Lower school of celebration!


Som ni ser har det varit en heldag i skolan idag. Gick upp 5:30 för T25, nailed it! Snabb dusch och get ready för att göra barnen redo för dagens spännande skoldag!
 
8:15 vart vi på skolan för Lower school of celebration. vilket innebär att alla barn på lågstadiet har en hel dag där de visar upp vad de gjort under året. På morgonen vart det flickornas tur, började med litet bildspel och sedan gick vi runt i deras klassrum där de berättade vad de gillade mest under året. Efter att alla tre presenterat drog vi för "specialties". Först var det art, Music, P.E (idrott) och spanish. Där vart vi alla tilllsammans och hade kul på de olika stationerna, favoriten vart väl P:E då vi fick leka och ha kul med massa hopprep!!
 
Blev sedan dags för lite lunch break med hela familjen för nu vart flickorna klara det deras "chearing". Men efter lunch vart det då Westons tur, och samma runda om igen... Dock fick vi ju höra lite annorlunda presentations på hans lilla tid, men annars vart hela dagen likadan. Fullspäckad dag och jag kan säga att jag vart helt slut.
 
Blev lite ärenden och lek när vi begav oss hemåt och nu är familjen ute på middag medan jag precis avklarat dagens andra T25 och ska nu sticka ut lite med Lovisa och Ilaria. Hope it gets fun!!
 
Njut av er lördag sveige!!
 
Love.

Så många fina bilder 😃 speciellt den där weston petar i näsan 😜

Svar: Eller hur! Himla söt 😜😜
None None




? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR