Scandinavian store!



Scandinavian store!! 

Hade en lugn morgon för mig själv och bara chilla framför tv:n. Plötsligt smsar Frederikke och frågar om jag vill med henne och hennes barn till denna scandinaviska affären, och jag kan ju inte säga nej! 

Så nu har jag precis spenderat lite pengar, mest faktiskt till barnen, en chokladkalender och skumtomtar!! 

Kul att få ännu mer julkänsla med alla svenska jultomtar och all julgodis som de hade där!! 

Love. 

Black friday - the palisades mall!

The palisades mall.
En affär som var lite crazy...
Riktiga Black Friday idag!
Frederikke, Buki, Gini och jag stack till the palisades mall runt 12am idag för massa mer shopping! Ett stor köpcenter som innehöll nästan allt. Fick med mig ett par skor, stickad tröja och lite underkläder från Victorias secret, försökte vara lite duktig och hålla i pengarna! hehe
 
Black friday var inte riktigt så crazy som jag trodde det skulle vara, det var inte alla affärer som hade erbjudande och många affärer hade kassa erbjudanden...Det var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara, utan bara som en vanlig shopping dag? Men fick ju med mig lite billiga saker så nöjd!!
 
Tog även en runda inom Tj Maxx efter vi käkat middag för att inhandla mina Michael Kors skinnhandskar, en till sak avcheckad på min inköpslista. Har även en väska där som jag inte helt kan bestämma mig om, orange DKNY väska för 129$? Hm.. Får fundera lite till på det.
 
Love.

Westchester Burgers!



Extremt god middag idag på Westchester burgers. Vitlöksburgare med bacon, ost och guacamole! 

Hade mysigt sällskap av Buki, Gini och Jaqi! 

Nu är jag i huset med hunden och kikar lite tv, sista natten för mig själv! Imorgon kommer familjen hem igen! 

Love.

Thanksgiving in pictures!

Rockefeller center!
My lovley wallet!
 American Eagle, perfekta jeans!
 
Min Thanksgiving i bilder!!
 
Paraden var så himla awesome!! Alla ballonger, alla människor som vandrade runt, dansare allt!! Så himla coolt, Fall out boys var på plats, lite coolt!!
 
Nu är jag vaken och redo för shopping! Väntar bara på att städarna ska bli klara sen sticker jag iväg med Frederikke, Gini och Buki! Blaaack Friday shoooopping!!
 
Love.
 

Happy Thanksgiving!!






Vilken dag! Happy thanksgiving!! 

Imorse tog jag 8:13 tåget tillsammans med Sofia och Frederikke in till city för the big parade! Där var folk överallt och man kunde inte riktigt komma fram. Vi hittade dock en hyfsat plats där vi iallafall kunde se alla ballonger!! Efter ca 1,5 timmar var vi så frusna att vi fick gå och köpa vars en varm choklad och som tur lyckades vi komma tillbaka till finalen, jultomten!! Det var så häftigt att se denna parad faktiskt!! 
Efter gick jag och Frederikke runt i city och kolla på all juldekoration, vi gick till Rockefeller center, vandrade längst 5th och avslutade på Pamera bakery där jag käka super god kyckling soppa och pasta med kyckling, så awesome! 
Vid två tog vi tåget mot chappaqua och hamnade i mitt hus där vi tittade lite tv. Eftersom det är Thanksgiving kände vi att vi var tvungna att äta ialafall lite typiskt mat så vi hitta ett awesome ställe där vi fick vår kalkon och pumpkin pie, förvånansvärt gott faktiskt!! Blev även två filmer till innan Sofia äntligen hämta upp oss runt 8 för massa shopping! Åkte till woodbury common outlet och det var inprincip kö utanför varje affär... Var till och med att vi struntade i att gå in i de flesta affärer. Men fick iallafall med mig tre par jeans, en hoddie och en plånbok! Nu är vi påväg hem och jag längtar så efter att få slänga mig på sängen!! 

Bilder kommer imorgon! 
Godnatt/godmorgon. Love!! 

Thanksgivning!

 
                  Första tidsinställda inlägget, får se om det funkar!!
 
Men förmodligen är jag inne i city nu och kollar på Thanksgivingparaden och firar min thanksgiving på bästa sätt!
 
Här är iallfall min önskelista över vad jag vill shoppa under Black Friday! Vill så gärna ha den svarta Michael Kors väskan så hoppas på lite tur!
Black Friday är första fredagen efter Thanksgiving och det innebär att alla affärer har massa massa rea!! Även om det heter Black Friday så börjar det redan på torsdagkväll vilken innebär att jag ikväll kommer bege mig till Woodberry för massa shopping! Hoppas att jag kan få hem något av mina önskningar iallfall!!
 
Love

Asian Hibachi Food!

Asian hibachi food!
 
Som jag skrev tidigare stack jag för ett träningspass med Gini och Frederikke på vårt fina gym, 30 min crosstrainer och sedan ben + min 7 minuters workout!
 
Efter träningspasset förtjänade vi en riktigt god middag. Vi åkte till ett asiatiskt ställe i Thornwood som Buki hittat, Lucky Buddah! Man beställde vilket kött man ville ha, sedan serverades lite soppa & en sallad, efter det började det spännande. En kock kom framför vårt bord och började showa med sina saker och sedan började han laga mat framför oss. Coolt att se hur snabbt och skickligt han faktiskt gör det, en brinnande vulkan av lök? Och även lite zucchini kastning / vi fånga i munnen.
Hade himla trevligt och maten var himla god, fina vänner jag har träffat här, så himla glad!!
 
Nu är det dags att sova, upp tidigt imorgon för att se thanksgiving paraden!! Spännande. Hatar dock att sova ensam.. får se hur det går!! Kommer aldrig bo ensam är en sak som är säker! :)
 
 
God natt, Love.

Gina tricot wanties!

Lite kläder jag gärna köpt om jag var hemma i Sverige! Älskar de svarta byxorna med vit rand på sidan, mamma julklapp.. hehe
Nu har familjen åkt till Hamptons för Thanksgiving firande och jag är hemma med hunden. Fyra dagar för mig själv ska jag använda så bra jag bara kan! Började med ett samtal med mami och papi och snart sticker jag iväg för lite träning och middag!!
 
Love.

Worst day ever!

Hade en bra förmiddag idag med Gini. Tog 40 minuter i gymmet, 45 minuter spinning och sedan min dagliga superbra 7 minuters workout! Så himla skönt att äntligen kunna träna ordentligt, önskar bara jag hade lite mer motivation, men det kommer!! Efter gymmet tog vi en tur till Tj maxx där jag blev kär i både väskor, skor, jackor och allt möjligt. Vill shoppa, men väntar tills Black Friday på torsdag!! Vi drog sedan även för en sallad på pizza station, så himla supergod!!
Eftermiddagen var dock inte lika bra, så vi avslutar där! Sitter nu och kollar Paradise hotel som är helt löjligt men så kul att se dem göra bort sig!!
 
Dieten går inte så bra, men dock träningen går hyffsat! Ska försöka få in två träningspass imorgon, får se hur det går med det!
 
Lite update!
 
Godnatt, Love!

Celebrate my 10 week!


Kycklingfajitas i fullkornsbröd med lite grönsaker! Low carba, high fat.. Funkar medel... 

Idag har varit en helt vanlig dag, lite läxor och packning för barnen som ska till south hamptons och sedan lite UNO! älskar det spelet, så kul att barnen fått upp ögonen för det!! 

Slutade runt 8:30 då mamman kom hem, efter lite prat och efterrätt stack jag sedan till starbucks där Gini, Frederikke och Buki väntade. Härliga människor, har så kul! 

I sängen nu och kollar Beverly hills of course!! Tisdag imorgon och spinning kl 10!! Wohoo! Bränna lite fett! 

Godnatt, love! 

Finally gym card!



Finally! 
Nu har jag äntligen skrivit in mig på ett gym, var ett speciellt erbjudande så passade på!! 

Förmiddagen spenderades på gymmet, i mataffären och att laga hundens mat. Nu skypar jag med Fanny och snart är det dags för att hämta barnen!! 

Love. 

Ben and Jerrys!



Efter att ha spenderat en hel helg med Sofia mår man inte helt bra, vi äter för mycket!! haha 

Efter en mysig morgon med barnen stack jag till Sofias poolhus för lite film och mys! 
Pratade och peppade varandra lite och stack sedan och handlade lite tröst mat! Pizza, glass och massa godis! Ett avsnitt Solsidan, vilket är vårt söndags nöje, och sedan en bra film! 

Nu är jag i huset igen och kollar american music award med barnen och mamman! Snart måste jag gå och kräka upp allt jag ätit och sedan sova, måndag imorgon! 

Godnatt, love! 

Hot chocolate!



Efter en förmiddag ute för fotbollsspel i minus grader med barnen, sitter vi nu och avnjuter en varmchoklad med massa marshmallows! 
Förhoppningsvis åker jag snart för att möta upp Sofia för lite vintermys! 

Love. 

1 month!




Kan inte fatta att det endast är en månad tills jag ska få träffa världens bästa familj!! Att få spendera en hel vecka med dem i NY och bara ha så kul vi alltid har tillsammans!! 
Ohh vad jag längtar!! Saknar er så himla mycket!! 

Saturday in Town and the big City!

Farmers market i Town.
Brownies!!!
Bryant Park!
Cream brule and hot chocolate.
Chicken with pepper and mozzarela och supergod ost/potatis.
Sofia and Ramona.

Godmorgon Sverige...! Klockan är 3am här och jag vill bara sova. Men, jag är snäll och bloggar för mamma och pappas skull, så även om ni är lite bakfulla i Danmark så hoppas jag tusan att ni läser när ni vaknar!!
 
Imorse när jag vakna chilla jag bara med lite serier för jag va så himla trött för jag sover så himla dåligt här. Vaknar flera gånger under nätterna. Gick sedan upp för att titta lite tv med barnen och sedan leka lite med dem också. Vid tolv vandra jag ner till Town och mötte upp Gini. Vi vandrade runt lite på farmers marknaden som finns varje lördag, vilket resulterade i tre supergoda brownies. Inte bra för mig, men kunde inte undgå! Pumpkinpie brownie, smorse brownie och caramel brownie!!
Vid två tog jag sedan tåget in till city där jag mötte upp Sofia och Malin. Vi vandrade runt, letade efter ett svenskt fik men hittade ett annat istället. Senare drog jag och Sofia oss vidare mot China Town och Little Italy där vi mötte upp Ramona för lite middag. Ljuvligt gott!!
 
Himla tråkigt för nu är verkligen vintern här, iskallt om dagarna så man måste verkligen ha vinterjackan på!!! Sofia och jag hamnade tillslut i hennes poolhus där vi checka film och åt lite gott. Nu är jag hemma och vill bara sova. Hoppas jag kan sova gott och länge idag!
 
Godnatt, Love.

Girls night out!

 
Girls night out!
Fredag och helg!
Pojken hade halvdag idag, men istället för att leka hos oss lekte han hos en kompis och jag blev ledig. Tog en runda till Town där jag senare mötte upp flickan. Fredagar är flickans favo dag för då får hon och hennes kompisar gå och köpa massa godis och allt vad de till i Town.
Var lite komplikationer här idag, för först skulle pojken inte träna lacrosse och jag skulle sluta tidigt, men sen hade han träning och jag skulle sluta sent, men sen tillslut hade han ingen träning men jag jobba sent ändå! haha.
Vid 8:30 hämta Sofia upp mig och vi drog till White Plains för middag och bio! Middag på en italiensk restaurang, dock lite tråkig och smaklös pizza för mig :( Men ack så dock så bra bion var! Vi såg då Catching fire och jag bara längtar tills nästa film kommer ut! Ska bege mig till biblioteket snart och låna alla tre böcker!!
 
Ps; Älskar hur annorlunda allt är här jämför från hemifrån. På bion kan man inte köpa chips, men man kan köpa all sorts mat, vem fan vill käka pizza inne i en biosalong? Ingen, så blev arg för va fett sugen på chips, får äta det imorgon, men Sofia hade massa popcorn och så lite godis på det såklart!
 
Nu är klockan lite över 2am här och klockan är 8am hos er!
 
Godnatt säger jag men godmorgon för er!
Love.

Movie!



I väntan på att bio ska börja! The hunger games - catching fire med Sofia!! 

9:21 thursday!




Min ljuvliga middag! Vitlöks/Örtkryddad kyckling lindad i bacon med en god sallad med vitlöksroatad lök och bearnaisesås!! Efterrätt blev lite frukt och julgodis :D 

Varit en upp och ner dag idag. Lite bråk på förmiddag men en superbra kväll! Spelade ett dansspel på x-boxen som var superkul och barnen var superduktiga!! 
Har även pratat med både min hostd och min hostm idag, så nu hoppas vi allt blir bättre!! Tummarna upp! 

Nu hoppas jag på att Gini och Buki svarar så vi kan dra en runda till starbucks! 

Love. 

Swedish meatballs!


En tråkig sallad med lite köttbullar blev min mat idag! Ser framemot min lax imorgon! 

Varit en likadan dag idag som igår, inget spännande bara träning och läxor med barnen. 

Till helgen är det dags för biopremiär av Hunger spelen - catching fire den ska vi se!! Ja, något att se framemot! 

Beverly hills nu! 
Love. 

Michael kors....!


Mina inom en snar framtid!! 

Igår var en rätt tråkig dag, satt och har mysig med flickan medan hon gjorde läxorna men sen kom pappan och förstörde för det va inte okej att jag va i rummet... Aja, käka god middag sen! Mycket sallad för mig! 

Vid åtta hämta frederrike och Gini upp mig för att åka på au pair möte på club fit där vi skulle göra Zumba! Länge sedan jag skratta så mycket, pojkarna var ju så roliga att titta på!! Oj så kul vi hade :) var inte hemma förräns elva så var därför rätt trött, men har haft en hemsk natt och vaknat varje timme :( 

Nu är morgonen över och det är dags för första träningspasset!! Spinningcykeln jag gillar inte dig!! 

Love. 

House salad with chicken and bacon!


Such a good salad!!

Denna morgonen har bestått av en snabb runda på spinningcykeln och sedan iväg för att prata med min LCC lite. Mötte sedan upp Virginia för en awesome sallad på pizza station..haha 
Tänk att JAG tog en sallad istället för pizza?? Imponerad över mig själv!! Ska bli bättre med kost och träning nu! :D

Ska snart hämta upp flickan från bussen och sedan hoppas jag på en perfect day!!
Sverige vs Portugal idag, håller tummarna från andra sidan jorden!! 

Love.

Gingerbread cookies!




 Idag har jag haft en super mysig dag med flickan! När hon kom hem gjorde vi läxorna snabbt, kikade lite på datorn och sedan var det dags för pepparkaksbak!! Inte riktigt jul än, men så kul att göra! Råkade bränna några stycken, men resten blev bra! 
Efter pepparkakorna lagade vi mat tillsammans, friendrise with eggs och en stor sallad. Åt inte så mycket eftersom jag direkt efter åkte för att käka middag med min hostmom, vilket var perfekt. Fick prata ut en massa och samtidigt käka den godaste pizzan sedan jag kom hit!! 

Nu är jag trött och ska se ett avsnitt Beverly hills sen sova, 

Godnatt, love! 

My weekend in pictures!

 
From NY to New Jersey!
IKEA!!
Central Park, finns inget vackrare! Utsikt från ett slott i Central Park.
Sofia och Mona!
Slottet!
Fina lilla ekorre.
Den svenska stugan!
Lunch på Upper East side, kyckling och grönsakssoppa för 14$.
Sofia och Mona.
Inköpen från Ikea, lite "juliga" doftljus, gott bröd, lite saft, julmust så klart, chokladkalender och pepparkaksdeg och slags rullsak så man får fina former på pepparkakorna + köttbullar såklart!
 
Helgen i bilder! Har verkligen haft en superbra helg med mina fina vänner, kan nu kryssa av en del saker på min Bucket List.
* varit i New Jersey och Connecticut.
* varit på collageparty med röda muggar
* spelat riktig beer pong
* vandrat genom, nästan, hela central park.
 
Love.

10:30 Sunday!

Vilken helg jag har haft säger jag bara! Två underbara tjejer har jag spenderat exakt hela helgen med.
Fredagen slutade ju som sagt med myskväll hos Sofia. Lördagen började med träning, pannkakor på Dinert, upp till Ikea och vidare på collageparty och söndagen har varit minst lika bra.
Vaknade imorse hos Sofia och gjorde oss redo för en dag i city. Köpte frukost på Dunkin Dounts som vi käkade på tåget och väl i city strosade vi runt i mysiga Central Park, lite på Upper East side, käkade god och dyr lunch.. och bara gick runt och mös. Tråkigt nog småregnade det hela tiden, men gjorde inte så mycket för fortfarande varmt. När tåget landade i Chappaqua igen var planerna egentligen middag på sushi restaurang, men istället hamnade vi hemma hos Sofia på middag där även min värdfamilj var på middag. Blev en trevlig kväll med god mat som senare slutade med mys framför ett par avsnitt av Solsidan med Sofia. Nu är jag i huset igen och ska sova, imorgon är det dags för min nionde vecka i staterna!! Nya utmaningar.
(Imorgon kommer massa bilder från helgen)
 
God natt, Love!

Collageparty!

Sofia and Mona! 

Efter en mysig tripp till Ikea med köttbullar och lite julshopping begav vi oss hemåt för att göra oss redo för collageparty!! 

Det var kul, men inte riktigt som man förväntar sig. De har de här röda muggarna, beer Pong och hög musik! Men det var inte som man förvänta sig med det enorma huset, fullt med folk och blabla. Men det va kul, vi festa med massa Yale studenter och alla va fulla & glada och jag smaka öl för första gången!! 

Nu hoppas vi på att få åka in till city snart om planerna går som vi vill!! 

Love. 


Roooadtrip!






Roooad trip! 

Efter en halvdan träning imorse med Sofia hämta vi upp Mona för lite lunch på dinert, pannkakor of course!! Och nu är vi äntligen på äventyr, New Jersey och Ikea samt lite shopping väntar!! Roadtrip it is!! 

Love. 

Macarons, äntligen!

Macarons/Makroner, himlen...!
Fredag vilket innebär helg!! Som nämnt tidigare hade jag bara 3 timmar ledig idag för pojken sluta klockan 12. Fick handskas med fyra spralliga och högljudda pojkar. Pizza till lunch sedan spenderades hela eftermiddagen ute i det fina vädret. Kallt men ändå varmt när solen skiner på en!! Lite football, lite dodgeball och lite kurragömma, kul! Vid sex stack pojkarna iväg på Lacrosse och vid sju stack flickan iväg på kalas. Jag var ledig, skypa lite med fina Fanny i San och vid nio blev jag upphämtad av Sofia för en riktig myskväll!
Chips, dippa, popcorn, 4 olika choklad, kakor, makroner och läsk, kunde inte bli bättre! Fattar inte varför jag inte provat makroner tidigare, rena drömmen!!
 
Nu är hela helgen planerad och imorgon bär det av på äventyr till New Haven. Dags att sova för gymmet kallar, troligtvis, klockan 10 imorgon!! Ha en bra dag Sverige, ni vaknar nog om en timme eller två.
 
God natt/God morgon. Love!

Memories!


Insåg imorse när jag vakna att jag glömde blogga igår! Jag var helt enkelt för trött, efter jag slutat jobba klockan 9 så somnade jag direkt.
Hade en rätt så stressig dag igår, massa tvätt och inhandling av mat. Även när barnen kom hem blev det stress för massa läxor, fotboll och laga potatismos på 15 minuter...
 
Nu har jag precis avslutat 40 min på spinningcyklen, börjar kännas mycket bättre nu igen. Tränar lite varje dag, börjat äta bättre och skippar efterrätten, för det mesta rätt svårt.. hehe. Båda barnen var så duktiga imorse, pojken och jag hann även kolla 20 minuter av Harry Potter. Hoppas på en bra eftermiddag då pojken slutar skolan redan klockan 12 och ska ha tre kompisar över..
 
Vilan är slut, dags för lite situps och andra övningar!
 
Love.

Internet sucks


Saknar min lilla kissekatt! 

Internetet här har strulat hela dagen, först min data, nu min iPad och lite mobilen! Störigt. 

Varit en okay dag är i chappaqua. Var själv med barnen efter skolan och vi hade faktiskt en mysig tid tillsammans, lite fotboll och lite bus. Men sen kom läxor och gymnastik och mat. Åt förövrigt svin goda ribs, mums nu kurra min mage igen!! 

Försökte nyss skypa lite med Fanny som är i sköna Cali nu, men funka ju inte så bra, fick prata lite iallafall <3

Sova lite tidigt idag eftersom jag inte kan se på min Beverly hills :( längtar inte till imorgon..

Godnatt, love! 

Ansiktsmask plus leopard!




Förmiddagen har bara spenderats i sängen framför lite Beverly hills, en timme på spinningcykeln och nu en varm dusch och ansiktsmask! 

Om en timme kommer barnen så nu ska jag bara chilla lite! 

Love. 

Birthday party!




Heaven!!

Idag var det som sagt pojkens födelsedag! Snön kom och det var en bra dag! 
Vid ett kom en svensk kille, Simon, och hämta upp mig, käkade lite lunch och handla saker till den goda efterrätten! 

När barnen kom hem var det allt om presenter, fixa maten, efterrätten och lite läxor.., lite kurragömma och sedan sovdags! Jag stack dock ut med Sofia, Simon, Martin och Mona för lite chill out! 

Godnatt, love! 

Snooow!



Snow!!

Vaknade imorse och allt var helt vitt utomhus! Så fint, men så kallt!! Önskat att det väntat någon vecka till, men det är så fint lite vinter/jul känsla nu. 

Nyss kommit hem efter en mysig fika med Sofia. Testade ett nytt fik och käkade en supergod scones och en varm choklad!! 

Nu väntar eftermiddagen och idag är det pojkens födelsedag så hoppas på en superbra kväll!!

Love. 

Put a smile on my face.

Miss you my friend, ses snart!!
Glada Fanny!!
Första dagen på veckan och det blev en heldag! Imorse bara vi chillade framför tv:n ett tag, men när det blev tråkigt stack vi ut för lite fotboll. Nu när hösten/vintern är här så är det ruggigt kallt så man/jag vill inte vara ute för länge för det är så himla kallt, men barnen kan vara ute i evigheter haha! Men tillslut var vi tvungna att gå in och laga lite lunch, göra lite läxor och skriva tackkort. Efter det var klockan redan fyra och det var dags för pojken att åka till träning. Fast jag har haft barnen hela dagen har jag ändå hunnit med att städa badrum och rum, även all tvätt och bäddat rent alla sängar, utom min egen... Skönt för då har jag hela förmiddagen fri imorgon!
 
Idag var även första gången jag faktiskt kände mig lite som en del i familjen. Efter vi ätit och allt så skulle pappan visa något på tv:n och alla specifikt sa till mig att jag skulle komma och kolla med, de till och med väntade att starta det tills jag kom (jag gjorde tvätt). Kändes skönt att de faktiskt ville att jag skulle vara med och titta!
 
Har nyss slagit in pojkens födelsedagspresenter, men måste köpa något mer. Köpt två Harry Potter filmer, förslag någon?? Hjälp!!
 
Nu; Beverly Hills sen sova. Godnatt, Love!

Sunday!

Fina vän!!
Söndag idag och jag har varit ledig hela dagen. Tog en lugn morgon och bara kollade massa serier, beroende av Beverly Hills.. hehe. Myste lite med flickan sen och fläta hennes hår inför hennes sista fotbollsmatch för säsongen.
Vid två stack jag för att testa ett nytt gym, var också fint precis som det andra jag provat, men också lika dyrt. Så ska bestämma mig snart, min hostmom tycker dock det är för dyrt så hon ska försöka fixa en deal till oss, håller tummarna!
Nu kom jag precis hem från middag på Dinert med Gini, alltid kul att komma ut från huset och äta lite gott. Käka något mexikansk och nu är jag helt mätt!! Dags att sova snart för imorgon har jag en heldag med barnen igen!
 
God natt, love!

Soccer party!

 

Paaaarty!
Helg, lördag, love it! Idag var det dags för pojkens födelsedagsfest och det var självklart fotbollsparty. Alla hans tränare, vänner och även mor&far föräldrar var där! En stökig morgon för att få allt fixat och klart och väl på partyt blev det kanon! Pojkarna spelade lite fotboll, vad om inte pizza till lunch, 5 stoora pizzor för 15 barn.. snålar inte. Det coolaste var "fotbolls pinatan", pojkarna ställde sig på led och skulle då, istället för att slå, försöka skjuta ner pinatan, självklart var det pojken som lyckades få ner den och efter pojkarna rotat ut allt godis såg den inte ut som en fotboll längre... Pojkens bästa moment var dock när tårtan kom ut, en tårta som en fotbollströja från hans favorit spelare, så coolt!
Kan säga att det blev ett mycket lyckat kalas och pojken var glad. Måste ju få skryta lite om mig själv också... När det bara var några få barn kvar kom deras föräldrar och det blev en fotbollsmatch, föräldrar mot barn, efter att jag spelat i två minuter blev det svårt vilket lag jag skulle vara med i, båda ville ha mig...haha skämt, men jag fick rätt mycket beröm och många var imponerade, får väl ta och börja här också.. saknar ju det!
Note; strange sak om man jämför från hemma: På kalas här är det inte bara födelsedagsbarnet som får presenter som hemma, utan här GER även födelsedagsbarnet ut presenter till de som varit där? Idag fick alla vars en liten mini fotboll från Champions League? För mig är det lite udda, men kul för barnen!
 
Efter kalaset har jag bara hängt runt med familjen, ätit kina mat idag igen, åkt och kollat lite gymnastik och bara chillat. Imorgon är jag ledig och hoppas jag får hitta på något kul!
 
God natt, Love!

Everywhere

Rådjur..! 


Glömde ju bort att blogga igår påminde mamma mig om nyss!  

Igår var en hektisk dag, inget blev som planerat. Var och handlade mat i två timmar, handlade två dussin dounats som jag lämnade till pojkens skola för de skulle fira hans födelsedag. Efter var det lite tvätt och dammsuga bilen. Skulle egentligen till det nya gymmet men tiden räckte inte så fick träna lite hemma! 
På eftermiddagen kom mammans föräldrar hit, första gången jag träffar dem. När vi hämtat pojken åkte vi och fixa lite saker till hans kalas och den blev det Kinamat med hela familjen! 

Idag är det dags för kalas, lovar att försöka blogga imorgon mami! 

Love. 

22:22 thursday!



Älskade NY! 

Idag har inte varit en bättre dag än igår, så inget kul att skriva. Imorgon hoppas jag på en bra dag för flickan och jag ska in till city när hon slutat skolan! 

Med min mage är det inte bättre, vet inte vad jag ska göra? 
Positivt är att om jag mår bra imorgon ska jag testa det nya gymmet, dock själv men ändå! 
Imorgon kommer mammans föräldrar hit, läskigt men spännande! 

Nu, Beverly hills sen sova!

Love.

Soccer!




Igår var en blandad dag med barnen och för min del mådde jag bajs! Magen värkte hela kvällen så när jag äntligen slutade vid 9:15 kände jag inte för att blogga utan somnade direkt! 

Nu sitter jag i bilen och kollar när pojken tränar fotboll, vill hem och laga mat, är hungrig! 
Mår inte bättre idag även fast jag knarkar Ipren och unnar mig lite choklad... Hoppas det är bättre imorgon!

Love.

Breakfast!


Nu är det dags! Ta tag i kost och träning.. Ätit för mycket onyttigt sen jag kom hit! Men kan inte hjälpas, det är såå gott!

Detta blev iallafall min frukost efter barnen åkt till skolan och efter att jag kört ett litet träningspass här hemma. Hoppas jag kan sluta tidigt idag så jag och Sofia kan sticka till ett nytt gym jag vill testa! 

Dags att klä på mig sen hämta upp barnen!

Love. 

Sunday plus tuesday!

Brandstation i NY, minnesplats för de som gick bort i 9/11.
Manhattan från båt.
Brooklyn Bridge och Manhattan bridge.
Frihetsgudinnan.
Blåste en del..
Från Top of the rock.
Fina vän!
Rockafeller.
God mat...
Time for basketball.
Cheerleaders.
Duktiga små dansare.
Mmm.. längtat!
Shopping,
more shopping....!
Vilken helg! Kan inte beskriva hur bra den varit, massa bilder är bättre än ord!
Söndagen bestod ialalfall av lite sightseeing. Efter frukosten vandrade vi mång blocks... för att komma till Hudson River där vi hoppade på en båt för lite sightseeing. Rätt coolt att se Manhattan från en båt. såg även frihetsgudinnan på väldigt nära håll! Dock var det rätt kallt och blåsigt så man ville inte riktigt stå ute på däck och kolla.. haha.
Efter båtturen satte vi oss för lite fika och lunch och fortsatte att vandra  runt och kika lite. Vi tog oss ner till Top of the rock och vandrade högst upp för att se ut över New York. Det är så coolt, och det är helt annorlunda att stå där uppe på dagen och på natten, vet inte vad som är häftigast faktiskt?
På kvällen blev det middag på en jättemysig restaurang där även Sara och Alina kom för lite sällskap. Sen var det äntligen dags för Basket!! NBA; Knicks vs Minnesota, tyvärr förlora Knicks men det var så häftigt och det var en spännande match! Vid 10:30 var det dags att säga hejdå och det var så jobbigt, blev en del tårar för min del.. ville bara vara kvar där med fam mauritsson. Och om ni läser, så tack igen för den bästa helgen, är så tacksam och det var så himla kul!!
 
Tisdag:
Idag har varit en bra dag! Mer än en bra dag, även fast barnen har varit lediga från skolan av någon konstig anledning haha.
Fick sovmorgon till nio, vid elva var det dags för kalas för pojken och flickan åkte till en kompis. Trots detta så har jag endast haft 5 minuters paus idag.. Trött är jag nu.. Vi hade en superbra middag och en superbra kväll! Älskar när barnen är såhär, stay that forever!!
Imorgon är det 6:20 igen och jag längtar inte. Är superarg för jävla tv serie funkar inte på internet inte heller idol, bläää!
 
Sovdags, Godnatt. Love!

Best weekend!

Frukost!
Golden Bar!
China Town.
China Town.
Little Italy.
Little Italy.
Fika i Little Italy.
Waffeeeel.
Triumfbågen!
Madison Square garden!
Vilken jäkla helg jag har haft!! Verkligen bästa helgen sedan jag kom hit.
På fredagskvällen tog jag ju tåget in till Grand Central där jag möttes av denna goa familj. Vi gick direkt för att käka på Applebees samt smög in i lite affärer på vägen. Kan inte beskriva hur glad jag var över att få träffa fam Mauritsson.
 
På lördagen ringde klockan på 7:30 i Think? Vid 8:30 var vi på ett mysigt frukost ställe och åt färsk frukt, mums och bagels. Vi drog sedan vidare mot China Town, Little Italy och Soho, där det blev lite sightseeing samt shopping of course. Vi käka även lunch på en supergod italiensk restaurang samt fikade på ett mysigt litet café. På kvällen var det äntligen dags att se min första Broadway musical, Newsies! Det var så häftigt, alla var så himla duktiga, förstår inte hur de kan dansa, agera och sjunga på samma gång helt sjukt! Får inte glömma mina goda revben som jag käkade på TGI Fridays!!
 
Uppdate om söndagen kommer imorgon, nu ska jag sova!
Min dag idag har btw varit okay, lite jobbig men lite bra. Älskar när barnen fick lite godis och vars en fotbollströja, de blev så glada och bara skrek och kramade mig, älskar när de är på det humöret!
 
Godnatt, Love!

New York rangers!!




Madison Square garden!!! 
New york ranger vs Minnesota!! 

Såå jävla coolt!! 🏀

City baby!




Lite mobilbilder från dagen! 

Igår kom jag in till city runt 8 tiden, då stack vi direkt och käka på goda Applebees.
Idag ringde klockan på 7:30 och 8:30 var på ett fik och käka frukost! Dagen har sedan bestått av att kolla runt i Soho, litle italy och China town. Så konstig att platser så nära varandra kan se så olika ut! Vi käkade lunch på en supergod italiensk restaurang och nu är vi på hotellet för en snabb dusch och snart sticker vi ut och käkar och sedan är det dags för Brodwaaay! 

Love! 

To the city!



Gladaste tjej! Sitter på tåget in mot city nu för att möta upp familjen Mauritsson! Spenderar hela helgen där, ska bli så awesome!! 

Tråkigt nog var flickan sjuk imorse när hon vaknade, så fick pyssla om henne lite innan jag fick köra pojken till skolan. Som tur var kunde jag få två timmar ledigt ändå så jag kunde åka och köra lite kickboxning, var såå awesome! Sedan 1 har jag jobbat hela tiden tills nu, hunnit med en del saker att fixa här! Så nu är jag förtjänt av en super bra helg! 
Försöker göra lite inlägg om jag har tid, känner jag Mauritsson rätt så är det ingen vila inte! 

Godnatt, love! 

Trick or treat!

Efter skolan och efter fotboll blev det äntligen dags för Trick or Treat!
Jag har varit helt förväntansfull över denna dagen, troligtvis mer än barnen haha, och det var verkligen awesome! Massa vänner till barnen kom över och vi alla gick tillsammans till gatan bredvid, som tydligen är känd för deras Halloween. Det vill jag säga de var, nästan vart enda hur hade as coola hus dekorerade och massa av godis, det var så mycket folk som gick runt där, nästan hela Chappaqua kändes det som! Mot slutet började det dock regna, men det gjorde inget för det var fortfarande så awesome, och mamman va så gullig och kom hem med Halloween cupcakes!
 
Dags för bed och imorgon åker jag in till city!! Yeeeyy äntligen få träffa familjen mauritsson!!
 
God natt, Love!