairer, men nope det var för allmänheten och det var utomhus.. Frös ihjäl men som tur var hade jag Gini och Buki som är supersnälla! Påväg hem körde vi in och handla pizza, igen.. hehe
Nu är jag hemma och vill bara sova, är så trött vilket man nog märker på detta inlägget.. haha. Lägger upp massa bilder från idag imorgon istället!!
 
God natt, love!
 

23:17



Mat, Mat, Mat.. ja man bara äter här hela tiden.
Har varit ledig hela dagen, tog det lugnt på morgonen och spela lite kort med flickan och så. Vid ett hämta jag upp Lena, en tysk tjej härifrån, vi stack till ett mall i White Plains, stort och bra men shoppa inget, sparar pengar till nästa gång jag är i city då jag ska shoppa loss.. hehe
Vi käka middag på Applebees, love it. Käkade räkor för första gången Wohoo jag är duktig!
Stack hem till Starbucks och sedan hängde Lena med "hem" och vi kollade lite collage och så, sen 10 var hon tvungen att gå för min hostdad, så nu ligger jag själv och kollar idol!

Snart morgon hemma, sååå godmorgon/godnatt!
Love!

23:55

Lite fler bilder från Chappaqua och en snygg ego bild!
 
Idag har varit en bra dag på förmiddagen som jag spenderade med Elin och Gini och bara hängde runt i Chappaqua. Åt en super god cheese and bacon macka mums, men resten av dagen har typ varit usel.. Massa gnäll och bråk och hit och dit. Känner att jag börjar dras in i allt det negativa här allt för mycket, måste lära mig att koppla bort det och bara vara mig själv och njuta och ha så kul som jag bara kan här!!! Min förkylning och bla börjar iallafall bli bättre, inte tränat de två senaste dagarna för jag inte mått bra, men imorgon gäller det igen och nu har jag även helgen ledig, vilket behövs då jag jobbat nästan 52 timmar denna veckan..!
Även fast klockan är tolv ska jag njuta av en film och lite godis, det förtjänar jag!!
 
Elin åker även imorgon, på semester kommer tillbaka två dagar igen, kommer nog bli rätt jobbigt att inte ha henne runt mig, hon har varit så snäll! Men jag ska klara det här!
 
Godnatt/Godmorgon, love!!
 

22:13.

 
The best people on the Earth!
Dagar som dessa som jag bara vill vara hemma tillsammans mer er! Love you <3

21:28, köttbullar!

Ja älsklings Erik, matbild igen....Har inte så mycket annat att fota.. haha!
 
Ääntligen riktig mat igen. Okej vi har lagat någon riktiga maträtt här, men guuud vad detta satt fint! Hemmagjort potatismos och köttbullar från Ikea med brunsås, har nog inte ätit så mycket på länge!
 
Idag har inte hänt så mycket, hämta de från bussen hem och göra läxa sen iväg med pojken till playdate och flickan till gymnastik! Efter det mat sen slut vid åtta och nu ska jag sätta på lite film! Ska kika runt på lite matbloggar och se om jag kan hitta lite nyttiga luncher som jag kan börja laga nu, svårt att komma på både lunch och mat varje dag!
 
Nattinatti, love!

Banan/choklad pannkakor!

Efter att Elin och jag handlat mat och gjort lite andra ärenden, så begav vi oss hem och lagade "nyttiga banan/choklad pannkakor, blev inte riktigt som jag tänkt men det funkade!
Nu pratar jag med mamma och pappa och snart är det dags för att hämta barnen!!
 
Love.

everything has changed

 
Goodmorning!
 
Var hemma lite sent igår, vid 10:30, van att sova vid tio..Var ju som sagt i Mount Kisco och träffa Lena och två andra au pairer, gick och käka frozen yoghurt och snackade lite, trevligt!
 
 
Idag var det samma visa med barnen, de är duktiga! Stack ut och sprang igen, körde ett extra varv, good for me, och sen lite situps och armhävningar! Kände träningsvärken från igår, här är för mycket uppförsbackar, märkte även att jag måste köpa nya skor som jag kan springa i, börjar göra ont i mina benhinnor, så nu står det högst upp på inköpslistan, fast får nog vänta till nästa vecka!
Nu har jag nyss duschat, så ska snart iväg och handla lite mat, ska laga potatismos, köttbullar och brunsås idag, mums!
 
Love.

chappaqua!

Dagen blev inte riktigt som planerat idag. Skulle egentligen träffa den tyska tjejen, men hon mådde inte så bra så blev inget! Istället tog jag mig ner till Town by myself, gick in och kika i en typ allt i allo affär, satte mig en stund på Starbucks och sedan begav jag mig till Local och handlade super god Kiwi glass, lätt ny favorit! Passade på att vara en turist och fota Chappaqua, så here you go Little Chappaqua!!
Nu har barnen lagt sig och den tyska tjejn kommer snart och hämtar mig hoppas jag så ska vi inte till Mount Kisco och träffa andra au pairer, får se hur det går!
 
See you later, love!
 

10:50 tisdag!

 
Tisdag idag och klockan är redan elva här! Efter jag lämnat barnen till bussen idag bestämde jag mig för att springa en runda, var bara ute i ca 20 minuter eftersom jag fortfarande känner mig lite halvkrasslig och för jag vill börja lugnt, gjorde lite situps och några armhävning också, bra start på dagen! Passade på att fota lite i området när jag va påväg hem igen, folk har redan börjat med halloweenpynt, lite scary!
Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar sen ska jag iväg och träffa en tysk tjej från training schoolen!!
See you later, love!

Firat day by myself!


Första arbetsdagen för mig själv och det var jobbigt! Satt och kolla på pojkens träning till elva, när vi kom hem fick jag fixa frukost till flickan. Vid tolv kom pojkens playdate, flickan ville då fixa med löven i trädgården men det blev problem så hon blev arg och ledsen, men det löste sig när vi åt lunch!:)
Efter körde vi till parken där vi spela lite fotboll, tag och lite annat.Stannade där ända tills det var dags att laga mat och sen vid halv åtta var jag klar! 12 timmars arbete fast jag bara får jobba 10, men det gör väl att jag får lite ledigt i helgen:)
En helt okej första dag faktiskt och vid nio hämta jag Elin vid tåget så satte vi oss på Starbucks och pratade om typ allt.. hehe nice!

Nu är det då dags att sova, 6:20 imorgon!
Natti, love!

pizza!


Ja pappa, det är pizza...!

Efter ett par avsnitt av Gossip Girl drog vi oss vidare till Shoprate och handla lite mat, vi tankade bilen och vi körde och handla pizza! Den är så mycket godare här än hemma!
Nu ligger jag och kollar idol och käkar lite godis hihi

Imorgon är min första riktiga dag, helt för mig sjäkv!! Får lite sovmorgon eller ja till 7:45, för klockan nio har pojken fotbollsträning. Barnen är ledig från skolan imorgon eftersom det är Columbus day!

Natti, love!

Lazy sunday!

Lazy sunday är rätt uttryck! Vaknade imorse och bara låg och drog mig i sängen, kolla lite film och så. Sedan var Elin och jag tvungna att tvätta bilen, så där gick en till timme. Vid ett stack vi till Chappaquas diner där vi träffa Gini och käka brunch, crepes med färska jordgubbar och bananer och chokladsås, börjar bli stor och testar lite nya saker, hehe!
Senare visade de mig en typ outlet butik här i närheten, Tj maxx. Eftersom jag inte shoppade något igår tyckte jag att det var okej att shoppa lite idag. Hittade en suuuperfin Guess jacka, dunjackan på bilden, och massa annatt smått och gott som jag gillade. Nu är vi hemma och kollar Gossip Girl och bara chillar! Får se vad som händer ikväll.
 
Later, love!

Have a sweet day!

New York City!
Idag har varit en nice dag, tog en skön sovmorgon till tio, gjorde frukost, pannkakor och flingor mums!!
Vid halv två körde Elin mig till tåget så stack jag in till City där jag mötte upp Sara, vi bara gick runt lite på 5th, bland alla dyra affärer..Pappa/mamma här är jäättefina märkessaker ;) hehe. Blev förälskad och chockad över hur bra Armani butiken var! Kommer lätt handla en massa där inom kort!
Sedan vandra vi bara runt lite, times Square och sådant. Mötte upp Saras kompis Emma och fick as goda cupcakes sedan mötte vi upp Saras andra au pair Alina. Vid sju stack vi och käka på ett typ diner, tog en god hamburgare, men servisen var usel inget stämde och blabla, fel mat, de glömde ge oss vissa saker och de gjorde fel med notan och blabla...! Vi tog oss senare vidare till Soho där Sara visa en godisaffär med svenskt godis, dock rätt dyrt.. ett halv kilo kosta typ 12 dollar vilket är typ 80 kr... crazy!
Tog sedan tåget vid nio och nu är jag här och försöker se på idol, med det funkar inte..
Börjar bli ännu sämre med min förkylning nu.. blä!
 
Natti, love!!

22:00 Friday!

 
 
Äntligen fredag!! 
 
Hade bestämt mig för att gå ut på en löprunda idag efter vi lämnat barnen, men ikke.. Hade så ont i min hals så gick in och sov en timme istället! 
Vid elva stack Elin och jag till starbucks, ovanligt, där träffade vi Gini. Vid tre stack vi hem för att checka Sverige-Österrike, vi vann woho! 
Efter matchen var det massa fix och trix för barnen, för nu har de lämnat Chappaqua för en helg i Montreal. Med det tog Elin och jag ledig och lagade god middag! Kyckling med potatis, bearniesås och vitlöksbröd, muums! 
Nu har vi nyss sett film och ätit lite chips och dippa och nu är det dags för mig att sova!! 
 
Godnatt/godmorgon!!
Love. 

19 ÅR!

 
 
Happy birthday to myself! 
 
Har varit en mysig dag idag. När barnen var i skolan passade jag på att prata lite med mammsen och pappsen, jag fixade mina ögonbryn och min naglar och jag bara låg i sängen och kolla tv! 
Flickan hade halvdag idag, så vi hämta henne redan vid ett och då var det dags för massa läxläsning, vid tre hämtade jag pojken på hans skola själv för första gången wiho! Sedan hade jag ett snabbt litet körtest med pappan, råkade missa en stoppskylt tydligen? Tror inte det va en riktig stoppskylt dock..! 
Senare var det dags för pojkens fotbollsträning och sedan stack vi hem och laga middag, köttbullar och mackaroner blev det idag, körde sedan iväg till yoggilicious och käka frozen yoghurt aawesome! 
När föräldrarna kom hem fick jag en stooor påse med massa kläder i födelsedagspresent, så snällt, och flickan hade gjort super fina kort till mig!! 
Jag trivs faktiskt väldigt bra här, de är så snälla!! 
 
Nu ska jag sova, för jag känner att jag börjar få lite ont i halsen, ikke bra! 
Natti, love! 

Födelsedagspresenter!!

 
Födeslsedagspresenter wiiho! 
Världens bästa familj hade skickat paket hit ju, i den låg choklad, en super fin tröja och super sköna morgonskor ohhh älskar er!! 
Fick även ett presentkort typ på Starbucks av Elin, så himla snäll! 
Och så hade jag ju mitt paket från Friberg/Andersson, superfint armband! 
 
Tack alla, och tack för alla grattis önskningar!! 
 
 

Birthday breakfast!



Födelsedags frukost, mums! Elin och jag körde in om dunkin dounats efter vi lämnat barnen till bussen och snart ska jag öppna mina paket wie hihi

Miss you guys at home!

Har en liten såndär saknar alla hemma...! 
Miss yooouu! 

Awful day!

Kyckling mums!
Fina Elin!
Glass, super muums!
 
Idag har inte varit en bra dag med barnen, behöver inte gå in mer på det, men vi har inte gjort något kul alls! Flickan hade gymnastik sedan har det inte varit bra i huset! 
 
Hade iallafall en super mysig lunch med Elin och hennes kompis Courtney, vi käkade på Friendlys tror jag. Jag tog några kyckling saker, hittar inte vanliga kycklingvingar som jag älskar utan allt är friterat...Men de va hyffsat goda ändå! Sedan åt vi suuper god glass muums love it. 
Och fick äntligen prata med älskade syrran och mesen Viktor....! 
 
Nu ska jag se liiite film sedan ska jag sova direkt, är så himla trött om dagarna! 
 
Ps; Jag är faktiskt 19 år i Sverige just nu hehe så Grattis till mig själv!! 
 
Godnatt, love!

New Things!

Godmorgon!! 
 
Barnen är redan i skolan nu, så efter vi lämnat de vid bussen körde vi till Target för att fixa lite ärenden, införskaffade en fön, nytt nagellack (endast 50 kr här heh), nya hörlurar eftersom mina är spårlöst försvunna... Och även ny adapter då min datasladd inte funkar i min andra, och här är även en så jag kan använda fönen när jag kommer hem till Sverige, jag är för smart!! Så nu är snart kontot tomt... attans! 
Nu hoppas jag att syrran ringer snart, sen ska jag nog hänga med Elin och hennes kompis och käka lunch! 
 
See you later, Love!

Super god day!



Idag var varit en bra dag, fika med Elin och hennes vänner, barnen har varit super snälla, vi laga pasta carbonara och jag fick ett par super sköna jeggings av mamman!
Bästa av allt är att jag fick prata både med min älskling och världens bästa föräldrar!
Så helt enkelt en bra dag, saknas bara att få prata med saknade syrran!

Nu ska jag se lite film och sova,natti!
Love.

Starbucks



Fikar på Starbucks med Elin och hennes kompis Gini, typ det ända man kan göra i vår lilla town, men mysigt ändå!

Safe and sound





Ännu en dag har gått, är inne på tredje veckan i USA och andra veckan i familjen! Det känns bra!

Vanlig dag, med vanliga rutiner, tvätt och städ idag dock!
Idag var det inga aktiviteter efter skolan för det varnades för en stor storm, men det kom ingen som tur var, det blåste mycket och regnade en del men det var lugnt!
Istället hade flickan en kompis över och de "bakade", här bakar de genom att lägga ut en deg på en plåt och sen in i ugnen.. haha!
Efter gjorde jag och Elin mammas goda laxgratäng! Blev inte riktigt som hemma men den var riktigt god ändå! Det är svårt eftersom allt som finns hemma finns inte här, men alla gilla den:D förutom flickan som inte äter något! Så den lagar vi fler gånger!
Vid åtta kom sedan min LCC förbi, hon gick igen viktiga saker att veta och såhär, verkligen jättesnäll var hon!
Nu ska jag se på svenska idol, sen ska jag sova!

Och jag fick paket från världens bästa familj!! Väntar att öppna till torsdag dock...

Natti, love!

Sunday!



Bild från Brooklyn Bridge!
Idag har varit en bra dag! Var uppe vid tio och gjorde barnen redo för deras fotbolls matcher, vid elva körde vi till pojkens match, kollade lite sedan körde jag och Elin hem igen för då var jobbtiden för idag slut!
Vid två hämtade Jesper sedan upp mig, han bor också i Chappaqua, och hans kompis Fredrik. Körde då till Greenwich där vi mötte upp Sara, från hemifrån, och hennes kompis. Fikade lite på Starbucks och sedan gick vi och käka middag på Applebees, mycket gott! Kvällen slutade sen på McDonalds där vi käka lite glass. Hemma igen och ska nu sova för klockan ringer 6:15 imorgon!

Godnatt, love!

Counting stars



Älskar min nya tröja!
När pojken och Elin kom hem, stack vi till Mount kisko och letade efter halloween kostymer, barnen hittade och blev super söta! Jag hitta dock inget så får fortsätta leta! Sedan åkte vi tillbaka till Chappaqua och åt middag på ett diner och sedan glass på Local till efterrätt!
Nu ligger jag bara och tittar film tills jag somnar!

Godnatt!

Saturday



Childrens Book festival in Chappaqua!
Imorse började vi inte förrän nio, tog det lite lugnt, åt frukost och sånt. Sen skulle vi ner till bok festivalen och lite andra ärenden, och jag körde för första gången!!! Körde med Elin var inte lika nervöst, men det var många bilar ute så var lite svårt, fel dag för att köra för första gången, men jag tyckte jag klarade det bra! Nu har flickan precis tränat och vi väntar på pojken och Elin sen ska vi inte till Moumkesko och göra lite mer ärenden!

Love

Shopping!

Här är min shopping från idag/fredags!! 
Tog det rätt lugnt och försökte hålla lite i pengarna, har en lista med saker som ska köpas!! 
Men blev iallafall något och är mycket nöjd med mina inköp! :) 
 
Love. 

Två dagar i city!

 
Hemma i Chappaqua igen! 
I torsdags eftermiddag tog jag och Elin tåget in till New York City, vi letade upp hotellet direkt (eller ja det va precis utanför Grand Central, som för övrigt var väldigt fint), hotellet var jättefint så i tog det lite lugnt. Vid sju gick vi ut för att äta, käkade kykling på en Brasiliansk restaurang. Sedan gick vi vidare en sväng till Times Square och kikade lite affärer och så, sedan tog vi oss vidare till Brooklyn för att vandra över Brooklyn bridge, det var så fint på kvällen!
Fredagen stack vi ut vid elva tiden och började vår shopping runda! Vi gick lite smått på Times Square först, sedan vandrade vi till Haralds Square tror jag och shoppade ännu mer. Började sedan vandring mot Carrie Bradshows hur, men det blev alldeles för varmt för att gå i jeans, letade desperat efter affär med shorts men hittade inget så vi avbröt uppdraget och gick istället mot Soho där vi kunde forsätta vår shopping och även sätta oss ner för lite glass. Efter två bra dagar i city tog vi tåget mot Chappaqua och nu ska det bli skönt att sova för mina ben värker!! 
 
Godnatt/Godmorgon!! 
 
Love. 

NEW YORK CITY

 
 New York city for tonight!! Och hela fredagen i city med Elin, looove it! Fyrstjärnigt Hotel nice! Har en del vi ska göra, se Carries house, gå över Brooklyn bridge och massa mer! Later!     

Shopping









Idag har varit en okej dag, det var trevligt att fika med Elin och hennes kompis! Det var även kul att se på flickans gymnastik idag, hon är duktig! Till middag blev det, hamburgare för mig och Elin, tomatsoppa till flickan, mack and cheese till pojken och pizza till pappan... hmm! Och självklart gjorde jag mina famous garlicbred som de älskade igår!
Sen laga vi hundens mat i typ en timme, sick...

Just det, glömde förklara bilarna, shoppade lite på Internet.. Billigt!! Love it.

Klockan blev mycket idag, så need to sleep! Goodnight!

Wednesday!



Morgonrutinerna idag var densamma som de var igår, senare åkte Elin och jag till Starbucks i Plesanteville och fika med hennes kompis! Köpte även ett dussin dounats mums.
Nu ska vi snart hämta barnen och sedan ska vi på gymnastik.
See you later! 25 grader idag!

Today was a good day!





Idag var morgonrutinerna precis som igår, 6:15 ringede klockan och så vidare..
Istället för att göra massa tvätt och så idag blev det en trevlig fika på Starbucks med Elin och två av hennes vänner. Det är så skönt väder här att vi satt ute i bara linne och svettades! 80 grader wooho Fahrenheit, hehe typ 24 grader Celsius!

Senare mot eftermiddagen fick jag sticka iväg med pappan istället för att fixa simkort, men det funka ju inte.. så nu har han beställt en iphone istället! haha

Vid sex lagade jag och Elin spagetti och köttfärssås, äntligen svensk mat, med hemmalagade vitlöksbröd!

Godnatt!

First real day



Måndag, första riktiga dagen! klockan ringde på 6:15 och 6:30 skulle flickan vakna. Upp äta frukost, get dressed and so on. 7:20 i think skulle vi köra till bussen, hem och väcka pojken direkt och samma visa där. Efter stack Elin och jag för att handla mat, när vi kom hem var det dags för tvätt och städ av rum och toalett pretty easy!
Stack sen som sagt och käka lunch och vid 2:40 skulle vi hämta flickan och 3:20 hämta vi pojken. Pojken skulle nästan direkt till fotbolls träning medans jag och flickan stanna hemma för läxor och annat, som att locka mitt hår.. haha
Subway till middag och barnen har varit jättesöta idag!

Men nu är jag trött, natti!
Miss Sweden!