Colorado, I´m back!

Foto kurs!
Sleepover.
Jazz lektion.
Teater.
Lärarnas försök att få med alla på gruppfotot.

10 underbara dagar i New York City och nu är jag tillbaka i lilla Eagle!
Min resa började som sagt förra fredagen med ett tidigt plan till New York för att möta upp Jacquie. Väl framme var det så kul att se henne efter såhär lång tid, vi satte oss i bilen direkt och drog på vår roadtrip till Albany för att samla ihop 3 av våra 6 credits som vi måste ta här på college. En 3 timmar tur blev det, musik, skratt och äcklig mat från ett truckstop. Självklart lyckades vi komma lite sent, dock inte lätt när man lyckas köra vilse i Albany i cirka 45 minuter... Körde flera rundor runt kvarteret för att lyckas hitta parkeringen vi skulle till, men efter att ha varit vilse så länge och på vägen allt för länge, gav vi tillslut upp och parkerade på gatan och gick in för att checka in. klockan var 10 på kvällen och jag hade rest i 12 timmar, trött? Japp! Väl in checkade fick vi ju reda på att parkeringen vi letat efter var enbart runt hörnet.. Flyttade bilen och drog upp våra väskor på rummet, utforskade skolan och sprang runt och fjantade oss som gamla goa tiden!
 
Dagen efter blev det upp tidigt och dags för frukost. Träffade vår nya kompis Viktoria som vi sedan fixade sleepover med i vårt rum, massa fjant och skoj och även lite fokus på våra lektioner. Skolan vart inte ritkgit som jag trodde, vi hade massa blandade kurser istället för bara fokus på en. Lärde oss lite foto, hälsa/träning, historia om Albany, americanska högtider och Jazz. Massa mat, lite teater, bio, party på vårt college rum och massa vandrig i Albany. Det blev samma visa även på söndagen efter, upp för lite fler lektioner och en sista lunch och sedan grupp foto. Sedan var det dags att ge sig av igen och vi ses igen för Jacquie och mig! Jag å andra sidan drog mig in i CIty för att äntligen möta upp mina älskade föräldrar! Var så spänd och kunde inte tro det var sant när jag mötte dem på flygplatsen!
 
Må säga att jag hade en fantastiskt kul helg och så underbart att möta nya människor men främst personer som jag saknat så oerhört mycket! Mer om min vecka i NY så fort jag har tid. Nu måste jag sova och göra mig redo för lite jobb imorgon!
 
God natt, love.

I'm on my way NY!




Awkward att ta egobilder på flygplatsen.... Men jag är ju taggad!!! 30 minuter sen går planet mot NY, först en weekend Class med min bästa Jaqcuie och sedan en hel vecka med mina älskade och saknade föräldrar!!!!! 

Barnen ville dock inte riktigt släppa mig... Izzy skulle ju inte sakna mig, för banne mig skulle hon också upp tidigt och följa med! Sötisarna, fick största kramarna av izzy och Weston när jag gick, de va visst uppe tidigt.... 

Love. 

Happy midsummer!


Blev en heldag med Macey idag igen! Massa massa plugg och en paus med köttbulls lagning och lite blomsterplockning. Tog sin tid att laga dessa förbannade köttbullar, men goda blev dem och familjen älskade dem! Yes, yes I got it! Dock vågade ingen testa min sås... Men de äter ju aldrig sås här så förvånar mig inte så mycket.
BLev sedan lite plick och plock med att göra dessa kransarna, inte lättaste utan ståltråd och inte de bästa blommorna, men barnen tyckte om dem och det är huvudsaken, speciellt Weston älskade sin och tog till och med den till sin till sitt BMX race. VI hade inte så mycket tid så därför blev det inga lekar och så, men lite midsommar blev det i alla fall! Sverige känsla.
 
Familjen drog sedan iväg på Westons BMX race och jag tog mig tiden att köra ett träningspass och börja min packning inför imorgon.. Illa när man inte börjat kvällen innan..  Snart klar, blev distraherad av Macey som kom på besök för lite mer plugg och lite film. Planet lyfter 8:00, taggad!!
 
God natt, love!

Homework at yetis.



Efter vara en pannkaka i magen sitter Macey och jag nu på yetis med vars en smoothie och pluggar! Må säga att jag är lite stolt över mig skälv, mammas kokbok är framme för recept om köttbullar, varför? Min uppsats är om köttbullar... 

This is gonna be a good day!




Är man inte världens bästa nanny när man går upp klockan 6 för att hinna göra pannkakor till frukost? 

Tänkte att jag idag skulle fira lite midsommar med barnen eftersom jag inte är här imorgon. Vad är inte bättre då än att starta dagen med svenska pannkakor? I eftermiddag blir det blommor i håret och köttbullar! 

Har nyss lämnat av barnen så ska hem och plugga och packa och förbereda allt för imorgon!! Låt dagen gå fort!! 

Love. 

Pic from yesterday's concert - au pair girls!



Jag är medveten om att bloggen inte är så rolig för tillfället, inga roliga bilder eller historier att dela.. Händer helt enkelt inte så mycket eftersom barnen är på camp hela dagen. 

Jag går upp på morgonen och tränar, kör de till camp och hem för massa fix. Idag blev det ett långt samtal med Fanny och sedan plugg resten av dagen.. Kul? Nej! Klar? Nej! Lyckades dock bli klar med en vilket var himla skönt, så imorgon blir det att jobba på den sista. 

Hämtade sedan barnen vid 3:30 och drog hem för lite lek och skoj, middag och sedan lägga dem till sängs. 
Nu är jag själv också i sängs och ibte helt redo att gå upp 6 imorgon.... En till dag sen åker jag!!! 

Godnatt, love! 

Vail's first free concert for the year!



Så idag var årets första gratis konsert i Vail och självfallet befann vi oss där! Efter poolen drog jag och Macey iväg till silverthorne för lite shopping, handlade dock ingenting... Käka lite mexikansk och drog till konserten. Skön musik och bara sitta i gräset med vänner, hur bra kan det bli? 
Blev lite sent, men blir en lugn dag imorgon med så ska nog klara det!! 

Godnatt, love. 

Fanny and Macey day!



En rätt lugn och skön morgon idag. Fick en god natts sömn och ett härligt träningspass på morgonen innan jag hämtade upp barnen för att lämna dem på camp. Tog sedan bilen till verkstaden och iväg med Macey till yetis för lite läxor. 

Handla mat, lunch och läxor igen med Macey. Nu har jag hämtat barnen och är påväg till poolen för någon timme innan det är dags för konsert ikväll! 

Love. 

I miss you my sister!!




Sitter och skriver min uppsats till min kurs på fredag och kan inte önska mer att min syster också skulle kommit på söndag... Världens lyckligaste att mor och far kommer, men det är ändå en del som saknas. Min stora syster jag saknar dig så!! 

Idag har varit en busy dag! Stress med att få iväg barnen på camp och samla ihop alla saker de behövde, vilket var en del och jaf fick reda på det 30 minuter innan camp började... Men vi klarade det och resten av dagen bestod av massa massa ärenden och städ. Hämtade barnen vid 3:30 och stack till parken och lekte resten av eftermiddagen! 

Lyckats städa garderoben och göra en del saker på datorn, men fortfarande en del kvar. Imorhon blir det läxläsning!! 

Godnatt, love! 

Soccer!


Idag var det Evas första fotbollsmatch och självklart var jag där för att stötta henne! Fick sova in till 10 imorse innan jag fick jobba lite. Bara en lugn morgon med barnen och sedan iväg på fotbollsmatch, himla kul att vara där och kolla på henne, man saknar ju det! Ett plus var ju också att de vann med 2-0!!
 
Nu är Romy här och snart ska vi iväg med Macey och hitta på något skoj denna söndagen!!
 
Love.

Skishot in Frisco!


Lite härliga bilder från Macey´s och min dag i Frisco igår. Hur skidshot går till! Härliga, men som vanligt, konstiga människor som man stöter på!!
 
Life in Colorado!
 
Idag blir det lite jobb nu på morgonkvisten och sedan hoppas jag på en awesome hike!!
 
Love.

BBQ l I'm frisco!




En lugn morgon, träning, Skype med mor och far, pannkaksfrukost och lite sällskap av Romy och Macey efter jobb.

Macey och jag drog sedan till Frisco där det skulle vara bbq fest och live music. Men vi kom självklart när allt stängde... Fick lite bbq, lite musik och ett härligt gäng människor som vi träffade. Gjorde min första skidshot vilket var rätt kul, men som vanligt blir inget som planerat och nu ligger jag i sängen redo för jobb imorgon, haha!! 

Godnatt, love. 

Skate park!

 
Tydligen kom inte mitt inlägg upp igår, så får uppdatera idag istället!
Igår tog jag mina minstingar till skateparken i Vail medan de största var på camp. En mysig förmiddag att bara hänga med dem ibland.
Blev som sagt lite glass efter och en superbra eftermiddag!
Kvällen spenderades att kolla på Evas fotbollsträning och sedan bara hänga hemma i sängen med läxor och lite annat tråkigt!!
 
Love.
 

Swedish pancakes!



Svenska pannkakor!!! Första gången på länge och det var en rätt bra hit för barnen. Kan vara för jag gav dem chokladsås att lägga på... 

Så blir nog fler dagar denna veckan!! 

Kiwi ice cream!



Lite glass med mina gullungar i den underbara sommarsolen!! 

Waterfall and BMX!


En bra morgon, med en liten svacka under dagen, avslutades med en bra kväll!
 
Drog och hämtade upp Lovisa och barnen klockan 8 imorse för att dra barnen till camps. Inte lätt när man har en som ska vara på BMX camp i Eagle, en på art camp i Edwards, 20 minuter ifrån och två stycken i Vail, ytterligare 20 minuter, och alla börjar och slutar samtidigt? Hur fixar man det utan stress??
 
Fick i alla fall iväg alla fyra och under tiden hade Lovisa och jag planer för en lång hike, men vilket ändrads snabbt då jag fick massa ärenden att springa... Men vi drog i alla fall på lite olika små promenader och äventyr och plåtade lite bilder som alltid, finns en del fina och mysiga ställen här i Colorado minsann! 10 minuter innan vi ska hämta barnen ser vi ju detta vackra vattenfall rinna ner från bergen några meter ifrån. Dundra dit med bilen och börja springa upp! Ingen lätt väg men vi tusan klarade det, och inte var vi sena att hämta barnen iheller. Så himla fint och himla coolt, blev inga supergreat foton eftersom vi var rätt mycket i stress panik, men lätt värt det! Vi fick en liten hike trots allt.
 
Fler ärenden och mathandling efter jag hämtat barnen och sen bar det hem för lunch och plan för pool, men nej, regnet slog till... Drog istället fram massa leksaker och gjorde en röra i huset. Tacos till middag och sedan iväg för Westons BMX race. Rätt häftigt, första gången jag varit på något sådant och han vart så duktig. 2a plats två gånger och 1a plats en gång!! En fin kväll, solsken, fullmåne och lite sällskap av Macey!
 
Datorjobb och snart redo för att sova så jag kan få vakna upp till en underbar kommande helg! Startar den med ett skönt träningspass!!
 
God natt, love.

Catch my dreams!




En helvetets morgon/förmiddag vände ju tillslut och blev rätt bra!  Tufft med bråk, ärenden, stress och huvudvärk men när jag väl hämtat mina änglar blev det bra igen. Fick en drömfångare av Izzy som jag fint hängde i mitt tak, vi gjorde lite pyssel, designade kläder och jagade spöken! 

Kvällen drog jag iväg med några tjejer till Dusty boot för lite käk och mys och sedan drog jag med Lovisa hem för lite monopol och glass! 

Sent till sängs idag igen, ikke bra.. Behöver min sömn och upp tidigt imorgon ska jag för träning och hämta ungarna!! 

Godnatt, love.

B-day party at Roundup river ranch!


Så idag vart det alltså Courtneys birthday. Stressat runt som en idiot för att få allt klart! Blev ett par örhängen och en jättefin ram med lite bilder i, som självklart blev på fel håll och inte upptäckte jag det förrän jag kom hem.... Blommor och ballonger är väl en självklarhet och en tårta är väl ett måste! Efter många om och men och massa gnäll från barnen, beslutade jag mig för att göra en traditionell svensk kladdkaka!! Självklart blev ju inte det som tänkt, inte rätt saker, massa stress och brände skiten ur min hand... Men det blev en kaka med smält grädde x2.... Tillslut ingen grädde och bara jordgubbar, men inget fel för det?
 
Drog och hämtade upp lite kompisar till barnen och drog ut till Roundup river ranch där det skulle vara BBQ och carneval. Barnen sprang som vanligt runt och lekte hej vilt och carnivalen var superbra, massor med olika saker och barnen bara älska det. Fin kväll och varm kväll, enligt mig en superbra kväll. Med avslut hemma med tårta och presenter!
 
Nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Ska även upp 6;30 imorgon så gör mig inte på bättre humör.... Ser framemot en superbra dag imorgon hoppas jag! Massor med sol!!
 
God natt, love.

I'm going to Chicago!!




Kan ju nu avslöja att jag åker till Chicago i augusti med flickorna för att se one direction!! Flickorna blev helt galna när de hörde om det, trodde dock först vi skulle på basketmatch... 
Det andra är ju programmet Courtney ska dansa för, en välgörenhetsshow, ska bli kul att få gå! 

Annars har det varit en lugn morgon med träning och tid för mig själv innan jag insåg att jag behövde stressa iväg för att hinna med vad jag skulle! 

Är nu efter några ärenden senare och lite lunch hos veterinären med deras marsvin och snart ska vi hem och baka en tårta innan vi ger oss av till roundup för att fira Courtney som fyller år idag!!

Love! 

Expect the worst and you'll get the best!










En fantastisk helg har nyss passerat och nu ligger jag i sängen och laddar för en ny vecka! 

Igår drog jag såklart in till Vail och gopro games igen, träffade så många nya härliga människor, lyssnade på bra musik, njöt av solen och drack öl! En himla bra kväll avslutades i avon med ännu mer party med mina nya härliga vänner! 

Idag blev det upp tidigt och drog iväg med Macey, en ny tjej från Kansas. Vi tog en kopp te och körde iväg till Frisco, som är en liten by cirka 50 minuter här ifrån. Vandrade runt, njöt av regnet och snön som fall från himlen... Köpte mina as härliga Guess skor, ohyeah, kollade lite butiker och avslutade i ett tält med en Cola i handen och live musik. En äventyrs dag, konstig sådan, avslutades med lite middag tillbaka i eagle, må säga en av de roligaste middagarna jag varit på på länge! 

Hoppas kommande vecka har lika mycket skoj att bjuda på!! 

Godnatt, love! 

Chines food and wine!




Drog ju som sagt till konserten i Vail med Ilaria och Romy. Käka lite mat och drack lite vin innan allt började. Mötte upp kirby och Luisa och njöt av musiken som spelades! 

Mot midnatt drog jag med Ilaria och Luisa till avon för lite karaoke kväll och som vanligt möter man alltid roliga/konstiga människor. En kvinna i 50 års åldern blev förälskad i oss och hängde med oss resen av kvällen. 

I sängen nu och är super trött, imorgon är det dags igen!! 

Godnatt, love. 

Flowers flowers in your hair!


Fredag jag har längtat efter dig!!
 
Fick vakna tidigt idag och vara med barnen hela morgonen, de tittade på film och åt frukost medan jag körde ett snabbt träningspass. Vi drog sedan iväg för att handla lite blommor som vi sedan planterade när vi kom hem, fint ska det va nu när sommaren kommer!
Lite lunch och lek och Skype med mom&pap och alla goa vänner de hängde med, himla kul!! Blev sedan lite pyssel för att göra kort till Courtneys födelsedag som snart kommer och där rulla eftermiddagen iväg.
 
Barnen är nu hos pappan och jag ska göra vid mig för att dra på konsert åter igen idag!! Go pro games, need to be there!!!
 
Love.

Concert / friends / beer!






Drog ju som sagt ut med Ilaria och Lovisa för lite konsert och dricka i Vail. Komma iväg och bara ha lite kul och skita i allt, och det var precis vad vi gjorde! 

Dags att dra ihop sommaren på riktigt!! 

Godnatt, love! 

Ice cream all over our faces!!







Mina darlings äter lite glass. 

Idag har varit en händelserik dag... Redo att packa väskorna hem men vi får se vad som händer. 
Tog barnen till poolen iallafall och hängde hela dagen innan vi drog för lite glass och sedan hem och leks lite igen. 

Nu är jag redo för att dra med vännerna ut på stor konsert i vail, gopro games öppnings konsert!! 

Love. 

They make me smile!






Mina änglar, idag har dem verkligen gjort mig på så mycket bättre humör! 

Vart lite strul imorse och massa saker att tvungna att fixas, och dem bara hängde på och berättade hur mycket dem uppskattade allt jag gjorde för dem, endast ett litet bråk idag och jag är så stolt! Ville bara ge dem en superduper bra dag och massa glass och godis och allt!! Vi hann iallafall med någon timmes lek vid poolen, pizza till middag och avslutningsvis en film! 

Imorgon ska dock bli en bättre dag om jag får bestämma, massa lek vid poolen, god lunch och cykeltur för lite glass! Får hoppas planen kan hålla. 

Dags att planera och sedan sova, godnatt! 
Love. 

Klimbing wall / zip line!

 
 
God dag!!
 
Idag har varit en full dag, vaknade 6:45 och vart helt slut efter gårdagen! Snoozade 20 minuter innan jag drog mig upp för en T25, dusch och vanliga och begav mig iväg till Lachies hus för flickorna. Tog en lugn morgon och bara chillade, planterade lite blommor och myste i solen.
Vid 1 hämtade vi upp Weston och drog oss ut mot Roundup River Ranch för lite klättervägg och "zipline", vad är det på svenska? Enormt kul och barnen älskade det, upp och ner hur många gånger och självklart fick jag beröm för hur snabb jag var, hehe alltid skryta!! Blev dock inte ensam zipline för mig, Izzy blev rädd där uppe och ville inte åka, så för första gången på Roundup fick vi åka två personer i ziplinen. jag vart nervös men vi klarade det galant och det var superkul!
 
Känns så skönt när man ser hur mycket barnen tycker om en och hur mycket de litar på en, hon kramade mig så hårt och väl ute kunde vi inte sluta skratta!
 
Nu sitter jag i soffan med Courtney och kollar So you Think you can dance samtidigt som jag gör lite läxor... Förberedelse för weekend classen i New York, dags för skolarbete igen, jag har inte saknat dig...
 
Love.

I'll be back New York!



I'm coming back!!! 

Glömt att berätta att jag bokat en weekend Class med bästa Jacquie för att få ihop 3 credits! Ska bli himla kul, dock är denna kursen i Albany och inte självaste NY, men får troligtvis hänga i NY ändå..... 
Åker i mitten av juni, så daga att spara pengar för massa shoooopping! 

Love. 

I fucking did it!!




Efter jobb drog jag hem, käka lite snabbt för lite energi och drog mig sedan ut på en löprunda! 

Efter 6 km på morgonen igår och 3km på eftermiddagen, bestämde jag mig nu att jag skulle klara milen och fan gjorde jag det!!! Första gången jag ens testat och jag klarade det, stolt över mig själv. Speciellt med alla de uppförsbackarna jag fick plågas med!! Göras igen snart, dock en annan runda och tiden ska förbättras varje gång!! 

Har sedan dess spenderat kvällen framför datorskärmen åter igen för massa planering för sommaren, håller tummarna att allt funkar som jag vill! 
Även vart det ju daga att bekräfta flyget hem till Sverige, ses i oktober!!! 

För trött för att hålla huvudet uppe nu, så sängdags!! 

Godnatt, love! 

New week, new adventures!


Idag hade jag planerat att vi skulle dra oss ut på en hike på morgonen och hänga vid poolen på eftermiddagen. Det var också vad vi gjorde, dock vart inte hiken riktigt en hike, barnen klaga att det var för brant och de inte ville göra det, så vi tog oss till en liten stig och flod och plåtade lite bilder! Inte blev det mycket bättre så vi drog direkt hem för lite lunch och sedan iväg till poolen. Det var väl skönt det med, även om jag sett framemot lite mer hike!
 
Enkel, men full dag, imorgon blir det andra roligheter!!
 
Love.

Pink bike and dog in my bag!



Ingen sovmorgon idag inte. Upp 6:45 och göra T25 och göra sig redo för jobb. Tog även cykeln idag bort till pappans hus, ca 15 minuter, och självklart skulle hunden med! Sittande i min väska, sötaste!! 

Love. 

Dreaming of clothes!




Ensam hemma, en dator och internethemsidor med kläder är ingen bra kombination... 

Blev lite Thai middag med några av tjejena här i området, alltid mysigt. Men efter det har jag bara leget i soffan, Nashville på tv och letat massor med kläder på internet. Duktig som jag är beställde jag dock inget, bara kika spara pengar!! Drömmer lite. 
Måste dock tillägga att innan middagen drog jag ut på en till runda, 3 km denna gången! 

10 minuter kvar av programmet sen är det sängdags och tagga för en nu spännande vecka! 

Godnatt, love! 

6 km done, next step 10km!




Kort sovmorgon idag innan jag drog mig ut på en liten runda, vart meningen att jag skulle gå 3 km, drog hunden med mig och kom vilse, slutade med nästan 6km och vandring genom buskar och träd uppe bland bergen, men det kändes sjukt skönt!! 

Drog sedan till poolen med några av tjejerna här, dock inte så himla spännande, men skönt att få lite sol och ta det lugnt! 

Snart redo för en nu vecka! 

Love. 

Shine bright like a diamond!


Ego plåtning i väntan på Ilaria. Får väl bjuda på lite ego pix lite då och då!
Älskar min nya hatt!
 
Love.

At the beach?!


Sovmorgon, Skype med mamma och pappa + en himla massa andra trevliga ansikten som kom på besök hemma hos oss! Älskar Skype och facetime och allt det där som gör det så lätt att prata med sina nära och kära på andra sidan jorden.
Drog med Clara och Ilaria till vår ända lilla "strand" om man kan kalla det så som vi har här i Colorado. Mys med lite picnic och snack innan åskan kom.. Drog till Walmart för lite små shopping! Nu hemma igen, huset för mig själv denna helgen, funderar på planer för kvällen? Får se vart den tar mig, nu ska jag iallfall bege mig till Lovisa för lite chill i solen!
 
Love.