Pancakes breakfast!



Morgonfrukost!! Solen skiner och jag hoppas på lite shopping innan jag hoppar på planet tillbaka till Colorado! Får se vart dagen tar mig. 

Love. 

Party hard!


Mot kvällen drog vi oss ut för lite restaurang käk. Steakhouse och det var så mumsigt, några drinkar senare promenerade vi hem till deras vänner där det var meningen att vi skulle för festa innan vi skulle dra ut i Hollywood, men vid 1 tiden inser vi att klubbarna stänger 2 så partyt fortsätter där hemma istället! Blev faktiskt en mycket trevligt kväll, även om jag är besviken att det inte blev utgång!!
 
Nu sitter jag och packar och vantar pa att Oskar och Lollo ska vakna sa vi forhoppningsvis kan ta en liten shoppingrunda innan jag hoppar pa planet till Colorado igen.

Love.

Santa Monica - Surfing!


God dag!!
 
Igår tog vi oss en vända bort till Santa Monica. Det var dags för surfing!! Jag total älskade det, vi hyrde surfingbrädor och våtdräkter direkt på stranden och surfade i 2 timmar. Hade enkelt kunnat surfa ännu längre. Det var rätt svårt, stod inte upp allt för många gånger, men det var rätt bra för att vara första gången må jag säga. Svårast var att fånga vågorna och tajma rätt. Och sedan då att undvika vågorna som kom mot en... snurra runt en del gånger under vattnet och kan ju säga att halsen och näsan vart full av saltvatten.... Men det var grymt kul och något jag verkligen kommer göra om när jag får chansen!
 
Tog oss en liten promenad bort mot Santa Monica pier, spelade lite spel, som är helt meningslöst, men det var rätt fint där. Käka lite och bara tog det lugnt. En fin lördag!
 
Love.

Baseball!

 
Som sagt blev det ju baseball på fredags kvällen! Dodgers vs LA Angels. En sak jag har haft på min "to do list" så nu kan jag ju stryka det´. Kul vart det! Dock märkte man att de inte spelade sitt bästa eftersom det var en "pre-match" men det var grymt kul ändå. Vi gick efter 2/3 delar, då stod det 4-4, men de var kallt och blev sent.
 
Love.

More shopping!



Lite fredags shopping! 
 
Fredag morgon hängde jag med till collage och Lollo och jag tog ett långt gympass! Innan jag drog mig vidare till gallerian för lite shopping. Lollo kom och mötte upp mig lite senare och vi gled runt med en super good smoothie medan det blev mer shopping! 
 
Hämtade upp Oskar och körde lite stor matshopping på costco, utnyttjare.. Hehe. Hem, käka och sedan blev det dags för baseball!! 
 
Love. 

Thursdays hike!

Hm?
Suuuuperman!
Jag kan karate?
Lollo... Har finns bjornar.... Na, det ar bara en hund!! Tur vi ar storre an bjornarna i alla fall!
So natural!
Wwwwwwie....

Godkväll. Jag vill sova!!
 
Idag vaknade vi upp och hade bestamt oss for att hika upp till ett vattenfall i Santa Monica. Ingen vinst pa något vattenfall, men jaklar vilken utsikt och jaklar vilka roliga bilder vi tagit....
Lag precis och skrattade sa jag nastan grat, trodde vi hade sa manga fina, men dem ar sa roliga!! Kan ju saga att jag bjod pa en del av dem!
 
Efter nagra timmars hike drog vi oss hemat, satt i trafik i 1,5 timmar. Sa att vi skulle shoppa blev andrade planer. Tog en "genvag" och korde genom hela LA. Sag bland annat UCLA, Bel Air, Beverly Hills och massa annat. Chillade dar hemma innan vi hamtade Oskar och lagade supergod mat. "Svensk" mat, lyxmiddag. Kottbit, egen klyftpotatis, vitloksbrod och bearniesas, muuums!!
 
Nu ar jag supertrott, har superont i min fot och maste verkligen sova. Bara helgen kvar av LA... Maste hinna med allt! Upp 07.00 imorgon!!
 
God natt, love!

Denny's!


Idag ble det en brunch pa Denny's efter att vi slappt av Oskar i skolan och hamtat ut lite paket till Lollo. Hon vart namnligen ledig idag, sa vi tog en heldag tillsammans! Borjade pa basta mojliga vis!

Los Angeles zoo!

 
Pavagen hem fran min hike till skylten, svangde jag inom Los Angeles zoo! Kan saga att det var latt vart ett besok aven om jag fick springa mig igenom hela parken for att de snart stangde och dels for att "safari turen, som jag betalade for, lamnade mig efter forsta stoppet...
Mendet var sa otroligt fint dar, alla fina djur, aven fast jag tycker det ar helt fel med zoo.. sa var det anda riktigt haftigt att ga igenom dar!!
 
Tog mig sedan en snabb svang till Glendale gallerian, utan nagra fynd, innan jag hamtade de duktiga studenterna pa skolan och hem for lite mat och sova!
 
Det var min onsdag, och bra vart den!!
Love.

The big Hollywood sign!


Onsdagen i bilder!
 
I onsdags gav jag mig ut pa en liten vandring for mig sjalv, ja, bokstaverna med prickar slutade fungera igen...
Jag hade bestamt mig, jag skulle upp till den beromda Hollywood skylten. Lanade Oskars och Lollos bil for dagen och korde lite vilse pa min vag till Hollywood. Men efter ett tag hittade jag och vandringen borjade. Kandes alldeles for langt, men jag hade bestamt mig! Borjade vandra, men kandes som jag gick fel hall.. Fragade nagra man och det vart cirka 2 timmar kvar av min vandring, da hade jag redan vandrat 30 minuter... Men jag fortsatte och fortsatte och precis nar jag skulle ge upp aker en liten mexican forbi och fragar om jag ar vilse... Var jag antagligen också for han sa till mig att hoppa in sa han kunde fa mig pa ratt vag. Raddade min dag for det gjorde att jag fortsatte min vandring, och 2 timmar senare vart jag uppe! Och vilken utsikt ma jag saga, bilderna ar inte ens halften sa fina som det var pa riktigt!!
 
Vagen ner tog endast 1,5 timmar da jag hittade lite genvagar, troligtvis den riktiga vagen... Dock blev jag radd for en man som gomde sig bakom ett trad och sen helt plötsligt borjade snurra runt?
Jag vart trott i benen, torstig och hungrig och nastan svinfardig, men det var vart det!!
 
Love.

Pictures, pictures and pictures!

 
Insåg jag glömt lägga upp mina fina bilder från Venice Beach. Kameran tar ju oftast lite bättre bilder än mobilen. Så här har ni dem, vackra Venice Beach!!
 
Love.

10 seconds photo!

 
 
Who says you can´t take a cool pictures by yourself??
 
Många bilder innan vi kände oss nöjda, många folk kollade på oss. Men tillslut fick vi några! Lite kul kan väl aldrig skada?
 
Love.
  
 
 

Downtown Los Angeles!

 
God dag gott folk! Bra början på ett inlägg? Vet aldrig hur jag ska börja och aldrig hur jag ska skriva.. Insåg allt jag skrev igår var en sörja? Hade nyss några goda skratt åt det!
 
Idag drog jag och Lollo oss bort mot Downtown. Hon hade några field trips med skolan att bocka av, bland annat på LA times, lyssnade en del innan jag fick smita iväg. Tog mig då en rundtur för mig själv, hamnade på lite fel område.. Men klarade mig galant med ett leende på läpparna. Fick dock se rätt mycket, och fint är där! Mötte upp Lollo igen och tog en guidad tur med hennes lärare. Såg Walt Disney byggnaden, Angels ride och massor andra coola byggnader och platser.
Sen vart det dags för nästa field trip, biblioteket. Mindre kul, men det bockade vi av rätt snabbt innan vi begav oss för en egen lite rundvandring och titt i lite affärer.
 

TOg oss bort mot Glendale Collage. Foooootboll, woho. Inte spelat på 6 månader och hade inga fotbollsskor. SÅ vart vär tur att det mesta av träningen bestod av fys. Kändes jäkligt skönt att röra på bollen igen!! Så japp, då har jag spelat collage fotboll också då!
 
Nu sitter vi alla med datorerna, jag bloggar och kollar kläder medan de andra pluggar. Tacos till mat och det var efterlängtat, åt för mycket.. Magen spricker så mätt jag är nu!
 
trött? Jpp, dags att sova snart för mig.
God natt, love!

Hollywood walk of fame!

Bara för det stod Fanny.....

Lite stjärnor! Svårt att hitta alla favoriter bland alla dem olika...

Black and white!

 
Tänkte slänga in lite black and White bilder som jag tyckte var rätt fräniga! Från min dag i Hollywood igår!
 
Nu har vi precis vaknat upp och dags för lite frukost och sedan ska jag och Lollo bege oss ner till Downtown och se vart livet tar oss där!!
 
Love.

Shooopping!


Tänkte jag fick väl visa lite vad jag shoppat idag också!
 
Jacka och halsduk, 3 toppar, fin kofta och halsband, awesome!

Bus tour!

Julia Roberts hotell i Pretty woman!
Utsikt till Hollywood skylt!
Bruna Mars hus!
Bar från Sex and the city.
Tom Cruises hus!
David Beckhams hus, woho!
Beverly Hills hotell!
Huset där Michael Jackson gick bort.
"The Wizards hus"

En massa massa bilder ifrån min roliga buss tur. Rätt häftigt att åka runt och se kändisars hus och även se en stor del av LA. Hade ju egentligen planerat att gå denna rundan, men benen var för trötta. Så var faktiskt perfekt med en busstur. Vår guide var rolig och utan sällskapet vi hade på bussen hade det inte varit lika roligt, hamnade i rätt buss om man säger så.
 
Inser nu när jag läser allt i efterhand hur dåligt och konstigt jag skriver? Jag tänker inte riktigt på hur allt låter utan skriver bara vad som kommer upp i min hjärna, nu kan jag ju också skylla på att jag är rätt så trött....

Looost in Hollywood!

 
Lost in Hollywood... Sant och sant!
Hade planerat min resa innan jag åkte så jag skulle komma rätt, eftersom jag inte har internet, den skulle ta mig till Hooollywood!! En heldag där och kolla på allt jag bara kunde. Walk of fame, skylten, ta mig till Beverly hills och Melrose ave.
Så min route sa ju som sagt till mig att gå cirka 10 minuter innan jag skulle hoppa på en buss för att ta mig hela vägen in till Hollywood!
Men ikke... Bussen tog mig endast 10 minuter och verkligen i början av Hollywood. Så vad skulle jag då göra? Fanns ingen annan buss, hade ingen karta eller vägbeskrivning, vart var jag? whopps... Jag vart lost och jag vart i Hollywodd! Jag började vandra och vandra, hoppades på att jag skulle se några skyltar. Men ikke.. Kom tillslut in till ett rätt fint bostadsområde, bestämde mig för att göra mamma och pappa oroliga med ett litet text då.. hehe. Inte blev pappa så glad! Fortsatte vandra, kom till en bensinmack så jag kunde köpa lite efterlängtat vatten, detta var efter cirka en timmes vandring.. Fortsatte och tyckte det började likna något. Men inte var det så inte, så blev en till timmes vandring innan jag äntligen såg dem berömda stjärnorna på gatan!!
 

Walk of fame!
 
Några timmar fram och tillbaka på denna gata! Kunde aldrig sluta säga "oh vad fint" kolla där" bild på denna gata också, även om den såg likadan ut som förra". Otroligt fint och häftigt.
Gatan började dock inte som jag trodde. Några stjärnor på marken, men runt omkring massa sex butiker? Blev lite what?! Men sen kom det, hard rock cafe, chines theather och allt annat häftigt. Bara gick runt och strosade och njöt. Vart stolt över mig själv att jag hittade dit på egen hand, även om det tog två timmar.
Efter att ha gått hela gatan, sett det mest jag ville se och även fått en del shopping, började jag vandra bort mot Hollywood skylten! När plötsligt ett sms dyker upp... Lollo: Gå inte till Hollywood skylten idag!! Skjutning, ingen kommer ner!!! Men asså, var du tvungen att skjuta dig idag? hallå, jag skulle ju upp där... Planen i kras, vad skulle jag nu göra?
 
 
Tur väl har vi alla dem jobbiga bus tour guiderna som drar i en så fort man går förbi. Japp, jag satte mig på en jävla buss och tog en tur i två timmar! Jag?? Japp, benen vart för trötta...
 
 

The cookers!


Konsert igår??? Ehm... The Crookes skulle spela... Men vi kom aldrig dit. 4 förband innan själv bandet vi skulle lyssna på kom på scenen.. Tråkigt nog var förbanden vääldigt dåliga..! Amatörer. Men vi hade kul ändå, träffa massor av deras collage vänner.
 
Love.

New in!



Ett litet inköp av nya solbrillor!! 

Woho playan!!





Roligt strandhäng!! 

Venich beach!!









Flygresan gick bra, fick sitta i mitten..... Men vart bara 2 timmar så gick super. Väl framme väntade en Lollo med Sverige flagga och namnskylt, för söt!! Skönt att få lite Sverige kärlek. 
Kvällen blev det lite mat och chill med film innan vi somnade. 

Idag njöt vi av venich beach, gick runt och strosade lite först innan vi la oss på playan och solade. Gick till Gold's gym och käkade även lite god lunch. Väl hemma inser vi alla hur vi bränt våra baksidor rejält... Aj!! 

En kall dusch och nu ska vi snart bege oss iväg för grill party och konsert!! 

Ska försöka uppdatera så mycket jag kan här, får se hur dagarna blir!! 

Love. 

Awesome day on the mountains!



Sitter väl förmodligen på planet nu och njuter!! Men tänkte slänga in denna underbara bild på mig och Romy från igår!! 
Beautiful day!! 

LA, I'm ready!!



Bagaget är incheckat, jag är på flygplatsen och jag är redo för LA!! 
En timme tills planet går, väldigt liten flygplats så får nöja mig med att sitta på golvet och vänta, men jag är glad ändå!! Kan inte vara mer taggad!! 

Love. 

mixed feelings.


Heello!
 
Idag har varit en jäkla upp och ner dag. Vaknade 6:30 imorse och gjorde mig redo för att köra över alla barnens saker till pappan, hämta upp dem och köra dem till skolan. Det var ju ca 40 minuter att köra till skolan, och 7 på morgonen är man inte jättesugen på att köra fram och tillbaka och sedan inse att pappan som egentligen skulle kört dem har varit hemma hela tiden...hm lite irriterad? Men struntade i det och stack hem och gjorde mig redo för att köra samma väg tillbaka för att åka lite skidor. (var tvungen att köra hem om för att jag lånade pappans bil för vi fick inte alla plats i min, hämtade upp klasskamrater till barnen också).
Träffade en tysk tjej, Romy. Stack och hade en helt underbar dag i skidbacken. Solen sken, vi tog oss bak på baksidan i Vail, vilket var länge sedan för mig, lite isigt men det var himla kul!! Stannade och käkade lunch och sen var det dags att hämta upp barnen.
 
Lämna av de hos pappan, iväg göra massa ärenden och där började helvetet..
Ingen rolig kväll och har nog inte varit såhär ledsen på väldigt länge och har inte längtat hem så mycket iheller... var verkligen redo att packa mitt och dra iväg hem till Sverige om jag inte hade en LA resa att se framemot imorgon. Ska bli enormt skönt att komma iväg, lite semester, sol och bad och bara njuta och även få träffa lite Sverige kärlek. Utan denna resa bokad hade jag varit påväg mot Sveerige imorgon istället.
 
Men med lite semester ska jag nog se till att klara av mina sista månader här. Imorgon(söndag), har jag faktiskt varit i USA exakt 6 månader. Känns otroligt konstig att tänka det, halva tiden har redan gått, halva tiden kvar. JAG ÄR STARK och STOLT ÖVER MIG SJÄLV!!

Tack och hej, nu ska jag äta popcorn och se en film!!
 
God natt, love.

Great thursday!!

 
Heelloo!!
 
Idag har varit en ganska superdag!! Solen sken när jag vaknade upp, käka lite frukost och stack iväg och gjorde några ärenden och sedan var det dags att sticka upp i skidbacken. Testade ett nytt ställe idag, Arrowhead. Inte lika stort som de andra ställena, men ändå helt okej! Åkte för mig själv i några timmar innan jag begav mig till gymmet. Hade dock inte så mycket motivation, så blev bara lite lätt innan jag tog mig ut till bubbelpoolen och även bassängen för några längder!!
 
Barn upphämtning vid 3, massa ärenden.. Hem stressa, prata med Emelie idag igen, tur det som kunde lösa alla mina problem jag hade... haha. Ännu mer stress, och sen blev det lugnt när Delphine väl kom och hämta upp mig och alla andra nannys, blev en full nanny caar iväg till restaurang i Edwards med massor med god mat. Älskar det restaurangen, nyttigt, små portioner och bra priser och supermysigt ställe!! Unnade mig också en efterrätt för en gångs skull, det får man!!
 
Nu är jag redo för sängs, och imorgon blir det upp tidigt för att köra flickorna till skolan!
 
God natt, love.

Can dogs really drive a car??

OMG, the dogs are driving the car!! One is doing the pedals and one the steering wheel!!

De små pojkarna fick följa med för en gångs skull i bilen när vi hämta upp flickorna. Helt hysteriskt blev det, men de är så mysiga. Och behöver jag ens nämna hur ur gullig min lilla Izzy är?? SÅ himla fin. Blev trots allt en bra dag även fast jag inte fick åka skidor i solskenet!
Hade mysigt med Izzy hela dagen och när jag hämta upp flickorna var de så duktiga och gjorde läxor och tog ett bad utan problem! Blev dock lite tårar och problem när Jake och Court åkte, men så är det väl att lämna mamma! Tycker inte heller om att vara utan lilla mammsen, så vet hur det känns! (Inte utan dig i heller pappsi)
 
Kvällen ägnades åt lite Skype med Emelie i New York, au pair prat är alltid skönt att diskutera med någon i samma situation och även från samma lilla håla i hemlandet! Chillar lite framför Nashville, planerar morgon dagen och planerar till LA, 3 dagar kvar!! Wooohoo!
 
Huvudvärk hela dagen, blää... Och ett jäkla bett på mitt ben som håller på att döda mig av hur mycket det kliar.........
 
Sova, ja tack! Klockan ringer inte klockan 6 imorgon ska jag säga! Sköööönt, sova så länge jag vill!
 
God natt, Love!

Outfit of the day!

 
Lite outfit för ovanlighetens skull.... Sol ohhh längtar till LA!!

Lunch in the sun at the park!


God eftermiddag!
 
Idag när jag vaknade och såg solen skina blev jag skinande glad för jag skulle åka skidor... Men vaknar och min lilla Izzy är sjuk, hemma dag!
Så ändrade planer, tog det lugnt och kolla film och ritade lite på morgonen efter jag lämnat av de andra barnen. Drog oss sedan ut och gjorde lite ärenden och satte oss i parken och käka lite lunch. Blev dock inte så många minuter där för lilla Izzy blev sämre igen.. Nu är vi hemma och gör lite halsband och kollar tv medan jag gör tvätt..
Ska snart iväg för lite fler ärenden sen ska vi hämta upp de andra flickorna. Kommer inte bli en lätt eftermiddag för barnen kommer gråta som tusan för att säga hejdå till Courtney och Jake..
 
Love.

My most annoying babies, but I still love you!!










Mina bebisar har varit de jobbigaste idag... Men när jag ser dessa bilder kan jag inget annat än skratta och känna hur mycket jag älskar dem. Kommer bli tufft när dagen kommer att jag ska lämna dem, men det är 6 månader dit, många minnen kvar att skapa! 

Blev inte Jakes föräldrar som kom på middag utan bror och några kompisar. Trevligt och många skratt, men nu är jag slut och måste sova. Ska inte ens sätta på en film idag... Något fel på mig??? För trött, längtar till semester!! 

Godnatt, love! 

Healthy water / computer / chill.



Goddag! Vaknade 6 imorse och hade flickorna för mig själv, gick superbra och hade en jättemysig morgon. När jag lämnat av de blev det dags för städning och ett träningspass där hemma! 

Bra start på dagen. Drog mig för lite ärenden och sedan gymmet för ett andra pass! Vart meningen att jag skulle åka skidor idag, men när snöstormen drog fram hoppade jag över det och satte mig på fiket istället och tog det lugnt. Läste lite bok och fixade lite saker på datorn. 

Nu väntar jag på att alla fyra barnen ska komma och ikväll blir det middag med Jakes föräldrar! 

Love. 

My lovely babies!




Mina söta bebisar!! 

Idag blev en lite annorlunda dag, både positivt och negativt... Blev en tuff morgon med mycket problem och bråk... Men allt löste sig tillslut iallafall. Jag tog sedan lite tid för mig själv, körde ett träningspass här hemma, tog det lite lugnt, fixade lite ärenden och chillade! Drog mig sen till gymmet och körde ännu ett pass, mest cardio... Boooorring men det är vad jag behöver! 

Vid 3 hämta jag barnen, stannade på skolan för en gångs skull och gjorde läxorna. Stack iväg och gjorde några ärenden och sedan lämna vi av Lily hoa Courtney så de kunde ha lite egentid. Väl hemma var det bara jag och de andra två flickorna. Så vi laga lite mat, dansa och sjöng lite och avslutade sedan med lite film. 

Fick världens största och längsta kram av lilla izzy innan hon skulle sova, och det är tydligen bara den allra bästa nannyn som får en sådan kram, och jag ska få en varje kväll nu!! Och på morgonen ibland... Hon är så söt. Man blir så glad när de säger såna söta saker, värmer i hjärtat lite hehe. 

Så blev en rätt bra och mysig kväll ändå. Nu ska jag för en gångs skull försöka somna lite tidigare, så skippade kvälls träningen, extra hårt imorgon istället!' 

Godnatt, love! 

Au pair meeting!






Lite skridskor med au pair möte och sedan middag med Lovisa och en ny tjej från Italy! 

Awesome food på The Rose, paprika fylld med massa kött och goda såser! Mums. 

Nu hem för lite träning, och dags att sova. Helt slut! 

Godnatt, love. 

Quick start, I'm gonna do this!



Ett litet träningspass imorse innan några timmars jobb, lite chill, litet samtal med mamma och pappa. Och nu är jag på det riktiga löpbandet! Snart dags att gå ut och slänga mig i bubbelpoolen! 

Love. 

Favorite meal!



Saturday relax! 
Sitter i sängen med en stor middag, stort glas vatten och Nashville på datorn! Ny favorit serie. 

Lite relax nu efter en morgon full med jobb och massa körande. Även ett litet lätt gympass har avverkats, vaknade dock med världens halsbränna och trodde inte jag skulle klara av att gå upp... Men inte ger jag upp inte, lite lätt kan man alltid köra, får se vad jag orkar ikväll. Ska iallafall ta och se något mer avsnitt och måla naglarna, sen får vi se vad som händer!!

Love. 

Friiiiiiiiday!!

 
Finally friday, weekend!!
Har varit en rätt okej dag idag. Vaknade klockan 6 och gjorde barnen redo för skolan. 8 var jag redo för ett hemma träningspass, svett och trött japp!! Ringde älskade mamma och pappa, pratade i cirka 2 timmars medan de flyttade på samma gång, kul att jag också fick vara med på den resan lite. Dock bryr de sig inte så mycket om mitt rum... Känner mig lite utnyttjad där, förvaringsrum.... Skönt att få prata med av sig lite, lite positiv anda och lite skratt, bästa någonsin!!
 
Lite lunch och sedan iväg till gymmet en timme, lite steamroom och sedan stress iväg till Courtneys jobb för lite "voluntär arbete". Hämta barnen vid 3 och hem och mysa i den sköna solen. Dock var ungarna förjävliga, så himla bråkiga och tråkiga. Men efter lite time-out blev det lugnt tack och lov! Vi drog oss sedan iväg för kusinens födelsedagskalas, rätt härlig släkt så var mycket trevligt! Drog mig hem för ett tredje och sista träningspass för dagen, men avbröt efter 15 minuter då min hals är rätt kraslig... Får väl vila lite imorgon kanske.. typiskt just nu!
 
Trycker i mig lite vitaminer nu medans jag försöker få igång något snabbt att titta på innan jag somnar! Imorgon blir det förmodligen skidor och skridskor om jag får hålla mina tummar!!
 
God natt, love!

What do you do when you're 10000 miles from your family?








Tuff period. 
Känns som jag är inne i en sån jävla svacka nu, vill nog egentligen inte erkänna det själv, så jag försöker stöta undan det, men för att göra det bättre måste man inse det och ta tag i det, eller? 

Märker det mest för jag inte har kul med barnen länge, känns som jag bara tjatar och gnäller hela tiden.. Och för min underbara familj får stå ut med massa klag sms....
Vill ju ta vara på tiden och ha så kul som möjligt nu när jag är här. Men måste säga, att detta jobbet är tuffare än vad man tror. Du bor hos en annan familj, med annan kultur, du jobbar för dem och du måste anpassa dig till deras livsstil. På samma gång tar jag hand om fyra barn, ska göra alla nöjda, jag är långt åt helvetet ifrån familj, släkt och vänner, jag har knappt några vänner här och samtidigt kämpar jag med att lösa plugget och att gå ner i vikt...samtidigt som jag nu även varit lite halvsjuk några dagar.. Det är mycket på en och samma gång och när man inte riktigt har någon att vända sig till blir det ännu svårare. Jag vet att jag kan klara av det här och jag ska. Jag ska leva mina sista månader i USA precis som jag tänkt mig, ska inte behöva ångra något när jag kommer hem!! 

Känner att det ska bli skönt att få komma iväg till LA, lite semester, en jävla masa shopping som jag längtar efter... Verkligen något jag behöver!! Och snart fan ska jag ha tillbaka min drömkropp, ska kämpa som fan!! Jag ska göra detta, jag är stark! 

Ibland behöver man väl bara skriva av sig lite känner jag, inte bara klaga till mamma och pappa. Klockan ringer 4:45 imorgon, upp köra ett pass, väcka barnen klockan 6 och sedan är det full rulle hela dagen. Inte tillbaka i huset förrän efter jag hämtat upp barnen igen så hoppas jag packat och gjort allt jag behöver!! 

Godnatt, love. 

Wednesday



Soligt är det, men fan inte varmt... Länge sedan jag varit såhär kall.. Inte kul alls! Fick ta en paus och köpa en varmchoklad för 7$... Inte billigt uppe i bergen.., och nu sitter jag nere på botten och njuter av solen där det är lite varmare iallafall... Snart dags att hämta barnen!! 

Love. 

Late snack after workout!



Perfekt kvällssnack, plus mina 2 fatburn piller, efter 1 timmes hemma träning! Bra video syrran!! 

Tråkig dag idag, mådde inte bra imorse när jag vaknade så tog det lugnt med Courtney och bara prata och fixade på våra datorer. Hände inte mycket fram tills klockan 12:30 då jag drog iväg till courtneys jobb för att hjälpa till lite. Drog sedan direkt iväg för att hämta flickorna och hem som vanligt för snack och läxor. De blev sedan upphämtade av pappan vid 5 och jag satte mig framför tv;n med lite käk. 

Från och med nu ska jag hämta upp flickorna varje dag från skolan och ta hem de och fixa snack och läxor. Dock är de fortfarande hos pappan vissa dagar, så då blir de upphämtade vid 5, annars är det som vanligt när det är våra dagar. Lite ändring i jobbet, får se om jag gillar det bättre eller sämre? 

Nu är det filmdags och leta lite planer för LA!! Någon som har tips vad jag borde göra där? Vad ska man se och vart ska man åka? 

Godnatt, love! 

This lovely weather!



Efter en lugn dag blev det även en lugn kväll. Satte mig ute i solen med datorn och lite god middag. Bara njöt och tyckte synd om mig själv helt enkelt hehe. 

Som vanligt ligger jag nu i sängen och försöker sätts på en film och söker lite på datorn. Hatar dock att internet är så dåligt här nere att filmen pausas hela tiden :( 

Hoppas på en bättre dag imorgon och att jag känner mig lite piggare! 

Godnatt, love! 

SHopping sugen?


Gick i mataffären och kunde ju inte låta bli att kika när jag ser lite kläder... Shoppingabstinenst? Oh yes... Även om jag ska till LA snart och shoppa kunde jag ju inte låta bli att unna mig ett par DKNY pyjamasbyxor för endast 8$, eh nej det säger jag inte nej till! Och att unna sig ett snyggt träningslinne för 9$ nu när jag ska köra igång riktigt är inte heller dumt.. plus mina fat burner piller som jag nu ska testa.. aldrig trott på det innan, men de har fått jäkligt bra recentioner, så varför inte testa?? Bli inte arg mamma och pappa....
 
Har en riktig lat dag idag, mår inte så bra så tog en lugn dag. Skypa med syrran och Viktor och kolla massa Nashville, ha dock städat hela huset och handlat lite mat så... lite duktig har jag varit!!
 
Love.

sunday in pictures!


Lite bilder från söndags, min lilla pojkes race och lite fin utsikt över hela byn. Ser dock inte lika fint ut på bilderna som det är i verkligheten!
 
Love

Swimming // hottub // beautiful day!







Blev några simrundor i poolen efter en timmes träning, lite hottub med vacker utsikt och några minuter i steamroomet innan jag begav mig hemåt igen! 

Kan enkelt säga att idag har varit en av de bästa dagarna sedan jag kom hit. Vädret betyder så otroligt mycket, tror det har varit ca 10 grader idag och solen har skinit hela dagen! 
Jag drog mig upp i backen runt 11 tiden där jag mötte upp Courtney och Jake och deras vänner. Körde några rundor innan det var dags för Westons race, han var duktig men kom inte på prispallen idag tyvärr. Tog sedan några rundor för mig själv innan jag mötte upp dem igen för lite käk. Satt utomhus och bara njöt av solen och god mat, precis som livet ska vara! 
Begav mig som sagt sedan till gymmet och lite simning innan jag nu ligger här och kollar på en film. 

Håller tummarna för att vädret ska hålla sig så här nu! Så himla underbart!! 

Godnatt, love! 

workout!




Lite direkt uppdatering från gymmet! Timmes workout efter 4 timmars skidåkning!
Jag är i gång!!

Los Angeles!







Los Angeles here I come!! 

Love // sun.



Dagen i all ära har bara bestått av att chilla ute i solen. 8 grader och solsken. Tog ett långt samtal med mamma och pappa, fixa lite saker på datorn och råkade boka en resa till Los angeles och även en baseball mat på köpet, tack Lollo och Oskar som släpper in mig i er lägenhet och ska få stå ut med mig i 8 dagar, hehe! 

Ska ta ett litet träningspass nu och ikväll blir det av till fest och konsert med mina hostföräldrar och deras vänner! 

Love. 

Love // skiing.







Lite roliga bilder från gårdagens skidåkning!! 

Cinema!!




Goddag!! 

Igår blev det inte mycket tid för bloggande. Förmiddagen spenderades med massa ärenden och sedan iväg för skidåkning i världens pissväder. Men vad gör man inte för lite skidåkning? Bara 4 veckor kvar av säsongen... 
Tog mig iväg med Lovisa, i piskande snö och hagel, inte var man varm. Tog några rundor, en liten fika paus, vilket behövdes... Och sedan en runda ner innan det var dags att hämta barnen.. Men jag lyckades flyga åt helvetet, stavar, skidor allt var borta och huvudet var under snön... Ont.. Men jag klara mig fint, på med skidorna och ner till botten! 

Hämta barnen runt 3 och stack iväg för lite bio!! Mr Peabody & sherman, rätt rolig för att vara barnfilm faktiskt. Barnen var nöjda så jag var nöjd! Lämnade av barnen hos pappan efter filmen och pojken och jag stack hem för lite mat. 

Kvällen tog mig upp till Vail med Lovisa och louisa där det är konsert, nämligen US Open här nu, så fullt med folk och det blev lite fest. Tests lite nya klubbar och hade kul! 

Ska försöka uppdatera bloggen oftare hehe.. 

Nu ska jag njuta av solen. Love. 

We are the real cool kids!


Godmorgon Sverige! 

En helt vanlig torsdag har nyss passerat förbi för mig. Ligger nu i sängen och försöker somna.. 

Vaknade 7 imorse av ett samtal att jag måste hoppa in och köra barnen till skolan, vilket innebär 1,5 timmars körande helt i onödan... Hade 10 minuter på mig att göra mig redo, jag var trött... 
Väl hemma igen vid 9, la jag mig till sängs igen och vilade. Ringde mamma och pappa lite senare, målade naglarna och tränade lite hemma. Slog in fantastiskt paket... Jake gick dock inte med på att skicka det så med posten, så fick fixa nytt... 

Mot eftermiddagen fick jag besked att jag fått gratis medlemskap på ett annat gym, lite finare och kostar egentligen typ 1000 kr i månaden, så nice. Bubbelpool, uppvärmd utomhus bassäng, bastu, steamroom ja typ allt! 
Tog mig till postkontoret, checkade lite skidjackor i en transition affär och tog en sväng inom walmart. Hämta barnen klockan 3, vanlig ritual med läxor, snack och lek. Avslutade kvällen med honey 2 och mat framför tv;n. 
När barnen lagt sig tog jag en liten promenad och lite mer wprkout innan jag tog ett nice bad. Nu är jag redo att sova, så godnatt med godmorgon för er! 

Love. 

Beaver Creak epic fotos!







Lite roliga epic fotos från i onsdags i backen... Gick inte helt som planerat på fotona, men det va kul!! 

Lost in the woods?


Heeelloo!
 
Hade bestämt mig idag för att ta en vilodag, fixa lite småsaker, ta ett varmt bad, måla naglarna och allt sånt dära. Men när jag ser solen skina utanför fönstret och Lovisa messar om jag vill åka skidor så kan man ju inte säga nej? Speciellt inte eftersom jag har hela dagen ledig idag.
Under morgonen hann jag dock med en del saker, var ju uppe vid 6 och skicka barnen till skolan. Tog sedan tag i massa tvätt och städ direkt, satte på ett avsnitt The Hills och datorn i högsta hugg med lite saker. Klockan 10:30 drog jag mig mot Lovisa, 11:30 var vi i backen och körde för fullt. Körde backe efter backe i full fart tills vi tillslut åkte vilse i skogen.. Ser varningsskyltar 2, 3, 4 och sen blir det stup.. Opps, hittade en annan väg, dock inte ut ur skogen.. efter några fall, några fler stup och en kissepaus i skogen kom vi äntligen ut i backen. Dock inte en grön eller blå backe, utan svart... men inte bara svart utan puckelpist. Sägen bara fy fan, min kropp är nu helt slut, orkar knappt röra mig. Kul, men fan så jobbigt!
 
Var hemma runt 4 tiden, lagade lite middag och satte mig i soffan igen med The Hills och datorn. Sitter nu och funderar om jag ska ut och springa/gå en liten runda, bara för att röra på mig lite? Lite sit ups och kanske några armhävningar låter väl bra? Ett varmt bad efter och måla naglarna kanske? Tycker nog det låter som en rätt bra idé!
 
Love.

Magic show!




Gormorgon för Sverige säger jag nu, men godnatt för mitt! 

Barnen tillbaka idag! Min förmiddag spenderades med en timme på gymmet, lite ärenden och lite skidåkning, låter som en bra morgon? Japp totalt!! Mina ben var dock rätt döda när jag åkte skidor, kan bero på 2 timmar träning igårkväll och 1 timme imorse? Aja, skönt!  

Hämtade sedan upp barnen, hem göra lite läxor, förvånansvärt bra och lugnt och skönt under lyxläsningen? Tumme upp! Blev sedan bara massa lek och skoj, lite matlagning och tillsist magic show! Söta små ungar tror de kan lura mig och Jake med lite magi! Haha. Läsning innan sängdags och nu har jag precis avslutat en timmes Skype med Fanny så då sätter jag på ett avsnitt the Hills innan jag somnar! 

Blev tillsagd idag på gymmet att jag tydligen inte får vara där utan någon familjemedlem? Konstigt... Courtney blev rasande, så hoppas det löser sig snart så jag kan fortsätta gumma! Aja. Dags att borsta tänderna!! 

Godnatt. Love. 

Weston day!


Idag hade jag ju som sagt en heldag med enbart min lilla pojke! Var förberedd på att åka skidor hela dagen, men efter en fullspäckad morgon, från klockan 7, med att få iväg dem till deras pappa var Weston och jag rätt trötta och la oss för att titta på Honey 2 istället. Jag tyckte dock vi kunde sticka iväg runt lunchtid, men då knackade kusinerna på dörren och det blev pulkaåkning istället. Efter några timmar i snön begav vi oss in för lite snacks och det blev dags att bygga hans lego. Japp mamma, jag fick bygga det :D Det var förvånadsvärt kul och vi satt ett par timmar för att få ihop detta mästerverk. Blev perfekt tajming för Jake att komma hem och middags tid. Jag drog mig dock till gymmet för 2 timmars träning, så som ni förstår är jag helt slut nu... Därför försöker jag få igång en film och ska sätta mig och kolla upp lite saker jag behöver checka! Det var min dag, inte helt intressant och inte så många roliga bilder, men men.
 
God natt, love.

Birthday boy!


Happy birthday big boy!
Min lilla sötnos fyllde ju 6 ar harom dagen, sa denna sondagen spenderades att fira den lilla rackaren. Vaknade upp runt 9 och horde massa skrik och han var hemma!! Dags att sjunga, oppna massa paket och sjalvklart den fantastiska pannkaksfrukosten!
 
 
 
Gleenwood hotsprings!
Efter frukost och lite chill drog vi oss sedan vidare mot Gleenwood springs, first time for me i Gleenwood woho, for att bada i the hotsprings. Det var sa harligt, solen sken, ca 40 grader i vattnet och vi bara hade saaa kul! Det ar sa otroligt vacker har ute, the Canyons som man kor igenom, alla trad och allt, sa vackert. Kan inte vanta tills sommaren kommer!!
 
 
 
Och nar vi kom hem blev det sjalvklart party!! Slakt och vanner kom over och det blev lite pulkaparty. Snoklader pa och dags att flyga ner fran backen, in ata lite ostbricka, dricka lite margaritas och sedan tacos!! Blev sa glad nar de sa att det skulle bli tacos till middag, langtat sa mycket efter det. Men sjalvklart tog tacokottet slut sa det blev fisktacos, men det var gott det med faktiskt. Lite mer present oppning, lek och sedan fantastisk glasstarta!
 
En superbra dag avslutas nu med lite film innan jag kommer slockna som en stock. Inte nog med att de har varit lediga en vecka sa har de aven skola ledig imorgon också.. haha. Dock ska jag bara ha lille pagen sa blir nog lite skidakning om planerna haller. Upp klockan 7 imorgon igen... Godnat....
 
Love.

Ice skating, beaver creak!

 
Fredag, helgen har borjat! Tredje heldagen med mina flickor, chillade under formiddagen, klattrade i bergen och lekte i snon, myste till en film och at lite lunch. Jag dock var en chauffor hela dagen sa hade inte sa lugn och ro.. haha.
Vid noon lamnade vi hundarna for lite klippning... imorgon far ni se bild pa mina sotisar.. barnen gillar inte det speciellt mycket, surat hela kvallen! Drog oss da också mot lite skridskoakning i Beaver Creak. underbart! Solen sken och barnen var glada, mos vid brasan och hade lite snacks och drog oss sedan hem igen 4 timmar senare, de ar galna i skridskoakning, kan aka hela dagen lang. Det blev snabbt hem och duscha och ta pa finklader innan det var dags for dem att sticka ut for lite middag. 5 minuter innan de skulle sticka blev det saklart kaos och forst ville inte den ena ga, sen ville inte den andra ga, men de ville heller inte stanna hemma med varandra.. Kan bara saga att de borjar bli trotta pa varandra efter alla dessa dagar. Slutade dock med att min aldsta flicka stannade hemma med mig och bara chilla framfor tvn med lite god matlagning och lite efterratt. Mysigt att spendera lite tid ensam med henne, tror vi bada behovde det.
Nu ar jag supertrott som alltid och kommer somna vilken sekund som helst. Hoppas pa lite traning imorgon och kanske lite skidakning, hade varit nice!! Far se vart dagen tar oss.
 
God natt, love.