Don't forget to see the beauty in the simple things!




Just nu! En stor skål popcorn, Nashville på tv och datorn i knät redo att jobba på lite smått för att hålla humöret och hoppet uppe! 

3 månader och 3 veckor kvar. Tiden går fort, redo att komma hem även om detta varit ett av de bästa besluten jag tagit hittills i livet. 

Love. 

Great end for the first week of summer!


Bilderna beskriver rätt bra vilken dag vi har haft?? Underbar dag!!
 
På schemat imorse stod det antingen utomhus poolen eller fiskning, blev inget av det. Vädret vart kasst och det bara regnade och regnade. Så vi packade lite snack och drog oss till inomhuspoolen istället för lite skoj. Blev trötta efter några timmars badande och drog oss ut för att fixa lite småsaker och lite så ärenden, en timme i bokaffären där barnen älskar att hänga och kika i de olika böckerna och frågar om varenda en om dem kan få den.. haha
Vi avslutade sedan dagen i parken, Weston hade då åkt till mamma, och njöt av solen som äntligen kommit fram igen! Vädret är väldigt skumt här, 30 grader ena dagen och ösregn den andra? Vet aldrig vad vi får.
Ett bra slut på första veckan på sommarlovet och det tror jag nog att vi alla tyckte!!
 
Nu har jag tränat lite, tagit en varm dusch och gjort mig redo för lite fest. Men vet inte längre vad planen är så får väl se vad som händer ikväll!
 
Love.

My hat is finally here!!




Torsdag, snart helg, lycklig? Ja!! 
Nog en av topp 10 sämsta dagarna sedan jag kom hit. Bara en massa bråk, sparkat, slagit, rivit ja allt de kan göra med varandra har uppstått idag! Inte en ända lugn minut, trött på dem? Om jag är!! Hoppas det kan bli bättre under sommaren. Eftersom de betett sig såhär och vädret inte varit det bästa så tog vi en dag hemma med massa städ och tråkigt fix, barnen fick dock paus att pyssla lite. 

Fick iallafall en uppmuntrande när jag såg mitt paket från lollo i LA och min hatt vart äntligen här!! 

Familjen drog sig sedan på kalas och jag stanna hemma för träning, ommöblering och tanke för en god middag, nagelfix och bara njuta av en kväll för mig själv! Men nope, jag hann träna och sedan kasta mig in i duschen för ett sms kom att ungarna inte kunde uppföra sig så jag fick komma och hämta dem.. Väl där hade de lugnat sig och ville nu dansa, så ofräsch och fula kläder fick jag stå där och dansa, dock lite kul men inte kvällen jag väntat mig! 

Ett avsnitt My little ponny är på och snart är det dags för dem att gå till sängs och jag får se vad jag hinner med av mina planer! 

Fredag imorgon, kunde inte vara lyckligare!! 
Godnatt, love! 

30 grader, sol och en pool!!


Vilken dag!! 30 grader och strålande sol, kan inte bli bättre.
 
Hade dock en lite jobbig morgon, barnen vart inte villiga att göra något alls, ville bara sitta inne och gav mig jävla attityd. Men tillslut kasta jag in de i bilen, gjorde lite mackor och drog iväg dem till poolen och självklart hade de hur kul som helst. Delphine kom även förbi och gav lilla bebisen hennes första dopp, men sen vart det dags att dra hem. Lång dag, trött och ville mest sova. Men Delphine och jag tog på oss träningskläderna och drog oss ut på en 40 minuter löprunda, kändes fantastiskt!!
 
Så nu är jag ännu mer trött och ännu mer redo för sängen, så skönt när jag väl kommer slockna!
God natt, Love!

Black never goes wrong!


Knäppte lite outfits/ego bilder sådär i vårsolen. Svartklätt, men äntligen barbent och linne i alla fall!
 
Love.

First day of summerbreak!

 
 
Första dagen på sommarlovet avklarat! Bara till 28 augusti kvar.
Nä, vi hade faktiskt en rätt bra dag idag, jag skulle för första gången ta hand om dem hemma hos deras pappa idag. Vi började med lite film och frukost men övergick sedan till lite arts and Crafts utomhus. 25 grader idag så jag önskade ju helst att vi skulle hålla oss ute hela dagen. Myste och lekte sedan lite med deras marsvin innan vi  hämtade upp Lovisa och drog för lite lunch på Heiidi´s
 
Eftermiddagen bestod av lite lek ute innan barnen drog sig upp på rummet och lekte med ponnys. Jag däremot stannade ute i det fina vädret och har nu den fulaste brännan..
 
Hann hem två sekunder innan Delphine och Ilaria hämtade upp mig för lite au pair möte. Som vanligt helt onödigt då vi bara är 4 stycken och måste köra en bit för att sitta där i 30 minuter och bara snacka lite...
 
Supertrött och världens magont, så dags för sängs, kanske en kort film!
God natt, love.

The summer is finally here, just hope it can stay!


Idag kom äntligen sommaren!!
 
Vaknade upp till ett fullt hus med massa kaos. Det är ju Memorial day här i amerika idag, sprider tankar till alla de modiga män och kvinnor som offrade sig för att tjäna sitt land. Innebär också att alla är lediga så vi försökte smida planer för vad som skulle hända denna dagen och samtidigt göra alla 8 barn lyckliga! Det funkade hyffsat och tillslut gav familjerna sig iväg och fiskade lite medan jag började städa och drog mig ett träningspass.
Snabb dusch och sedan iväg med Lovisa för lite lunch och chill i solen. Efter någon timme då Lovisa blivit en tomat drog vi oss iväg för att käka glass, liksom, sol? Då blir det glass! Blev mer lek, trams och kleta glass på varandra än vad det blev att äta den. Slutade med att hela mina ben var fulla med choklad glass och mitt hår med vattenmelon glass, två uttråkade svenska tjejer med samma dåliga humor, bara massa trams och inget vettigt alls! Skojade till det ännu mer sen med att gå till våra Thrifts shops vi har här och skulle hitta "roliga" kostymer för helgens sista skidåkning... Ni får se på söndag hur fina vi kommer vara i backen.....!
 
Sista lediga timmarna innan en busy week är påväg att börja, barnen hemma varje dag, hoppas på en massa sol!!
 
Love.

Camping or just a day trip?

 
Så igår, lördag, bar vi alltså oss ut för kamping. Skulle åkt vid 9 tiden, men kom inte fram förrän 14:00. Väl framme sken solen och vi tog oss ner till sjön. Njöt av solen och musiken som spelades. Men det tog en timme sen vart det liv i luckan och någon var inte lycklig, och så fortsatte det ungefär hela dagen, kvällen och idag morgon till söndag. Blev inte så mycket njutning av alla aktiviteter som fanns där, mest springa runt efter ungarna och försöka göra dem glada. Vi fick några timmars solsken annars regnade det eller vart molningt, tradig när man väl ger sig ut för kamping, men det var okej!
 
Idag söndag packade vi ihop allt direkt för att bege oss hem, blev dock bara Courtney och jag med två av flickorna, handlade lite mat, lagade massor med mat och packade upp allt. Liv i luckan har det varit, men lite god mat och monopol så blev väl kvällen hyffsad ändå!
Blev inte riktigt den kamping helgen jag hade hoppats på, med två nätter i tält, massa musik och andra roliga aktiviteter, men det kommer fler chanser i sommar hoppas jag!!
 
Har en tuff vecka framför mig med barnen på sommarlov, men från troligtvis i alla fall en halv ledig dag imorgon där jag endast ska ta det lugnt och bara njuta av dagen, hoppas innerligt på lite sol!!
 
Nu är jag så redo för sängs, hade dock gärna tagit en dusch, men mitt sovrum är upptaget av gäster.. Så får klara mig tills imorgon!!
 
God natt, love.

Camp out for the cause!

Så det var ju meningen att vi skulle åka och kampa igår, men dåligt väder och massa annat hindra oas! 
Men nu äntligen är vi påväf, massa konserter, yoga, paddel boarding och massa annat skoj kommer hända! 
Dock är där ingen service så ni får bli utan bloggande till söndag/måndag!! 

Love! 

My new boots!



Sommarlov? Nä kan inte stämma, inte redan och vart är solen? 

Idag vart ju barnens sista dag i skolan. De hade son sagt field day med utklädnad så morgonen blev rolig med att fixa de klara! 

Jag tog mig iväg för att anmäla mig till min college kurs jag behövde göra, men tydligen hade jag ibte tillräckligt med poäng på mitt test för att få göra den, 8 poäng för lite... Så nu har jag ett dilemma och vet ibte hur jag ska kunna klura ut och fixa mina credits jag behöver... 

Barnen slutade redan klockan 12 så då for vi iväg för lite ärenden, bland annat att fixa mina underbara gummistövlar som jag behöver för helgens bravader, och lite annat shopping för barnen som de ville. 

Snart dags för dusch och middag innan vi ska bege oss ut på äventyr! 

Love. 

They light up my day!!






Glass, glass, glass! Mina små sötisar. 

Kindergarten graduation!

Fullt upp att dansa och stjäla showen!
Lilys uppträdande!
Izzy får diplom!
Kan inte sluta älska hennes stil!
Weston får sitt diplom.
Anledningen till att man aldrig ska be män ta kort... Och att man alltid ska komma ihåg att checka så det är bra....

Idag har varit en lång och viktig dag! Det var dags för mina gullungar att graduate from kindergarten!!!
Fullt upp och stressig morgon ensam med barnen för att få allt redo för den stora dagen. Skönt så började vi inte förrän 9, så vi fick lite sovmorgon och tid för oss att göra oss redo, självklart får man ju alltid stressa sista minuterna för att få sig själv redo...
Efter att jag lämnat barnen i skolan, körde jag runt och letade efter en bensin station med 10 miles kvar i tanken... Inser att det är 9 miles till närmsta bensinstation.. Bara att chansa, hålla tummarna och hoppas på att jag skulle klara det. Kom till bensinstationen och den står på 0 miles, lycka eller lycka? Dagens panikattack!
 
Drog mig sedan för en riktig snabbis till gymmet, 20 min på löpbandet och lite magövningar innan jag fick göra mig redo. Inser jag har hål i mina strumpbyxor.... Stress iväg och köpa nya! Jag klarade mig i tid till deras graduation, kände mig stolt!
 
Väl på skolan vart det full rulle, massa barn sprang runt, föräldrar som var spända över att se sina barn och äntligen fick jag sitta. Barnen började med att spela upp en pjäs för oss, The Little Engine that could sing, dem var så oerhört söta och enormt duktiga att de kunde komma ihåg allt för denna lång pjäs. Både Weston och Izzy gjorde ett fantastiskt jobb, och Izzy avslutar med att stjäla showen när det är dags för avslutningsdansen, skaka på rumpan gjorde hon för oss alla!!
 
Det blev sedan dags för resterande av skolan att ha sina små uppträdanden för att visa hur stolta de var över våra sötnosar. Lunch och lite lek innan det var dags för den stora ceremonin. I deras blåa "dräkter", vet inte vad de kallas, fick de höra en liten dikt om sig själva innan de fick hämta upp sitt diplom. Stolt au pair över dessa små underbaringar som har varit så duktiga under året!!
 
Blev sedan åter igen kaos när det var dags för barnen att hämta sina yearbook och få de signerade. (Självklart är man super cool och fick signera några böcker ;) Alla sprang runt som galningar men tillslut begav vi oss ut för lite glass celebration. Mötte upp med kusinerna och lite andra vänner och de fick den största glassen de kunde få, nästan..
 
Nu har vi käkat middag ute på Moe´s här i Eagle, kollat lite Lion King och nu är vi äntligen i sängs. Lång men rolig dag, kunde inte varit mer stolt!!
 
God natt, love.

22:01 // Wednesday!



Det känns som mina morgnar här ser rätt likadana ut. Upp och köra T25, städa lite och fixa lite saker i huset som behöver ordnas och sedan stressa iväg för att hämta barn och göra ärenden. Idag hann jag dock även med ett samtal med älskade mamma och pappa innan det vart dags att hämta barnen. 

Barnen hade halv dag i skolan, så vi hade lite mer tid att leka. Blev faktiskt en superbra dag, bara önskat vädret var bättre. Fick två brev på posten, från Eva och hennes kompis som tackade mig för att jag vart med dem under grandfriends day! I min sparbox, check! 


Efter en massa lek och skoj och fix tog vi tag i att fixa deras outfits för sista dagen i skolan. De har field day med olika teman. 
College/cheerleader, camo, red och america! Dock ska lite ansiktsfärg och hårfärg också in i bilden! 



Efter mat och bad tog Eva och jag tag i projekt frukt tallrik! Ska bjuda på detta imorgon på izzys och Westons graduation. Är man duktig och kreativ eller vad?? 

Nu ligger jag helt slut i sängen efter ännu ett T25 och en varm dusch. Redo att sova!!

Godnatt, love. 

Picnic in Big Horn Park!


Imorse vaknade jag upp och fick en chock av hur mycket klockan vart, 9:30, hade tydligen stängt av mitt alarm i sömnen... Opps! Upp och hoppa och stressa iväg. Blev ingen morgon träning utan fick bege mig direkt till mataffären för att hämta upp lite saker, snabbt hem och sedan iväg till lekparken.
Det var nämligen dags för Lilys årliga picnic med skolan och även celebration för hennes födelsedag som är under sommaren. Hjälpte till att organisera allt och få i mat i barnens magar, men sen banne mig, då tog jag tag i fotbollen och började svettas sönder. 25 grader hade vi här idag och jag hade svarta jeans på mig och spelade fotboll, men det vart himla kul. Träffade även en svensk pappa som jag började snacka med lite, alltid trevligt.
 
Som vanligt blev det sedan upphämtning av barnen, hem lite läxor och snack innan pappan hämtade upp dem. Jag å andra sidan begav mig med Lovisa till Edwards för lite trampolin igen, klarade mig lite bättre och vågade lite mer, fortsätta öva, men det går framåt!! Avklarade nyss ett T25 och nu är jag redo för bed, 6:30 ringer klockan imorgon och det är dags för träning, I´m gonna do this!!

God natt, love.

Can't stop loving this sun!




Sitter ute och njuter av den sista kvällssolen efter en god bit lasagne och ännu ett T25 träningspass för dagen. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och klura lite planer för sommaren!! 

Godnatt, love. 

Tall Tales!

Idag har varit en låååång dag!
Drog mig upp vid 8 tiden imorse, körde dagens T25 som vart Total body circut, jobbigaste av dem alla må jag tro, lite nyttig frukost tillsammans med lite fix på datorn. Städa och ut för massa ärenden innan det bar av till barnens skola.
Lily hade nämligen ett event i skolan, Tall tales, de berättade historier som de själva hade skrivit och dem alla gav mig ett gott skratt, barn och deras fantasi är så underhållande. Väl hemma hade vi det mysigt ute i solen, läxor som vanligt och massa annat skoj.
 
Love.

Some pictures!

I did the picnick tabel!!
Dagens bild!
 
Blev upp tidigt på söndag morgon efter en helkväll av party. Det var dags för skidor. Underbar dag, skidade i långärmad och t-shirt och bara njöt! Solen sken och idag är mitt ansiktet rött som en tomat...
 
 
Efter skidåkningen drog vi hem till våra vänner igen där det var full fest med BBQ för en som fyllde år i huset. God mat, öl och massa spel!
 
 
Och självklart bild på min shopping! Ökar garderoben med ännu mer Ralph Lauren!
Idag måndag är det en fullspäckad dag så dags att ge mig ut nu om jag ska hinna med allt!
Love.

Two days in silverthorne!




Tillbaka i lilla eagle efter två härliga dagar i silverthorne! 

Blev som sagt lite shopping, middag och party på lördagen. Idag söndag blev det tråkigt ingen snowboard, men bara att få åka skidor njöt jag tillräckligt av. Stannade sedan även hos våra vänner och ägande kvällen åt lite bbq fest. 

Perfekta två dagar med fina vänner och härligt väder!! 

Godnatt, love. 

Road trip!!




Roadtrip och redo för party eller vad?? 

Mot silverthorne för lite shopping, party, snowboard och skidor!! 

Love. 

Cozy day!!


Lite bilder från idag!
Lily när hon la sin båt till sjöss och Izzys och min lilla frukost stund! Mys dag, delux.
 
Nu sitter vi och ritar lite efter att vi målat våra naglar fina. Ikväll blir det middag och karaoke kväll med au pairerna.
 
Love.

A letter?



Fick ett brev i posten idag! 
Från izzy och hennes skola att hon vart glad att jag kommit till hennes event på skolan!! 

Love. 

Some breakfast!



Sitter just nu med izzy på café 163 och äter lite frukost eftersom hon är sjuk. Blev en lite stressig morgon, och izzy och jag har även precis varit och kollat när Lily satte sin båt som hon byggt i vattnet, tyvärr tog en pinne den, men hennes båt var så fin! 

Izzy kommentar för dagen; 
" Fanny, I'm just gonna paus the music because I need to talk to you. I'm sorry that I was mean in the beginning with you, but I wanted to test you and see if you were nice to me, and you are, so now I like you" sötaste lilla izzy! 

Love. 

Expert hour - Eva!


Idag har varit en lång dag! Torsdagar, dagen före helgen alltid den längsta dagen.
Vart superduper trött när jag vaknade, men det var ju inte barnen.. alltid fulla med energi! Men blev en himla bra och rolig morgon faktiskt innan barnen åkte iväg till skolan.
Ringde sedan hit Lovisa för lite T25 efter att jag städat undan allt, träning, frulle och lite svar på frågor för någon tidigt, vilket vi hade rätt roligt åt..
När Lovisa åkt tog jag tag i ett till T25 innan det vart dags att göra vid sig, lite städ och ärenden som vanligt och sedan drog jag med Lovisa igen och checkade in lite affärer innan jag åkte till barnens skola.
 
Blev en lång dag i skolan då Eva senare på kvällen hade ett event, Expert Hour. De visade upp sina projekt de jobbat med och sedan hade vi lite gemensam middag. Allt gick faktiskt mycket bättre än jag förväntat mig, fick läxorna gjorda och barnen roade sig bra utan att vara gnälliga. Vi blev ju dock lite trötta mot slutet så då begav vi oss hemåt.
 
Nu har jag fått hyffsat klart över hur sommaren kommer att se ut, så dags att planera min semester och alla collage kurser, woho!!!
 
God natt, love.

Happy birthday Kelly!!


Did I Nail it or did I Nail it?? En vegetarisk lasagne och en köttlasagne och en awesome glasstårta, liksom hur bra är jag??
 
Fick hämta barnen lite tidigare idag och rusa iväg till tandläkaren med alla tre. Tog ju liksom lite tid, så vi fick ju även rusa hem så vi hann förbereda allt inför kalaset för Kelly. 24 år fyllde hon, massa folk och massa god mat och en jäkla massa dans!
Blev en mycket bra och lyckad kväll och vi hade massa kul. Alla kommer dock vara supertrötta när vi vaknar upp imorgon för att dra till skolan.. Ser inte helt framemot det, men men, snart sommarlov!!
 
Kan ju säga att jag verkligen måste sova nu, upp om 6 timmar och tagga T25 woho!!
 
God natt, love.

Lunch and Swedish friend!



En morgon fylld med jäkla massa städning och två omgångar T25 och nu sitter jag äntligen här med en god lunch och min svenska kompis! 

Hann ju också med ett samtal med mor och far medan de fixa hemma i lägenheten, älskar att bara ha de i ipaden och hänga med dem hemma! 

Nu är det dags att hämta barnen och ikväll blir det kalas! 

Love, 

Sometimes you need to brake the rules.



Efter någon timmes hoppande på trampolinen, lyckades framåt volt och nästan bakåt woho, så drog vi hem till mig för en jävla massa matlagning. 

Fest här imorgon, så en vegetarisk lasagne är gjort, en vanlig lasagne och en glasstårta, där av Lovisas och min lilla treat efter, tyckte vi förtjäna det eftersom vi vart så duktiga. Gav ju oss dock en rejäl sockerkick och resten av kvällen kunde vi ju inte sluta skratta.. 

Nu är jaf redo att sova och hade hoppats jag kunnat göra det föralltid, för imorgon innebär massa städ.., 

Godnatt, love. 

It's gonna be good life!







En morgon där man kan sova hur länge man vill så vaknar man 7:30?? 
Tog iallafall tag i dagen direkt och ringde Jacquie för att diskutera lite college kurser och skit. Gjorde dagens T25 och även T25 stretching! 
Blev sedan lite städ och fix innan jag drog ut för en 2 timmars promenad med Lovisa och våra vovvar. Hitta lite mer vårträd och vi fick stoppa vår promenad för att vänta på att korna skulle passera.. 

Nu har barnen precis åkt, blev vanlig rutin med läxor och massa tråkigt, men även lite skoj dans! Nu är jag påväg led Lovisa för att hoppa lite trampolin!! 

Love. 

Laundry or what?




Har jag tvätt att vika eller har jag tvätt att vika??? 

Passade på att unna mig min mäster goda banan/choklad smoothie, medan jag fixade med detta tråkiga strunt, plus massa annat.. 

Är nu dock klar med allt jag kunnat fixa för idag, imorhon blir det nya sysslor. Förhoppningsvis en lite lugnare och mysigare dag med lite solsken. 

Ett avsnitt Nashville och jag är nu redo för sova sova.. Eller är nog inte helt redo, tycker inte om att vara ensam hemma.. Kollat dörrarna ungefär 29 gånger.. 

Godnatt, love. 

It's time for a new week!






Måndag igen då och jag kan bara säga, vilken dag! 

Började klockan 6 med att få iväg barnen till skolan och vanliga rutiner med städ. Courtney och jag tog sedan tag i dagens T25; speed 1.0 vilket kändes jäkla skönt att köra igenom efter 2 dagars vila. 

Tog mig sedan tiden att skypa med mormor och morfar, vilket var alldeles för länge sedan jag gjorde, kul att få prata lite med dem och kändes nästan som jag vart där med dem, bara 5 månader kvar!! Efter det har det varit full rulle, handla mat, 3 maskiner tvätt har rullat, lagat saker, städat, trixat med iPad och massa annat. Hade en timmes lunch paus på Dusty Boots med Lovisa och Ilaria där jag äntligen fick andas lite, vi hittade Eagles första fina vårträd, även om det är snöstorm blommar blommorna! 

Post och dryclean och sedan vart det dags att hämta barnen. Läxor, snack, lek och försök av att plantera växter. Nu har deras pappa nyss hämtat dem och det är dags att fixa lite fler sysslor. 

Love. 

Brunch!

 
Vaknad idag upp av en enoooorm blixt, det åskade så att hela huset skadad och barnen blev ju galna och börja skrika och springa runt. Tog sedan ett snabbt samtal med mor och far innan det var dags att göra sig redo för dagens brunch.

Eftersom det är morsdag begav vi oss då iväg för lite mors dag brunch på Adams rib som är en country club som vi kommer hänga på rätt mycket i sommar. Som ni ser var det rätt så awesome food, så må ju säga att jag är rätt mätt nu! Satt och hänga och snackade lite innan vi nu begav oss hemåt och ska bara chilla för resten av kvällen! Typisk söndag, skönt!
 
Love.

Open house at RRR!

Lily var så stolt, första fisken hon fångat!!

Saaaturday, halva helgen är över och snart dags för en ny fullspäckad vecka!!
Dagens morgon bestod mest av att bara ta det lugnt, lite tv, lite lek och lite fnatt. Tog sedan tag i projekt göra mors dag kort, för här i USA är det nämligen mors dag imorgon. Så barnen gjorde lite kort och presenter, så imorgon är de fullt laddade att överraska deras mammor! Bästa au pairen har ju självklart varit iväg och köpt lite blommor och choklad som barnen får ge också!
 
Vid 2 tiden drog vi oss iväg till Round up river ranch. Vilket är företaget där Courtney jobbar, de hade nämligen öppet hus ute på deras fantastiska camp en halv timme iväg. Första gången jag vart där ute och det var ju så mysigt. Fiske, båtar, klättervägg och massa massa annat. Detta är då ett camp för sjuka barn under sommaren där de kan upptäcka och leka på ett helt annat vis. Så vi sprang runt, käka popcorn, fiskade och gjorde lite arts and crafs. En mysig dag, hade bara önskat solen sken på oss så hade det varit perfekt.
 
Nu har vi käkat go middag och jag är nu redo för en film i sängen och förhoppningsvis somna tidigt, vilket kommer nog inte hända.
 
God natt, love.

Karaoke night at loaded Joe's!




Då drog vi till baren då.. Karaoke kväll på loaded joe's. 2 tequila senare och vi står på scenen och sjunger ABBA, vi lämna stället direkt efter... 
En rolig men lugn kväll, får se hur morgon dagen blir! 

Godnatt, love. 

Lower school of celebration!


Som ni ser har det varit en heldag i skolan idag. Gick upp 5:30 för T25, nailed it! Snabb dusch och get ready för att göra barnen redo för dagens spännande skoldag!
 
8:15 vart vi på skolan för Lower school of celebration. vilket innebär att alla barn på lågstadiet har en hel dag där de visar upp vad de gjort under året. På morgonen vart det flickornas tur, började med litet bildspel och sedan gick vi runt i deras klassrum där de berättade vad de gillade mest under året. Efter att alla tre presenterat drog vi för "specialties". Först var det art, Music, P.E (idrott) och spanish. Där vart vi alla tilllsammans och hade kul på de olika stationerna, favoriten vart väl P:E då vi fick leka och ha kul med massa hopprep!!
 
Blev sedan dags för lite lunch break med hela familjen för nu vart flickorna klara det deras "chearing". Men efter lunch vart det då Westons tur, och samma runda om igen... Dock fick vi ju höra lite annorlunda presentations på hans lilla tid, men annars vart hela dagen likadan. Fullspäckad dag och jag kan säga att jag vart helt slut.
 
Blev lite ärenden och lek när vi begav oss hemåt och nu är familjen ute på middag medan jag precis avklarat dagens andra T25 och ska nu sticka ut lite med Lovisa och Ilaria. Hope it gets fun!!
 
Njut av er lördag sveige!!
 
Love.

Tacos Thursday!!



 Har ju infört tacos torsdag här nu i Colorado, vilket jag dunder älskar, lite Sverige känsla! 

Dagen blev ibte bättre när vi kom hem, bada barnen, fixa för imorgon, packa upp allt och laga mat. Men vi klara det och dem har varit hyffsat gulliga idag, tur eftersom jag enkelt kunnat bryta ut med denna huvudvärken och förkylningen/allergin jag har :( fick även ta och lägga barnen så nu är jag helt slut som vanligt. Dags att borsta gaddarna!! 

PS; anledningen till varför vi stod stilla i trafiken fick vi uppdaterat av Jake när vi kom hem. 
En polis blev skjuten när han gick upp till en man han stoppar för fortkörning, då det blev polisjakt en lång sträcka längst hela motorvägen, som då blev avstängd, tillslut fick de skjuta gärningsmannen.. Japp det kan hända här i lilla Colorado också! 

Godnatt, love! 

What a long car ride home...




Vilken lång dag. Som ni ser sitter vi just nu fast i trafik, vilket vi gjort i 30 minuter och kommer säkert sitta här cirka 30 minuter till... Olyckor och polis event? 

Vaknade 5:30 imorse och körde T25, körde barnen till skolan 7:15 och har inte varit hemma sedan dess. Snöstorm påväg till skolan!!! Inget väder att lita på här inte. Gjorde lite ärenden, hann med ett tabata träningspass och massa ärenden igen innan jag hann sitta ner 20 minuter med Romy för en fika, sedan direkt till skolan och sitta där en timme med läxor och nu sitter vi här... 

Focus T25!


Focus T25. Mitt nya liv för 10 veckor.
 
T25 är då ett awesome träningsprogram med Shaun T som har gett fantastiska resultat på många. 25 minuters träning varje dag, 5 dagar i veckan i 10 veckor. Intensiv träning, inga pauser och tar igenom varje muskelgrupp inklusive cardio. De 5 första veckorna använder du 5 olika CD skivor och de 5 sista veckorna trappar du upp tempot ett snäpp och byter till lite tuffare CD skivor.
Det finns ett upplagt matprogram som man kan följa med exakt räkning av kalorier du behöver få i dig varje dag.
 
Så nu får ni alla hålla tummarna att detta kan hjälpa att förändra och få mig att må bättre igen! Jag ska klara det, uppdatering om 10 veckor hur det har gått!! Wish me good luck!
 

What a wonderful day, xoxo!!


Vilken härlig dag vi har haft idag. Knappt något bråk överhuvudtaget, himla skönt!
Hämtade ju som sagt barnen vid 1 och stack och lekte på lekplatsen i några timmar. När vi alla blev lite trötta drog vi oss hemåt för lite, förvånadsvärt bra och snabb, läxläsning och sedan lite lek igen innan middag serverades, kycklingsallad för vuxna och pizza bites för barn. Lite schack spel och läsning innan det var sängdags och jag drog ner för att göra mitt T25 program, som egentligen Courtney skulle gjort med mig innan middag, men hon övergav mig...
Ny duschad och redo för att sova, sugen på att se en film men på andra sidan behöver jag min sömn? Svårt val. Klockan är ställd på 5:25 imorgon, T25 innan barnen vaknar!!
 
God natt, love.

At the playground!






Ingen sovmorgon idag, upp i tid för att hinna med min vardagliga runda med Rupert och direkt iväg för att fixa massa ärenden innan det vart dags att hämta barnen vid 1 idag. Nu när sommaren börjar närma sig slutar de ofta tidigare. 
Kul nog så hade skolan ordnat så många av barnen skulle till parken efter och leka, så nu sitter jag här, läser en bok medan barnen springer runt och leker, underbara sommar!! 

Love. 

The amazing Spider-Man 2!






Den där lugna kvällen jag pratade om neka jag direkt när Lovisa ringde och frågade om jag skulle med på bio och the amazing Spider-Man 2 stod på schemat! Inte tackar jag nej eftersom jag velat se den sedan den kom ut och jag må säga att den var bra och lätt värt att skramla ihop sista biten av lönen för! 

Några roliga och händelserika dagar med min swedish girl, kan inte mer än längta till sommaren!! 

Godnatt, love. 

What a walk!


Amen se här vilka fina bilder vi lyckades klicka idag! Lite fin fint nere vid vattnet och så hälsa vi på fiskar björnen! Inte illa inte.
 
Barnen har nyss gått, blev ingen lång eftermiddag och vi gjorde iheller inget speciellt, så blir det när de är hos pappan. Men imorgon ska vi leka!!
Ingen aning alls vad som händer nu, ville ut och springa lite men vädret är kiss kass, så får väl ställa mig och göra en god kycklingsallad eller något och bara chilla, det blir väl min kväll innan jag slumrar till i sängen!
 
God natt, love.

Crush!




En lugn morgon har nu passerat. Gjorde min T25 träning, idag vart det sped1.0 som gällde! 
En delicious chokladashake till frukost med en massa dator jobb och massa tvätt! 

En snabb promenad på 20 minuter innan Lovisa ringde och föreslog en promenad i Vail! In, duscha och göra den smarrigaste veggie burgaren jag ätit! Nya favorit lunchen. 
Nu en timmes promenad senare sitter jag i carpool och väntar på flickorna, och Rupert leker att han kör bil! 

Love. 

And it was time for some....


skiiiing!! Oh kan inte fatta det, vart uppe i bergen idag och åkte en massa skidor!! Så jäkla härligt, solsken, gott sällskap och hyffsat bra snö.
 
Efter att Courtney och jag dragit igång 7am och kört vårt T25 träningsprogram, tog jag och Lovisa bilen upp till Silverthorne och knacka på dessa grabbars dörr och drog för massa skidåkning. Skida lite, liten öl paus (inte för mig dock) och sedan lite skidor igen innan det var dags för mig att hämta flickorna. Kan säga att jag enkelt kommer dra upp hit för lite mer skidåkning när jag får möjligheten, himla härligt! Även om jag lyckades flyga i backen, svart backe, hade klarat den massa gånger innan men nu vart man väl för trött och alla mina saker flög åt alla håll, tur att skidpatrullen kom bakom så de kunde plocka upp alla mina saker eftersom jag låg på botten av backen... Jag mår bra, lite pulkaåkning på rumpan och en liten skrapad hand!
 
Kvällen har bestått av lite mathandling, tvätt och massa datajobb och fix inför sommaren. Även ett skypesamtal med Jacquie för att försöka få ihop något med college tillsammans under sommaren, håller er uppdaterad om det!
Dags att fixa lite till sen ska jag ta några sköna timmars sömn.
 
God natt, love.

Some BBQ!


Igår blev det som sagt lite BBQ. Efter några timmars solning drog Lovisa och jag iväg för lite mat shopping innan vi drog oss hit här för att dra igång partyt!
Vi hann med jäkligt god mat, några drinkar, musik, kortspel och lite bubbelbad innan dem senare drog hem vid 4 tiden. En bra och härlig kväll att inviga sommarvädret som är påväg!
 
Idag mår jag som jag förtjänar. Kickstartade dagen med städning av huset och lite bacon och äggröra. Dags att dra på bikinin och försöka få lite färg!
 
Love.

I'm ready for the sun!




Efter en timmes Skype med bästa familjen och en timmes promenad förtjänar jag nu att ligga och njuta av solen med en god brunch! 

Bikinin är på och jag är redo att bli brun! Dock lite blåsigt, men jag njuter ändå! Ikväll blir det BBQ, perfekt lördag! 

Love. 

You belong with me!


Lite godmat en fredag som denna, hundarna sitter bredvid och tigger och Nashville är på tv! Snart redo för sängen, helt slut idag!!
 
God natt, love.

Can't get enough of this beautiful place!










Mobilbilder! 

Innan solen gick ner och all värme försvann tog Lovisa och jag oss för en promenad i bergen. Alltid skönt att komma ut och gå och snacka skit, min favorit "aktivitet" just nu! Önskar jag tagit med min kamera så jag kunnat plåtat lite snygga bilder! 

Står nu och lagar lite mat och är redo för Nashville i soffan! 

Love. 

Finally some shopping!!

Ralph Lauren, stickad tröja / Skjorta / Kjol.
Nike, sportlinne - live strong.
Aeropostale, Baggiejeans / blus.
Rue 21, shorts / bandeu bh / solbrillor.
Boss&Co, ballerinaskor.
Shoe store, Bearpaw stövlar / fantastiska väska.

Guuud jag vad jag har längtat efter detta! Lovisa och jag tog oss upp till Silverthorne, ca 1 timme från oss, och upptäckte deras outlet. Jag som hade stora förväntningar blev rätt besviken.. Fanns ca 5 butiker att gå in i, men ändå lyckades jag bränna hela lönen, men vad gör det, man lever bara en gång?
Ralph Lauren var ju lätt favorit butiken och nu i efterhand ångrar jag att inte påsen fylldes mer, hehe! Hade ju en tidsgräns eftersom jag vart tvungen att hämta flickorna senare, så det blev lite stress shopping, men jisses vad jag har saknat det! Äntligen lite nytt  garderoben igen. En burrito i bilen påvägen hem för att mätta magen som skrek efter mat och självklart lyckades en röd röd bubbeldricka spruta över hela mig och hela bilen, det sista vi behövde.... Men attans vad kul vi hade.
 
Väl tillbaka på skolan var det endast Izzy som skulle hämtas, så vi tog lite egentid och gjorde lite små ärenden innan jag lämnade av hennes hos en kompis.
Körde hem och satte mig ute i den varma solen, 20 grader, och njöt av lite god frukt medan hundarna sprang runt och lekte!
 
Love.

Cloud 9!



Finally Friday, tillät mig själv att sova så länge jag ville idag, blev dock bara till 7:30... Och ändå fick jag stressa för att hinna till lilys uppträdande i skolan. 
Tog mig en lång promenad med Rupert och sedan blev det stress, men jag hann och Lily var så söt. Hon sjöng och dansade till låten cloud 9. 

Är nu påväg mot en jäkla massa shopping!! 

Love. 

Inspiration!







Those orange and tourkos pillows!!







Home, i miss you! 

Idag har varit en såndär ensam dag där tankarna bara snurrat runt. Vill hem, designa mitt rum, ligga i soffan med hela familjen, gå ut på promenad med bästa vännerna och bara prata skit. 

Men jag har varit här i 7 månader vilket innebär 5 månader kvar, mer än halva tiden har gått och jag har en bra sommar att se framemot! Boston, Chicago, bästa Jaqcuie kommer hit, camping, hiking och massa college plugg och en himla massa lek vid poolen med mina favoriter. Tiden har gått fort och jag vet att jag kommer sakna allt här när jag väl är hemma i Sverige igen. Så, dags att samla krafterna, sätta ett leende på läpparna och se till att njuta av dessa 5 månader! 
Jag ska klara detta och jag ska ha de bästa 5 månaderna!! 

Startar en ny cirkel med massa Nashville ikväll och imorgon bär det av till Silverthorne med Lovisa för en jäkla massa shopping!! Spendera alla pengar, la la! Lever bara en gång! 

Love. 

Me and my doggie!




Fullspäckad morgon, tandläkaren med stora flickan, träning, usel yoga och fika med Romy. 

Nu har jag nog sett en halv säsong av Nashville, gjort lite träning (innan alla motivation försvann) och käkat lite middag, ny favorit i frysen; veggie burger! 
Ska ta och sova tidigt idag så jag har nya krafter för morgondagen! Även själv hemma till söndag så lite småläskigt att vara uppe när det är för mörkt, fortfarande liten flicka, tur jag har min lille hund, även om han ger mig massa loppbett.... 

Godnatt, love! 

Hello May, please bring some good!






Välkommen maj, hoppas du har med dig något fint, som solen kanske, så vi kan få en bra månad!! 

En ny hårfärg och den där jackan från bik boks collection by Angelicka Blick,  hade ju inte suttit fel för att fira in denna månad!! 

En bra onsdag avslutas nu med några timmars bra sömn!! 

Godnatt, love.