Roadtrip - Chicago - One Dirextion!





My babe 



Igår var magisk! Kom till Chicago runt 2 tiden, checkade in, beställde room service, dansade i sängarna och gjorde oss redo fö konserten. Alla mina små flickor var så söta!! Taggade som vi var med popcorn, sockervadd och vars en cider blev vi sedan besvikna när 1D inte kom ut förrän 2,5 timmar senare. Fantastiska 5 seconds of summer var förbannad i 1 timme vilket var hur bra som helst, men väntan gjorde barnen trötta och fick dem att somna. När One Dirextion väl kom ut vaknade de upp och vi diggade till musiken. Fantastisk känsla och helt otroligt kul hade vi!! 

Sent i säng och tidigt upp på morgonen. De begav sig till WI till courtneys familj, jag däremot begav mig ut för sightseeing på chicagos gator. Minns inte senast jag gått såhär mycket, cirka 13 timmar med två små pauser. Sett inprincip allt i Vhicago som man vill se. Fin stad, men inte allt för rolig. 
Nu ligger jag på hotellrummet, som är rätt coolt, och kollar film, snart dags att sova för imorgon blir jag hämta 7am och då beger vi oss till Kansas City för 2 dagar, roadtrip here we come! 

Kamera bilder kommer när jag är tillbaka i CO igen! 

Godnatt, love! 

Chicago here we come!!



Såååå, vi är påväg!!! Chicago here we come. 

Dagen började med barnens första dag i skolan, så morgonen var busy med att få dem redo och fina! Stort, femte klass, tredje klass och första klass, helt otroligt! 

Resten av dagen bestod bara av att packa, städa och göra allt redo för resan och för nya au pairen som kommer ikväll! Hämtade upp flickorna från skolan och körde direkt, stannade för lite godis handlande och en god middag! Just nu har vi 13 timmar kvar.. Så är framme någon gång fredag morgon och redo för one direction på kvällen! 

Uppdateringen kanske får lida lite, får se! 

Godnatt, love. 

Everyday pics!


Såhär slutade då min packning... En väska för Chicago, handbagage hem packad och resten bara fulla resväskor.., opps! 

My babies! 




Från en fantastisk helg med fantastiska nya vänner!! 

Love 

Teamwork delux!


All of us together!! Sista dagen på sommarlovet.. Opps har gått fort må jag säga, tiden bara sprang iväg. Blev en bra sommar och jag är glad, hade önskat vi hade hunnit med lite olika camping trips och so, men överall en bra sommar!
Delphine och Weston kom över till oss på morgon medan vi gjorde lite art and crafft, lek och en god lunch! Bra morgon enligt mig, rätt mycket bråk och tråkigt.. Mot eftermiddagen skulle vi bege oss ut och måla pottery, men påvägen inser jag att min plånbok är försvunnen??? Hem och leta i ca 40 minuter innan Delphine ringer att den ligger i deras bil från igår.. oopps...Packade och donade med lite saker för vår resa imorgon. Och sedan äntligen begav vi oss iväg för att måla pottery! Kul aktivitet som barnen älskar. Stannade påvägen för att städa bilen lite, teamwork må jag säga, dock blev bilen bara smutsigare... så får se om jag får tid imorgon haha! Tacos och filmkväll och det blev en bra dag.
 
Imorgon händer lite förändringar. Jag har officiellt flyttat ut från mitt rum, inatt sover jag med lilla Weston. Ny au pair kommer imorgon, dock får inte jag och tjejerna träffa henne förrän på tisdag, eftersom vi åker till Chicago imorgon. Sjukaste!! Chicagoooooooo! Wooohoo. Det var väl dem förändringar där då!
 
God natt. love.

The beep goes; na, na, na!


Jo men tjena i backen vad det tar lång tid att göra något på min dator. Men bilderna är uppe nu så!!
 
Idag var det dags för barnens första dag i skolan, eller ja ett test på 1 timme bara, så inte så farligt. Tog morgon häng idag igen med film, lek och frukost bara. Lunch och sedan iväg till Vail för lite lek i parken innan det var dags för skoltestet. Gick bra för alla och kul att träffa barnens nya lärare. Izzy och jag hade lite kul med kameran medan de andra gjorde sina tester.. min lilla sötis!!
 
Drog för lite ärenden efter testet och sen var det bara hem. Packa alla mina saker, japp (nästan) allt är nerpackat och jag fixade det. En väska packad för Chicago och en väska halvt packad för resemånad... Allt annat blandat så blir svårt att hitta kläder för dessa 3 veckor.. haha! Rummet är tomt och det känns konstigt, sista natten ikväll sen blir det att sova runt med ungarna i deras sängar, kan bli mysigt det också!
 
Har fixat och donat en del med min resemånad idag också, tror att jag troligtvis har fått ihop allt, nu är det bara att räkna på pengar och hitta hotell och skriva bucketlist för alla ställena, sen drar vi!!
 
God natt, love.

Four pictures from today!


En helt perfekt måndag! Weston är tillbaka i lilla Colorado efter 2 veckor i Spanien, har saknat min lille påg!
 
Drog iväg på förmiddagen med tjejerna och mötte Delphine, Weston och Vivi för att ta oss en sim i inomhus poolen i avon. Det var risigt väder så fick bli en inomhus dag idag. Plaskade och lekte runt ett tag innan vi blev hungriga och drog för lunch på Avon bakery, super goda mackor!! Efter en hel förmiddag up valley drog vi hem för lite art and Craft och lite lek med pets shop.
 
Efter jobb drog jag mig ut på ett andra träningspass, 5 km runda som gick hyffsat bra idag. Kvällen spenderades sedan i ett varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning läsandes en bok innan det jobbiga började... Köpte mig en ny resväska idag... Tror ni jag får plats??? Nej jävla skit. 2 väskor är fullproppade och för tunga.. En väska är fullproppad och är bra i vikt... Den fjärde är nästan full (låter där vara lite plats för shopping på resemånad hehe..) och finns fortfarande få saker utanför.. Sämsta på att packa, kan det vara jag? Får ta ett nytt försök imorgon och får kanske ge upp shopping under min månad... attans bananer men jag överlever.. Ändå har mamma och pappa redan tagit hem en resväska med kläder? Vad har hänt????
 
Nu ska jag se paradise hotel avsnittet och sedan dags för sängs. Nya tag imorgon haha!
 
God natt, love.

This beautiful valley!


Vädret är tillbaka, vackra Colorado blev åter igen vackert!!
 
Courtney och jag hade ju en välplanerad dag idag som jag verkligen hoppades skulle gå igenom. Dagen startade bra med ett T25 pass för mig, inte mycket sovmorgon men sånt är livet. Kl 10 drog Courtney och jag iväg till kyrkan, japp jag i kyrkan, första gången för mig och jag må säga det var intressant. Härlig musik spelades och budskapen som prästen talade om var rätt intressanta att höra, dock har jag inte riktig tålamodet för det och inte heller riktigt "känslan" för att ta det helt seriöst. Som tur var är detta en "öppen och underhållande" kyrka, så det var mycket skratt och skämt men ändå allvar. I alla fall, det var intressant och jag kommer nog gå med Courtney igen om jag får tid för det. Efter drog vi på lite lunch på The Rose, live DJ skulle spela och vi kunde äntligen sitta ute i solen och njuta av en god sallad, härligt härligt!!
 
Vi stack hem, njöt lite av solen på verandan och gav oss sedan iväg för en hike. Kommer dit och inser att hundar inte är tillåtna... 3 timmars hike är inte snällt att lämna lille Rupert i bilen och att köra hem och tillbaka kändes onödigt eftersom det ändå är en 30 minuters körning..Så vi tog oss bara en liten promenad och gav oss sedan hemåt. Vart meningen för en myskväll men andra saker kom imellan så det slutade med att jag satt hemma, åt middag för mig själv och har nu packat ner hela mitt rum här.. Känns sorgligt och tomt och helt konstigt. Dock är hälften av sakerna utanför resväskorna eftersom jag inte riktigt får plats i mina tre som jag har nu... Opps..
 
Ska nu kika lite resor och liknade för min resemånad, vet fortfarande inte hur den ser ut, så sitter nu och skriver ner en bucket list på allt jag vill se och göra så får jag se vart det tar mig! GÖTT
 
God natt, love.

11 månader i USA!



Idag har jag firat 11 månader i USA, helt sjukt galet så fort tiden har gått, sprungit förbi och känns inte alls som ja varit borta så länge, men å andra sidan känns det som jaf varit borta i evigheter, 11 månader iväg från Sverige, Wohoo! 

Skulle fira den på rätt bra sätt med Courtney med trip till Denver oc boulder och bara chilla runt med henne. Men som vi vet ändrar hon sig och bestämde att vi istället skulle göra en hike och gå för middag, men nej så klart ändrades det också... Slutade med att vi gick en 30 min promenad med hundarna, hämtade upp falafel och kollade på the fault in our stars och sex and the city. Inte helt fel iheller, fick ett t25 pass in också, men hade förväntat mig mer av dagen, vädret var piss och deprimerande men inget att göra åt hösten och vintern inte... Hoppas inorgon drar oss iväg på äventyr!! 

Godnatt, love. 

Pancakes and a zebra'







Fredag wohi! Helgen börja bra, avnjöt en god pannkaksfrukost med massa gott tillbehör, al a Fanny! 

Städa och gjorde iordning barnens rum lite från igår, kollade lite film och sedan var det dags för art projekt som ni kanske ser. Gjorde lite hus till deras pet shop, lite målning och jag började ett projekt att göra en zebra, tid tog det lite stolt? Jadå ibte är art min sak riktigt så.. 

Lunch framför tvn i detta tråkiga väder och Skype med familjen gjorde denna fredag extra mysig, lek och en himla massa nagellack målning har denna eftermiddag bestått av. Kvällen blir en liten spa kväll med delphine! 

Love. 

Pretty, pretty please!


Ångesten fortsätter vandra inuti min hjärna, tufft tufft!
Tog en morgon med lite läxor och lite kakbakning för att skicka till Kristine, barnen var ju dock lata, så det slutade med att det hamnade på mig haha.. Blev ett litet prat senare också och när barnen insåg hur lite tid vi har kvar blev det ju lite tårar från alla håll och kanter, vi bestämde tillsammans i alla fall att göra det bästa av tiden och ha så himla kul tillsammans!!
 
Vi gjorde lite lunch och sedan drog vi ner till poolen, inte kanon väder men hindrar aldrig oss, sista dagarna av sommaren och man måste utnyttja den så bra man kan. Middag och film på kvällen och lite ommöblering i barnens rum. Nu fix för att göra en scrapbook för familjen och lite paradise hotel på det!!
 
God natt, love.

Some great pics of us girls!









Man måste väl ta lite snygga bilder lite då och då? Och show of dina muskler? Jaja, vi är alltid snygga! 

Love. 

Best day so far of this week!!


My favorite day so far for this week, yeey! Ett litet lite bråk på hela dagen, hur bra kan det bli?!
Tog Lily och Izzy till parken på morgonen medan Eva hade lite ensam tid med Delphine, vi gungade, åkte skateboard runt hela kvarteret, Lily och jag tillsammans, gick så fort att jag fick sätta ner fötterna och bromsa, enligt henne gjorde jag ju dock fel för hon hade kontroll haha, men pressa ner dem så hårt att illa nog gick hela sulan av på mina boots, tackar för det... ! Gick hem för lite lunch och sedan stack vi alla fyra till poolen, trodde det skulle bli en bra dag och solen skulle skina, men 15 minuter efter vi kommer börjar det ösregna. Hindrar dock inte oss, vi sätter oss i bubbelpoolen och njuter av regnet, funkar bra det också!!
Efter en timme eller så och det fortfarande inte hade slutat regna fick vi dock nog och stack hem och gjorde lite art och Craft och lite lek med pet shop. Gjorde lite kort till Kristine, nya au pairen, känns helt fel, men de blev fina.
 
En fin familjemiddag och nu lite tv! Hann ju också med att börja packa lite medan barnen lekte för sig själva, får ju inte vara med för jag är inte så bra på leken enligt dem... Kaos, vet inte hur jag får plats eller hur jag ska packa? Måste packa lite för nästa helg i Chicago? Måste packa bra så jag kan leva i mina resväskor i 1 månad? Sen även packa för att resa runt i en månad? Och packa en väska som Emelie ska ta med sig hem? Hur ska detta gå... Projekt!!
 
Love.

One month!










Ännu en dag med mina gullisar, 1 månad kvar av jobb, ska göra den så bra jag bara kan! Njuta av varje minut. 

Idag har varit en sån dag med blandade känslor, hemlängtan att bara va hemma med familjen ovåch vännerna, men samtidigt ångest för att lämna detta bakom mig, önskan att barnen inte straffa mig så mycket för jag ska åka, ångest för jag inte hunnit med att göra allt jag vill och ja en massa blandade känslor, jobbigt att få ihop hjärnan. 

Vi tog en lugn morgon med läxor igen, lite lek och en lunch innan vi begav oss ut till poolen lite. Inte så fint väder så blev bara en timme och sen var det dags för en health check för Lily och izzy hos doktorn. Fick sluts lite tidigare idag så begav mig ut på en 4 km runda idag igen, gick mest av tiden men bättre ön inget. En ansiktsmask, noppa ögonbrynen och nu är det dags för ännu mer planering för resan. Kanske lite packning ikväll? Får se vad jag hinner. 

Love. 

5 more weeks of work.

 
Time flies by, 5 veckor kvar av arbete!!
 
Vi hade en lugn morgon, tårta till frukost, film, lek och lunch. Jag skypade med nya au pairen och även en liten runda med mor och far. Lite råd och lite lättnad från hemlängtan efter ett samtal, känns alltid så bra efter ett litet samtal!
 
Vi drog sedan iväg till Avon där stora tjejen skulle få sina öron piercade, mycket gråt och nervositet, men hon gjorde det!! Gröna månadssten örhängen blev det för henne. Tog en liten vända och gick runt i de små affärerna i närheten och gjorde ingenting. Hem för lite lek och sedan var dagen slut. Jag tog ett Skype samtal med emelie för att fundera ut mer för vår resa, ingenting går riktigt som planerat.. En joggingtur och nu fix med datan och strunt, tidigt i sängs idag, inga ursäkter!!
 
God natt, love.

Picture bomb!

 
Bild bomb, woho! Äntligen började min dator funka igen, lyckohopp!!
Ber om ursäkt för mitt inlägg igår? Inte riktigt det bästa, men vart nog för trött för att inse hur dåligt skrivit det var ,hehe.
 
Fjortis bilder från våran kväll i lördags, hade så himla kul med dessa tjejer, önskar de bott lite närmre mig, buhu :(
Lite bilder från Lilys födelsedagsfirande, sötisen var så glad och det blev ett lyckat kalas!!
 
Love.

A full weekend full of fun m






Lite inte helt bra bilder, men vad gör det? Min dator har nämligen slutat fungera, så kan därför inte ladda upp bilderna från kameran... :( 

Helgen, Gud vart ska jag börja?? Clara och jaf tog bilen upp till Denver på fredag efter jobb, skulle komma lagom för middag och sedan lite party. Vi fick dock lite upplevelser på vägen dit. Har alltid velat se en Björn och nu har jag, död på motorvägen efter stt den blivit påkörd av en bil och sedan även av mig. Allt är bra och lugnt med oss, sjukt obehagligt dock, och stackars lilla Björn. 
Vi kom till Denver, mötte upp Ilaria, Macey och Sandra,  käka middag på Appelbeese och sedan drog vi på hemmafest en bit bort. Blev en rätt kul och okej natt, dock inte mycket sömn och sedan upp för lektion kl 7am. Klarade mig fint ich lektionen vart ändå inte så rolig. Mötte en härlig dansk tjej och en svensk tjej, Fanny, världen är väl allt litenn! Lördagen gick långsamt med alla lektioner ich skit, ingen aning vad man gör, så förvirrad. Kvällen samlade vi ett helt gäng tjejer och gick för lite god middag, förfest på vårt hotellrum och sedan ut för party, i en kyrka. Vem kan säga de har festat i en kyrka förut? Kvällen avslutades sedan med nattstädade i hotellets inomhus pool. 

Söndag morgon var tuff, alla va trötta och urtrött men vi gör det bästa. Läraren märke och satte istället igång en lugn lektion med mat och massage. Söndagen var dock inte då värst rolig med uppgifter och så, men vi tog oss igenom det. 
Efter lektionen stressade jag hem för stt vi skulle ha bbq för Lily som äntligen fyllde 8 år idag!' Hann hem precis lagom och kvällen blev lyckad, med mycket disk...

Sjukt trött nu, back to normal imorhon!!

Godnatt, love. 

Friday, Friday!




Sista dagen med bara izzy och Fanny. Tog en lugn morgon, med frukost framför film, en massamassa kittel och äta näsa lek, lite läxor och sedan svenska pannkakor med Courtney! 
Efter en perfekt förmiddag skulle vi ge oss ut till poolen, men självklart kommer blixar precis när vi går ut till bilen... Mer otur?? Stannade hemma istället och lekte lite inte nudda golvet, lite pyssel och snart är det dags att hämta de andra två från camp. Sen drar jag till Denver för helgen och pluggar! 

Love. 

Cutie pie!



Sötisen med det rufsiga håret och de stora fötterna. 

Kvällen blev ite som tänkt, skulle va hemma tidigt, käka god mat, planera för resemånaden, boka Chicago, packa för helgen, ta en varmt bad och se Lovisa för en sista gång i USA. 
Kom istället hem sent efter mathandling, fick tvätta och städa, inte världens godaste mat, hemlagad pizza blev väl ändå okej, blev inte bokat för Chicago, hittade dock ett hyffsat hotell, fick inte mycket gjort för resemånaden, igen packning, inget bad och ingen Lovisa... Men men, det var en torsdags kväll ändå då.. Mer att göra imorgon! Kommer vara trött men sen är det helg! Och plugg... 

Godnatt, love. 

Kladdkaka som inte blev kladdig!




Idag var det tufft att komma ur sängen, till och med så tufft att jag missa träningen... 
Förmiddagen blev sen igen en izzy och Fanny tid, lite städ, tvätt, ommöblering och bak för svensk kladdkaka som inte blev kladdig :( men god ändå! 
Vi drog sedan ut för lite ärenden, lämna av henne på lite art camp medan jag gjorde fler ärenden, snabb Skype med Emelie om resa och litet träningspass. Nu är det dags att hämta upp izzy sen lite fler ärenden och sen ska hon iväg med Courtney. De andra flickorna sover på camp så hoppas på en lugn kväll för mig!! 

Love. 

Camp fire and smores!

 

Stress, kul, stress, kul, stress..
En väldigt upp och ner vänd dag idag. Lämnade av Eva och Lily på camp, Izzy och jag gjorde lite läxor och kollade klart aristocats innan vi begav oss till Round up River Ranch för lite projekt. Det var hand målning, mina händer är fortfarande rosa, blå, gula och alla andra färger du kan tänka dig. Några timmar spenderades ute på camp, mysigt! Sedan blev det stress, ärenden hit och dit, alkohol lämnas hämtas, men vi fixade det!!
Hemma igen med alla tre sötnosar och det blev packning, övernattning på camp imorgon, middag, lite mathandling och andra små ärenden. Tillslut avslutade vi äntligen kvällen med en camp fire och lite smores, crackers choklad och marshmallows, yummy!!
 
Dags att boka flyg till LA för resemånaden ikväll kanske? Dags för lite data jobb i alla fall, hitta hotell i Chicago och planera allt annat! Lets gooooo!!
 
God natt, love!

Izzy and Fanny day!

 
Så imorse droppade jag av Eva och Lily på camp, total älskade det gjorde dem! Skönt att höra, gör en alltid lite extra glad och kan göra narr utanav dem att de klaga så mycket innan..
Det innebar att jag fick en hel dag med Izzy, vi startade med lite film, aristocats, lite läxor, pyssel och lek innan det blev lunch och Skype med mor och far. Efter ytterliggare lite lek begav vi oss äntligen till poolen, simmade lite tillsammans, käka yoghurt gjorde Izzy.. haha och njöt!
 
Efter jobb drog jag direkt med Lovisa till Thrifty shop och walmart för lite ärenden för henne, present shopping till Lily som fyller år på söndag blev det för mig. Vi begav oss sedan till Vail där vi mötte Garrett och Erik och njöt av gratis konserten, inte superbra musik så efter en öl begav vi oss för lite asiatisk middag istället. Trevlig kväll som avlutades med mig och Lovisa åter igen runtvandrande på walmart... Gotta love it!!
 
Sängs och welcome till sweden som vanligt innan säng tack!! Imorgon blir en tuff dag, och resten av veckan...

Godnaatt, love.

Vardagsbilder!




Två bilder från igår. Kan ju inte sägs att lily inte gillar mina svenska pannkakor med chokladsås eller vad? Doppa kanske huvudet i det? 

Fick nyss lite klagomål sv mamma genom skypen att där inte fanns tillräckligt med vardagsbilder så.... 
Ett skypesamtal med mamma och pappa, finns inget bättre just nu! Love love love. 

Beautiful Colorado!


Ännu en sommardag har passerat, tog en lugn dag med ungarna eftersom Eva och Lily har camp imorgon och resten av veckan så. Film, läxor, svenska pannkakor och poolen, liten mysdag som man njuter av. Kvällen dårå var ju helt underbar också. Drog med Lovisa och skulle till kiropraktern och fixa min rygg, men han hade ju redan stängt så får väl ringa imorgon och höra... Vi packade en picnic, hämtade upp Lin, köpte vin och drog upp till en liten bergstopp med utsikt över nästan hela Eagle och njöt av solnedgången med lite god mat och gott rose vin. Toppenkvällen sluta sen hos Lovisa med lite packning för hennes del och hjälp att städa upp hennes rum, blir tomt utan min svenskis...:( 
 
Trött och verkligen sovdags må jag säga, ett kort avsnitt av Welcome to sweden sen slocknar jag.

God natt, love.

Grizzly creek trail!


Lazy sunday or what. Lite jobb imorse, frukost och film innan vi drog ut på en hike med Courtney! Vart meningen att vi skulle göra fantastiska hanging lake, men helt fullt, så vi bestämde oss för att ta en promenad längst grizzly Creek trail. Fin liten promenad längst floden, lite snack och bara njuta av lite fint väder.
Jag tog mig sedan en liten sväng till Lovisa, liten runda till walmart och bara chilla runt. En BBQ i trädgården med god mat  och åtre igen fint väder, bra sätt av avsluta veckan på.
 
God natt, love.

Dance TV!


God morgon snart må jag säga till er!
Läxor inskickade, en runda till Silverthorne för lite shopping, window shopping för mig.... en chipotle muums och en sista lördagshäng med Lovisa och Lin. En skön förmiddag med många skratt och klantigheter. En nära döden upplevelse när vi körde hem, kom en rejäl vattenstänk och jag såg inget för ca 3 sekunder, något av det värsta jag varit med om.. Kom hem för jobb vid 4, lite tvätt disk och städ. Lite midddag och efter många om och men stack vi till Vail för Dance TV, åter igen fantastiska dansare, blanda annat vinnaren från so you Think you can dance season 10 och många andra fantastiska dansare. In love!! Blev kallt mot slutet och vi alla låg ihop rullade under filten i varandras knä. Nu är vi hemma och barnen sover och snart dags för mig med!! Får se vart morgondagen tar mig! Nya äventyr hoppas jag på.
 
God natt, love.

Vail international dance festival!


En världsklass bra fredag passerade nu och gick alldeles för fort!! Tog en lugn morgon med barnen innan vi begav oss för någon timme till poolen, njöt, bad och blev solbrända. Drog hem för vår favorit lunch, på bordet med all blandad sorts mat, kan ju inte bli bättre. En lite sväng till Edwards för Eva´s vaxning.... japp tidigt... Och självklart vår favoritglass på marble slab!
 
Kvällen blev ju också väldigt fantastisk. Barnvakt kom för flickorna och jag drog med Courtney för en liten "tack kväll för mig". Vi käkade himla god middag, crab med svamp. apelsin och massa annat gott, ja ja jag gillar krabba nu, stolt tjej! Gnocchi eller hur du stavar det och supergod Bruschetta!! Inte ätit så gott på himla länge. Vi fick sedan speeda upp farten lite för att hinna till Internatial dance festival som påväg här i Vail, ikväll var det ballroom och skulle vara en av de bästa kvällarna, och jag må säga att jag har aldrig sett dans såhär, det var helt Amazing så duktiga de var och jag blev chockad, allt från foxrott till vals.  Lite efterrätt på The Rose, baconglass?? japp innan vi begav oss hem för att somna i soffan till film. En great day och jag är så tacksam.
 
Idag blir det iväg med Lovisa till Silverthorne en vända och ikväll är det Dance TV i Vail som jag tar flickorna på! Go dag igen, kör hårt!!
 
Love.

Take advantage of every minute in life!


Ännu en dag här i colorful Colorado har passerat, en dag fylld med läxor, lek och en härlig eftermiddag vid poolen. Brände skiten ur mig gjorde jag, men vad gör det, vi hade skoj. Två träningspass inklämda, en kväll med Lovisa och lite läxor för mig del.
 
Har ju börjat nerräkning för allt som händer nu snart, Denver weekend class nästa helg, Chicago och One Direction 29 Augusti, bästa Jacquie kommer för besök 15 September och resemånad börjar 22 september, 20 år 10 oktober, hemma iSverige om 11 veckor. Det kommer gå fort, massor med planer, men jag ska ta vara på varje sekund, även om man längtar till alla roligheter så är vardagarna värda att njuta!!
 
Dags att göra klart läxorna och sova, träning imorgonbitti!
God natt, love.

Dream!



Film, läxor, Skype med ny au pair, pool innan åskan kom in och en jävla massa lek. Det va denna dagen, Weston har nu åkt till Spanien för 2,5 veckor, lite lyx där. Gick förbi hyffsat fort och håller nu tummarna för en bra och solig dag imorgon! Tjoho! 

Hejdå middag för Luisa på Dustyboot efter jobb, god soppa för mig jovisst, nu är jag satan i gatan trött så somna. 

Godnatt, love. 

I guess a dream is coming true!!






Såååå, att roadtrippa genom USA har ju varit en av mina drömmar att göra, att köra genom hela Cali och över till andra sidan USA, hur häftigt? Och vad kan göra en mer glad i detta tillfället när jag faktisk ska göra det?!?!? 

Vaknade imorse av ett mess från Emelie berättande att hon kommer till LOs angeles 22 september och kör hela vägen till new york med mig! Kommer bli ones in a lifetime och vi kommer ha det så jäkla kul!! Har inte kunnat sluta tänka och försöka planera det på hela dagen, låt tiden gå fort!! 

Ohh!! Om någon har tips på ställen, jag är öppen' Tell me!! 

Love. 

"The fat orange"


Alltid en skönhet!! 

Blev en perfekt kväll tillslut. Åkte hem och gjorde vid mig efter jobb, tog en lugn minut och bara njöt av lite tysthet och ro. Begav mig sedan tillbaka till lachies hus där det va lite bbq fest för delphine som fyller 25 år imorgon!! Utmärkt god mat, trevligt sällskap, champagne och en härlig kväll kom in över oss. 

Förklaring till bilden är utav min underbara tös Eva, som uttryckte mig ikväll som "the fat orange", och vad är inte bättre än att måla en orange frukt, dock grapefrukt, som mig?? Fick höra av henne sen att det var mer en "skinny orange" söta unge ibland. 

Godnatt, love. 

Sylvan Lake.


Ny vecka, nya roligheter!
 
Izzy hade lite tutoring imorse, så vi andra bara tog det lite lugnt och åt frukost och kollade film i lugn och ro. När Izzy var klar tog vi oss ut till Sylvan Lake med Delphine, Weston och Vivi. En 1,5 miles lång promenad runt sjön och sedan lite lunch och lek, hade önskat att vädret från helgen hade kunnat hålla sig, men bara det inte regnar så!
Eftermiddagen har varit mindre bra, hann inte innanför dörren innan det vart bråk och time out för de alla. Nu leker de, inte vänner dock, och snart får vi ge oss ut till parken eller något.
 
Hann kolla lite utbildningar i Sverige för när jag kommer hem, hittade en som jag tror kan passa mig superbra, dock börjar den nu snart så får hoppas att den kommer antingen i januari eller till nästa september så jag kan söka.
 
Håller tummarna för en resterande bra dag med dem, vill ha kul!!
 
Love.
 

Piney lake!

 
 
Hur underbart är bara inte detta stället?
 
Tog en lugn morgon idag igen, en joggingrunda. läxor. omgjord blogg vad tycks? Inte helt klar kommer så småningom... svårt!! Men när Delphine ringde och fråga om jag ville hänga med på lite äventyr säger jag inte nej.
 
Tog bilen och skulle köra till denna fantastiska sjön som skulle vara 30 minuter iväg, kommer dit och det är en 7 miles lång väg att köra, inte väg utan grusväg med vet inte hur många stenar och hål i marken.. inte kör Delphine lugnt iheller, karusell och lite halvträdd, men vi kom fram och det var helt klart värt det! Så himla underbart vackert och gud vad kul det var att paddle board. Första gången för oss, vi var rädda att trilla i men vi klarade det oerhört bra må jag säga. Gick runt och bara njöt av den fina naturen innan vi begav oss hem för skräckfärden igen. Ännu en solig och härlig dag har passerat och lite småglad att jag faktiskt bor här och får äventyra denna fantastiska platsen.
 
Har nu suttit i soffan och försökt fixa datorn som har klyddat heela kvällen. Ett avsnitt pretty Little liars och nu är the other women på och jag ska försöka göra klart mina läxor, fixa bloggen lite och kolla skolor i Sverige, får se vilket jag fixar, lite fast med mina läxor, inga mer ider...
 
Love.

Always a valley before a hill


Uppdrag hitta sierra... 

Fina bergen påväg till Glenwood. 



Ännu en dag har passerat och den va härlig. Låg och drog mig länge i sängen innan jag bestämde mig för att köra ett träningspass, upper focus blev det idag. 
Omelett till brunch med en skypesamtal med mamma och pappa, så mysigt. Lite pretty liars, plugg och planering för resemånad stod sen på schemat, 

En 5km runda skulle ske, men efter 2,5km insåg jag att vår haltande hund sprungit efter mig, så blev en promenad hem resterande 2,5km. Skönt ändå! 
Romy kom över, hängde ute i det äntligen fina vädret innan vi tog en spontanare till Glenwood! Man tackar ju inte nä till shopping när man fick en klänning, en tröja och Elf smink för 20$... Strosade bara runt lite när Romy bestämmer sig att det bli asiatisk mat till middag, inte säger jag nej och mätt så jag vill spy är jag nu! 

I sängs, pretty little liars laddar och sovmorgon imorgon igen, gotta love it! 

Godnatt, love. 

Vail valley dance festivale'







En lång med bra dag har nu passerat, eller 30 minuter kvar av dagen! 
Lämnade 6:30 imorse för att hämta upp Lily i silverthorne och sedan köra dem till camp där de skulle spendera resten av dagen. Jag drog hem för att hämta upp izzy, men vi bestämde att hänga kvar hos delphine med Weston och leka hela förmiddagen. 

Eftermiddagen hängde jag och izzy runt i huset, lekte, kolla film, måla naglar och gjorde halsband. 
Kvällen drog jag iväg med Natani och Meagan för lite god middag på Dustyboot innan jag och Natani drog till Vail för att se Eva och Lily dansa på Vail dance festival, från campet som de har gjort hela veckan, var super duktiga och gjorde bra ifrån sig. Hängde bara resten sv kvällen och kollade på alla andra duktiga dansare som var för kvällen. Hänger nu bara runt hos Natani resten av kvällen och imorgon ska jag äntligen sova ut, heeela dagen!! 

Godnatt, love! 

Work, work, wooork!




Tidig morgon för att få barnen till camp, izzy och Weston jagade kycklingar hela dagen och vägrade lämna när jag hämtade upp dem. Tjatar fortfarande att de saknar kycklingarna och vill gå tollbaka, sötisar! 


Blev sedan picnic och massa lek i parken innan vi lämnade över Lily för sleepover bday party. 
Izzy ser väldigt glad ut på denna bilden, inte alls ledsen och arg. 




Blev sedan god tacos, som jag längtat, med enbart izzy och Eva innan vi bar oss ner för lite konsert i parken, träffade även Weston och alla andra där, lekte en stund innan det va dags för hem och läggdags. 

Nu är jag i sängs och ska skriva lite läxor innan jag verkligen måste sova. Upp 5:45 imorgon, jippo!! 

Godnatt, love.