Sylan Lake.


Dags att uppdatera bloggen kanske? japp har varit ont om tid, mycket som händer. Packa alla väskor, en väska för resemånad och resten i storage, fixa allt som behövs göras för resemånaden, spendera så mycket tid jag kan med familjen och Jacqui och bara njuta av de sista dagarna, och det var exakt vad jag gjorde!!
 
Torsdagen hade jag en bra morgon med barnen, drog iväg de till skolan, packade väskorna och fixade lite små saker inför resan. JAcqui och jag drog sedan till barnens skola för att äta lite lunch med dem, överraskade må jag säga de blev. Länge sedan man stått i kö i en matsal för lite mat... HÄngde runt där ett litet tag, drog en sväng till Vail och kikade och drog sedan hem igen. Packade en lite snack kort och körde till vackra sylvan lake, lite picnic och catching up med min aussie, fantastiskt vackert där ute. Så himla skönt att ha min aussie girl här,saknat som tusan.
 
Love.

Breakfast for dinner!


Idag har varit en tuff dag, har verkligen börjat inse att min resa går mot sitt slut.. Att idag var min sista jobbdag, förutom imorgonbitti, men för en hel dag så var idag min sist, känns inte rätt och det är väldigt tufft.
 
För att få bort tankarna drog jag och Jacquie iväg på en rafting trip denna morgon, ännu en sak att bocka av på listan äntligen! Körde till glenwood tidigt på morgonen och hoppades på att där skulle vara en raft eftersom de inte svarat oss på hela kvällen innan och morgonen, vi kommer dit och de renoverar... var ju självklart! Ringde runt till alla olika vi kunde hitta och tillslut hade vi 5 minuter på oss att ta oss till ett annat ställe för att hinna med den raften! Det var inte helt som jag trodde det skulle vara, men tusan så kul vi hade, blöta blev vi också... Stora som små rapids, hoppade av vid en hot spring och njöt av de 30 grader vi hade i luften. Efter 2,5 timmar ute i Colorado River drog vi för lite thai lunch, som jag längtat må jag säga, älskade thai mat!!
 
Åkte hem snabbt och hämtade barnen, hem för lite läxor och frukost till middag, barnens favorit, och ja det är ju gott! Avslutade sedan kvällen med How to train your dragon 2 på TV;n. Sitter här och bara tänker att detta är sista kvällen med dem på en hel månad, och sedan har jag bara 4 dagar när jag kommer tillbaka och när är nästa gång efter det?
Detta är alldeles för jobbigt, alla frågor från barnen, det kommer bli tufft men jag ska ta mig igenom det.
 
Kardashian på tv nu och sängen om ett litet tag, lite saker att förbereda för resan som kommer upp!
God natt, love.

Tuesday 17 september!

 
Tuesday and back to school. Jacquie och jag fick en liten sovmorgon idag, men när jag vaknade upp vid 8 fick jag ändå iväg och köra Eva till skolan, hon hade inte mått bra på morgonen men mådde nu bättre, hade stannat uppe hela natten och lekt....
 
Kom hem och hade en stor brunch med Jaqcui, ägg och bacon, scones och flingor, muums! Gjorde vid oss och efter lite problem begav vi oss iväg till Edwards för en sväng och även en kort runda till Vail, fick äntligen gå in i den svenska affären som har varit stängd varje gång jag gått förbi där innan. Hämtade upp barnen och begav oss till Westons fotboll och lite lek i parken för flickorna. Hem för svenska köttbullar, oh ja. potatis och brunsås, kunde inte blivit en bättre måltid, stressigt men gott! Läxor på kvällen och sedan sängdags, en härlig, varm och bra dag!
 
SItter nu och kollar highschool musical 2 och gör min scrapbook. I morgon ska bli en bra dag, woho!!
 
God natt, love.

Tiger and leopard!



Här har vi bild på min otroligt söta lilla tiger, hur gullig kan man bli? Självklart söta Lily också i sin leopard kostym! 

It´s almost halloween....


Sååå.. Barnen hade dagen off idag, vilken innebar en heldag med dem!!! Började morgonen med frukost och honey 2 på TV;n. Chillade, lekte, gjorde läxor och hade världens bästa och största pannkaks lunch. Blev sedan stress för att hinna iväg och hämta upp bästa Jacquie, can´t belive she is here!!!
Drog en lång vända ut till Silverthorne för att välja ut lite halloweeen kostymer, japp inte riktigt där än.... men vi har ju bestämt att min avskedsfest ska vara halloween team, och vad var inte bättre än att fixa deras kostymer när jag va här, så det blev en heldag ut dit och en lååång tid i affären för att hitta rätt utklädnad för dem! Måste nämna att Westons och är så otroligt gullig, en liten tiger!!
 
Drog hem efter det, grillade lite korv och lekte ännu mer. Honey 2 igen på kvällen och massa dans. Nu somnar vi alla här snart, så en liten film och sedan läggdags? 4 dagar kvar, can´t Believe it!
 
God natt, love.

Saturday fun with soccer and tubing!


Så, vilken dag jag hade igår. Drog iväg på morgonen för att kolla på Westons första fotbollsmatch, tyvärr förlorade dem, men de var fortfarande duktiga. Saknat denna fotbollskänslan att vara vid planen och höra alla föräldrar heja!
 
Blev en hel drama efter när vi kom hem så mina planer för dagen blev bortblåsta. Familjen skulle åka och campa och gjorde det tillslut, så då drog jag, macey och kristine iväg på äventyr. Tubing som gällde för denna dagen, något nytt som jag aldrig testat och som jag förmodligen inte kommer testa igen iheller.. Hoppade i vattnet, som för den delen var iskallt, knöt ihop oss och forsade ner för vattnet, mysigt till en början när vi bara flöt där, men när små "vattenfall" kom, så blev det mindre kul. Efter cirka 40 minuter ute i vattnet trillar kristine i.. Klant och vi kommer inte rätt på det, jag får hoppa i och försöka hjälpa henne, luften börjar gå ut från ringarna och tillslut gör vi allt för att komma upp till sidan så vi kan ta oss tillbaka till bilen. Kul resa, spännande att testa något nytt, en historia att berätta och många skratt, men även en del panik.. haha
Kvällen spenderades ute på Loaded Joe´s med lite party och kul, hot tub och ännu fler skratt!
 
Idag har varit en helvetets dag, så himla slöseri. Skulle ha barnen hela dagen, men än så länge är de fortfarande inte hemma och klcokan är 7... Suttit hemma hela dagen och väntat att de skulle komma hem, vi tog dock tag i och bakade lite pannkakor och även några scones.
 
Snart är de väl hemma igen och då är det dags för bad, middag och sedan sängdags! Tjohej för vilken sista helg jag hade! 5 dagar kvar sen beger jag mig till varma och sköna California!!
 
God natt, love.

Big Horn Park!


Friday, friday, friday welcome!
En lugn dag idag, planerana ändras alltid som vanligt så vi chillade mest, fixade ihop lite saker för familjen som ska iväg och campa imorgon för en natt och helt plötsligt var klockan 3 och det var dags att hämta barnen. Drog en liten sväng till parken innan vi begav oss hem och började med middag och lite lek tid. God middag och sedan en bra film innan läggdags, dagen sprang förbi!
 
Försöker nu hitta en bra film att ägna denna kvällen åt, samtidigt som jag ska få ihop något med min scrapbook till familjen, wish me good luck!
 
God natt, love.

Hanging Lake!

ÄÄÄäntligen! Äntligen fick jag göra denna underbara hike! Har längtat och väntat, och försökt och äntligen gjorde jag den!

Hade en bra morgon med barnen och alla i hemmet innan skolan började, sedan bestämde jag och Kristine oss för att ta en day off. Vi drog iväg till Hanging Lake och började vandra, hiken skulle ta cirka 2-3 timmar, men efter 35 minuter var vi uppe på toppen. Denna underbart vackra plats, chockad blev jag av hur vackert det faktiskt var!
Experimenterad oss för att lyckas ta selfies, och efter två vattenflaskor på varnadra och två telefoner så fick kameran en bra plats för att ta fina foton på oss. Japp mamma vi poasar fint, tack! Tog oss sedan ner på otroliga 20 minuter?! Så en hike som skulle ta minst 2 timmar gjorde vi under en timme? Galant jobbat enligt mig.
 
Drog hem, Macey kom över på lite lunch och bara chattade lite innan det var dags att hämta ungarna och då bröt helvetet loss. Bitchiga är ordet för hur de betedde sig, Weston hade fotboll och vart jätteduktig, och allt fortsatte påvägen hem, hemma, vid middagen ingenting hjälpte de var fortfaranade förjävliga. Så det blev sängs för dem direkt efter middagen klockan 7:30. Inte sett dem bete sig såhär på himla länge, besviken och ledsen. Men imorgon är det fredag och hoppas på en så mycket bättre dag!! Solen ska skina och barnen har lovat att vara duktiga!
 
Sitter nu och chattar och skrattar åt massa gamla bilder med Kristine, kallad att man ser ut som en sumobrottare när man vart liten...... Paradise hotel snart och sedan sängen.
God natt, loe.

Last years school pictures!


(Min mugg från Pottery painting, barnens första bokstav runt hela muggen)  

Ursäktar mig för de halvtråkiga och oinspirerade bilderna, men inte så mycket som händer nu för tiden... 

Hade iallafall en lugn dag idag, städade garaget på förmiddagen, mysig lunch ute i solen med Kristine och ett härligt skypesamtal med mor och far, så mycket mer energi efter ett samtal med er<3 

Hämtade upp barnen på eftermiddagen, åkte och köpte vars en bok till dem så de har något kul att läsa i läxa. Hem och stressa för att få läxorna gjorda, barnen i duschen och maten förberedd innan jag stack för mitt allra sista au pair möte, den tiden gick fort! Tog en glass och satt och pratade en stund. 

Nu hemma och redo för ett avsnitt paradise hotell oh yeah! 

Godnatt, love. 

My little collection!



Min lilla samling än så länge! Saknar dock, NY, NJ, Florida, Arizona, Utah, Cali, Massachusetts och självklart CO! 

Idag har varit en enormt tråkig dag! Började dåligt med massa tråkigheter och fortsatte sedan med att städa hela huset.. Ändra om från sommar till vinter, organisera om verkligen allt, rensa alla förråd och garderober.. Och imorgon är det dags för garaget.. Mhm! Fick 30 minuter break och sedan var det dags att hämta barnen, tråkigt regnväder gjorde en ännu mer deppig.. 

Vanlig rutin med alla läxor och grajor, middag och sedan läsning innan sängdags. 

Har nu även också packat om alla mina resväskor igen eftersom det lätt blir en bra röra där i.. Opps! 

Ryggen värker och nu är det nog snart dags för sängs! 
Godnatt, love! 

Bottins up!









Lite bilder från dagarna som gått, söta ungar och fantastiska moab!! 12 arbetsdagar kvar? Svimma eller? Helt galet, helt galet!! 

Idag var en vanlig måndag med skola.. Vet inte bra eller dåligt, men överlevde iallafall och nu är jag aldelea för trött så vi måste gå till sängs! 

Godnatt, love! 

Natural hot springs in steamboat!

 

En perfekt söndag har nu passerat. Sitter för tillfället med Kristine och målar våra naglar. Har varit en hel dag med familjen vilket har varit underbart. Började med en stor brunch med massa bacon, ägg, pannkakor, mackor och allt möjligt man kan tänka sig. Vi tog oss sedan en tur ner till Steamboat, ca 1,5 timmar här ifrån, för att åka till hot springs. Detta coola ställe alltså, kan inte ens belive it. 7 olika "pooler" med alla i olika temperaturer, naturligt vatten från bergen. Allt från 20 grader upp till 40 grader i vattnet. Helt otroligt hur detta stället har skapats och att vattnet kan vara så vart helt naturligt. Underbart!!
Vi drog sedan för lite middag i staden. Sämst jag någonsin varit med om. Servitrisen spiller och har sig, beställde 8 rätter, fick in 3?! Tänkte med arslet eller? Weed skulle jag gissa på.. I alla fall, vi fick maten tillslut och det var gott! Hemfärd och jag körde nästa på rådjur två gånger, av vägen med er...
 
Helt slut i kroppen nu så snart blir det sängen.
 
God natt, love.

Moab under canvas!

SÅ, jag trodde ju detta var hur vackert som helst.. men det var ju endast början..
Fick lite skjuts till "rummet" tältet.
Vackra Moab under canvas. Tält med sängar, och våra rockringar! Hur vackert?
Och det vackra började...
Och det blev bara vackrare hela tiden...
Och vi roackade rockring i tältet efter en flaska champagne..
Och dagen efter, på den 12km långa hike, blev det ännu vackrare.
Double Arch
Dark Angel
Private Arch
En ny Arch som vi upptäckte? Vart inte på kartan.
Även fast vi trodde det.. och för oss betydde det att vi nästan var tillbaka och inte vilse längre, men vi var helt ute och cyklade....

Så epic dagar i Moab, himla glad att jag fick chansen att åka hit och se detta, annars hade jag missat något underbart. Ni förstår inte hur vackert det är där, bilderna visar inte alls rättvisa, även om de är rätt bra).
 
I alla fall, läskiga dagar, roliga dagar och fantastiska äventyr. Tjoho. Nu är det ialfall tillbaka till verkligheten i 2 veckor, sen blir det resa!!! Bilen är bokad för roadtrip och nu är det bara flygbiljetten kvar till LA sen är jag redo!!
 
Love.

A day in chicago, picture bomb 2!

Selfie in the big bean!
Oak beach!
The playboy mansion.
Navy pier!
The Buckingham fountain!
Lyxade till det med ett lite flottigt hotell!
 
En hel dag i Chicago helt för mig själv, vad gör jag? Vandrar runt konstant i 12 timmar och försöker hinna se allt jag ville, en 30 minuters paus på stranden för lite lunch, gissa om jag var trött när jag kom tillbaka till hotellet. Och självklart var det ju massa klydd med mitt rum.. haha
En super bra dag hade jag för mig och fick se inpincip hela Chicago, fantastisk stad!
Söndag morgon hämtade dem upp mig igen i Chicago och vi började vår resa mot Kansas City. Blev en himla lång dag i bilen, 11 timmar för att ta oss dit. Passerade Kansas och hamnade sen i Missouri på ett fint hotell. Drog ner till poolen direkt med ungarna och lekte och käkade lite middag!
Söndag blev en kort dag, lite simning i poolen innan vi gav oss ut för lunch på The cheescake factory, favorit restaurang, och sedan var det dags för 10 timmar i bilen igen. Åter igen lång dag/natt och det var inte mycket jag fick sova..
 
Så himla mycket jag fick uppleva på denna resan, en resa jag aldrig kommer glömma. Mina fina flickor!
 
Love.

Saturday night live!


Lördag, lördag helg! Jao då.
 
Vaknade av att Izzy kom in i rummet 7:30 och la sig och mös med mig hela morgonen. Gick ner och tränade lite och en varm dusch, vilket var några dagar sedan, äcklig efter dagar i vildmarken, ansiktsmask, hårinpackning och gjorde mig fräsch igen. Lite Skype med Lowes Lovisa och sedan ner för frukost och chill med familjen. Kristine och jag har sedan hängt med barnen hela dagen, åkte till poolen lite innan åskvarningen gick igång, gick istället ner till floden och lekte lite innan vi begav oss hem för god mat. Bestämde oss för skandinavisk middag, grillad kyckling, klyftpotatis, bearniesås, vitlöksbröd, sallad och majskolv, hur mycket har jag saknat det?? Oh det var gott, myste till lite film med barnen innan det var läggdags för dem och nu sitter Kristine och jag i soffan och kollar Bad neighbors, rekomenderar film... hahah
Snart läggdags!!
 
God natt, love.

Picture bomb from our roadtrip all the way to Chicago!

Den berömda resan startade på barnens skola med planscher och allt möjligt för att göra oss ännu mer taggade än vi redan var!
Den berömda dinosaurien i Nebraska.
Frukost på Mc Donalds i Iowa.
Enorma corn field i Iowa, måste väl ut och leka?
Framme i Chicago och getting ready for One Direction. Room service och dans i sängarna.
5 seconds of summer öppnade upp innan våra riktiga pojkar kom ut!
38 år och får tuggummi i håret....
Och de bara rockade konserten, vi rockade och hade the time of our life.
 
Så denna 19 timmars roadtrip var epic. Vi åkte torsdag eftermiddag efter barnens skola och kom fram fredag förmiddag i Chicago, efter lite sömn och en öm rumpa, gjorde vi oss redo för att rocka Chicago. Drog på konserten på kvällen efter lite middag på hotellet. Brände skiten ur min haka när man försöker locka håret lite... Hade en fantastiskt rolig kväll med mina tjejer, fick se 5 seconds of summer och one direction på en och samma kväll, små pojkband som man bara måste älska. Blev en sen kväll och morgonen efter drog de sig till Wisconsin och jag tog en heldag i Chicago, pics will come soon!
 
Love.

Crazy couple of days!






Såå, vilka galna dagar jag har haft den senaste veckan.. 
Road trip to Chicago, one direction konsert, en natt i Kansas city, varit i 6 stater på 4 dagar! 

Kom hem en dag, hängde med Kristine, nya au pairen och försökte förbereda henne för de näst kommande veckorna. Onsdag gick vi på town meeting på skolan och sedan drog jag och Courtney på en spontanare till Moab, ännu en stat, för camping och massa hike. Epic camping ställe och fantastisk hike. Bestämde oss för att göra den längsta och svåraste hiken, 12km, och vi kom vilse.. På riktigt, vi hamnade mitt i en stor canyon, försökte klättra igenom, över, under, runt, vart vi än kunde.. Hitta ingen utväg. Och det blev mörkt... Kolsvart, hoppade ner från 2 meter stup.. Kan nu i efterhand inse hur dumma vi var och vilka farliga ställen vi klättrade.. Men vi kom tillslut ut, efter att hittat en annan man som också kom vilse, tack vare våra fotsteg.. 3 timmar fast i denna enorma canyon.. Jag var rädd.. 
Bestämde att vi förtjänade att äta vafan vi ville efter denna skrämmande händelsen, Thai food och frozen yoghurt i tältet, perfekt! 

Kom hem fredag eftermiddag för att hämta barnen med Kristine och spendera eftermiddagen med dem. Sitter nu hos Macey med Natani och Kristine och har girls night. 

Redo att komma hem, för stressigt att träna en ny au pair.. Inte länge kvar! 

Bilder kommer inorgon. 
Godnatt, love.