Waterfall and BMX!


En bra morgon, med en liten svacka under dagen, avslutades med en bra kväll!
 
Drog och hämtade upp Lovisa och barnen klockan 8 imorse för att dra barnen till camps. Inte lätt när man har en som ska vara på BMX camp i Eagle, en på art camp i Edwards, 20 minuter ifrån och två stycken i Vail, ytterligare 20 minuter, och alla börjar och slutar samtidigt? Hur fixar man det utan stress??
 
Fick i alla fall iväg alla fyra och under tiden hade Lovisa och jag planer för en lång hike, men vilket ändrads snabbt då jag fick massa ärenden att springa... Men vi drog i alla fall på lite olika små promenader och äventyr och plåtade lite bilder som alltid, finns en del fina och mysiga ställen här i Colorado minsann! 10 minuter innan vi ska hämta barnen ser vi ju detta vackra vattenfall rinna ner från bergen några meter ifrån. Dundra dit med bilen och börja springa upp! Ingen lätt väg men vi tusan klarade det, och inte var vi sena att hämta barnen iheller. Så himla fint och himla coolt, blev inga supergreat foton eftersom vi var rätt mycket i stress panik, men lätt värt det! Vi fick en liten hike trots allt.
 
Fler ärenden och mathandling efter jag hämtat barnen och sen bar det hem för lunch och plan för pool, men nej, regnet slog till... Drog istället fram massa leksaker och gjorde en röra i huset. Tacos till middag och sedan iväg för Westons BMX race. Rätt häftigt, första gången jag varit på något sådant och han vart så duktig. 2a plats två gånger och 1a plats en gång!! En fin kväll, solsken, fullmåne och lite sällskap av Macey!
 
Datorjobb och snart redo för att sova så jag kan få vakna upp till en underbar kommande helg! Startar den med ett skönt träningspass!!
 
God natt, love.
? Pappa

Ser jättefint ut, ser ut som om sommaren kommit på riktigt nu.Såg ut som om han tittade på dig bakom hjälmen när du fotade honom. :)

Svar: Det är lite upp och ner, men den är nog här snart!!!
Ja, hans ögon stirrar på oss :)
None None




? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR