Quiet and warm!




Paus.. Unnar mig ett varmt och tyst bad, med små hundar som sällskap! 

Jobbat sen 6am, alltså 13 timmar. Var meningen att jag skulle följa med barnen till skolan idag och lära mig alla rutiner och även lyssna på flickornas presentation om Australien. Men efter en stressig morgon och en bit påväg till skolan, svänger vi om och skolan är inställd, big big snöstorm, vägarna var helt snöade och is under, rätt läskigt. Det är en big deal här i Colorado när skolan stängs, för skolan har nästan inte varit stängd på 5 år.. Och min första jobbdag, blev skolan inställd! 
Vi organiserad om allt och satte ihop en superplan för dagen. Började med att bara chilla och leka, sen tog vi oss bort till everything store och köpte lite pyssel för att göra lite valentinescard och valentinesboxar för skolan. Vi tittade på film, åt lunch, var ute och lekte i snön och hade en mysig dag. Barnen är super, har dock en känsla av att bli lite gnälliga, men det är ungar. 

Imorgon är skolorna också stängda, så förhoppningsvis får vi en lika bra dag då! 

Nu ska jag läsa en bok och bara njuta av det tysta och varma badet, skönt att koppla av efter en hektiskt dag! 

Godnatt, love. 

First time meeting the kids!



Tredje dagen avslutad. Idag har varit min första halv riktiga dag. Gjorde lite sysslor här hemma och tog de lugnt på morgonen. Vid 11 körde jag bort till min hostmoms jobb, ligger ca 25 minuter här i från i en annan by, Avon. Checkade in hennes kontor, prata lite och gick sedan för lunch. Hon är så himla snäll och varmhjärtad!

Eftermiddagen bestod mest av att ta det lugnt och kika runt lite i huset. Vid 6 kom äntligen barnen hem. Välkomnas med tre flickor springandes och kramar mig, så himla goa! Lite senare kom även pappan och pojken hem. Vi käka lite middag, lekte lite, barnen visade mig vad de tyckte om att göra och sedan var det dags för att sova. Inte nog med att flickorna ville krama och pussa mig godnatt flera gånger, så gav även pojken mig flera kramar, så himla gulliga alla 4.
Har nyss sett ett avsnitt Breaking bad med föräldrana, en rutin vi fått in att göra varje kväll! Nu är jag helt slut och kommer somna vilken sekund som helst.

godnatt, love.

Goodbye Dinner!


Söndagkväll samlade jag alla mina vänner för ett sista hejdå! Käkade god middag på Oldstone och bästa Jaqcui och Gemma hade fixat en söt tårta till mig. Jobbigt att lämna alla vänner bakom sig. Men det var trevligt ialalfall och 9:30 åkte jag hem för att säga hejdå till barnen en sista gång och sedan var det packning hela natten.
 
Måndagen var en hemsk dag, gick upp klockan 5 och taxin kom kl:6 och resan varade ända till 9 på kvällen, alltså 13 timmars resande.. Inte nog med att den var lång, när jag skulle checka in fick jag reda på att min ena väska var rätt mycket övervikt och jag var tvungen att packa om till 3 väskor istället.. Och jag som kämpat hela natten för att få i allt i 2.. Efter några timmars flygning fick jag byta plan i Dallas, springa genom hela flygplatsen för jag bara hade 30 min på mig.. men jag hann! Väl framme i Denver fick jag också panik.. hade 40 min på mig att hämta väskor, packa om till 2 och hitta rätt buss.. Men jag klarade det.
Väl framme i huset välkomnades jag så varmt av mamman och pappan samt mammans syrra. Käka middag och bara tog det lugnt.
 
Idag tisdag sov jag ut, tog hundarna på en promenad och nu har jag precis varit ute och kört runt i området med pappan, inte så stort men rätt mysigt. Super fint med all snö att alla backar runt om kring. Nu ska jag ut och köra lite själv och käka lite lunch.
 
Love.

Australian day!


Ett inlägg som skulle uppdaterats i söndags kväll, men datorna dog 3 sek innan jag var klar.. och laddaren var nerpackad, bättre sent än aldrig!
 
Jacqui och Gemma, mina små australienare! Söta som få hade de fixat en liten Australian day, massa flaggor, ballonger och bäst av allt Kängurun Skippy! Var meningen att vi skulle sitta ute i snön och ha BBQ, men det blev alldeles för kallt så vi slutade på en restaurang för lite lunch istället. Värst av allt var att Jaqcui tvingade mig att smaka Vegimite, som var sååå äckligt, något australienskt skit.. blä!
 
Love.

Finally here!





Jag är framme i kylan efter 14 timmars resande...Det gick bra även om det var klyddigt och stressigt,men jag klarade det!

Har gått och lagt mig nu efter lite käk och snack med föräldrarna och mammans syster. Barnen träffar jag inte förrän onsdag,så imorgon blir en lugn dag.

godnatt, love.

Breakfast!




Breakfast at dinert med bästa Sofia!! 

Last day in Chappaqua!




Sista dagen i chappaqua idag och jag börjar dagen med ett härligt kickboxning - bootycamp pass med Sofia! Har inte varit såhär trött på väldigt länge, kroppen är helt väck! 

Dagen är fullpackad idag. Nästa steg är frukost på dinert, vidare för att köpa resväska, iväg på Australian day, hem packa och sedan är det Goodbye dinner med alla fina vänner! 

Love. 

Flight ticket!


Min flygbiljett är utskriven och jag är redo! Planet lyfter från Lagardia flygplats 9AM måndag morgon, nervöst!! Mot Colorado.

Brooklyn - Williamsburg!

 
Min näst sista dag i stor staden och den blev inte som tänkt. Efter kaos med vänner och planer och allt, så fick jag äntligen sticka in till city vid fyra tiden med min australian girl!
Tog oss bort till Brooklyn och Williamsburg som jag längtat efter att se, men vad var det och se? Ingenting, himla tråkigt och inget bra alls, några coola thifts shops, but that´s it. Drog oss istället upp mot Soho där vi vandrade runt och avslutade på ett värdelöst diner... Inte nog med att jag fick en sunkig hamburgare, utan där var även hår i den... Aja, Jaqcui njöt av sin macka iallafall!
 
Pretty Little liars och snart dags att slumra till. Imorgon är min sista dag här, det är galet... Längtar, men vill inte lämna min stad och min lilla australienare!
 
God natt, Love.

Last night out!





Igår var kul! Vi började våran kväll på hotell Iilium, tråkigt nog var där rätt dött och inte så roligt, drog oss därför till Pink Elephant, som vanligtvis är superbra, men igår sög det såklart. Tillslut drog vi till ett säkert ställe, Le Souk, allt bra med härlig musik och massa folk, där började vår kväll! 
Var hemma sent/tidigt vad man nu säger och det är en natt att minnas, min sista utekväll i NYC är gjord, förhoppningsvis kommer jag tillbaka snart! 
Och jag undrar ju faktiskt, city that never Sleeps? Times' Square som aaalltid är fullt, var helt tomt, endast vi som vandrade på gatorna. 

Nu är jag rätt irriterad, mina finaste vänner jobbar såklart och de jag hade planer med skippar som vanligt, jag vill ha en sista helgdag i city, är det så svårt att begära? Får se vad som händer. 

Love. 

City never sleep??



The city never sleep?

Igår blev en stressig dag. Jobbade till runt 4:30, skyndade mig iväg till solariet, in en vända på target för att kika efter resväska, utan någon större vinst, och sedan vidare till gymmet, som inte varade så länge för jag fick typ hjärtklappningar för jag stressat för mycket.. Ikke bra. Tog en varm dusch och steamroom och drog sedan hem för att göra mig redo för utgång! 

Kvällen berättar jag om senare! 

Godnatt, Love. 

Packning??



Sitter hemma och har tråkigt.. Har ingen möjlighet att dra någonstans, kan inte ut och springa för bara massa is :( blev lite magövningar iallafall och ett försök i att packa.. Båda mina väskor är proppfulla och jag har allt detta kvar.. Går bra? Nej, bara arg nu :( 

Snoooooki!

 
Denna dagen kunde verkligen inte bli bättre!!
 
Hade en skitbra förmiddag med min flicka, när jag slutat stack jag med Jaqcui för Snookis boksignering!! As coolt, hon är så gullig, och självklart fick Jaqcui upp en konversation med henne, vem annars liksom! Dock om spindlar? Menmen, jag fick mig också en liten konversation med henne och efter att pratat med oss båda valde hon att hellre åka till Sverige! Avis syrran? ;)
Väl tillbaka i huset skypade jag med min nya värdfamilj i Colorado, barnen är sååå underbara, kan inte bli bättre, längtar verkligen så mycket och imorgon får jag förhoppningsvis min flygbiljett!! Exciiiiiited!
 
Kan ju även nämna att idag firar jag 4 månader i USA, ja 4 det är galet. Tiden har gått så fort och kan inte förstå att jag enbart har 2/3 kvar av mitt år här. Crazy!!
 
Nu väntar jag på att få höra planerna för imorgon, för flickan är fortfarande sjuk.. Hade ju planerat att åka in till city eftersom det kan vara min sista chans.. men vi får helt enkelt se hur det löser sig!!
 
Pretty Little liars efter lite packning, sen ska jag sova!
 
God natt, love.

Colorado - Eagle!



Kan inte vara mer spänd och nervös!! Håller nu på att klura ut för att fixa en flygbiljett till Colorado - Eagle, för att bo hos en ny familj! Äntligen!! Nu vänder allt och detta året ska bli superbra!! 

Kommer ta hand om fyra små barn, ja 4..! Och åka skidor varje dag!! Woho!! 

Nails!



Varit en lugn dag idag med min lilla flicka. Kollat massa film, målat våra naglar och myst! 

Snart ska jag iväg och handla mat.. Sen slutar jag för dagen! 

Love. 

My beautiful New York City!



Onsdag idag, vilket egentligen skulle vara min sista dag i rematch. Har varit himla nervöst dessa två veckorna och fortfarande vet jag inte helt vad som händer. Hoppas och ber att jag stannar och får en bra värdfamilj där jag kan avsluta mitt år, men som sagt, vet ingenting än. 

Dagen idag började med att barnen började skolan 2 timmar senare pga av "snöstormen" som härdar här i chappaqua. Japp det är svin kallt, men så är vintern! Så där försvann min rast, men hann iallafall med ett härligt gympass. Resterande dag var inte så spännande, lite läxor, lek och mat. 

Som vanligt är det PH på min iPad och snart ska jag sova. Får dock sovmorgon en timme imorgon för lilla flickan är sjuk.. Så där försvann rasten igen.. Gör inget för imorgon kväll ska jag se Snooki, förhoppningsvis, avis syrran?? ;) 

Godnatt, love! 

Sune. Sune!



Kan inte sluta skratta åt denna gulliga lilla varelse. Syrrans nya söta kisse, Sune! 

Ännu en dag har passerat, tisdag redan.. 
Hann med ett skönt gympass och även lite solarium på förmiddagen innan barnen kom hem vid 11:30. 
Eftersom det blev en snöstorm idag, 5 cm snö.. Så sluta barnen tidigare. Gjorde inget för mig eftersom vi faktiskt har haft en rolig dag. Lite gymnastik och skratta, lite vatten experiment och mysfika med varm choklad. 

Angående min rematch så går det lite si sådär, håller hoppet uppe och håller alla mina tummar. 

Nu paradise hotel och sen lite underbar sömn!! 

Godnatt, love. 

Monday..



Idag har varit en full dag!! Vaknade klockan 7 av pojken och hans kompis... När började jobba kl 8... De vart lediga eftersom det är Martin Luther king day! Även flickan hade en kompis och deras 6 åriga lillasyster. 
Vi har lekt ute i snön, myst framför tv;n och bråkat.. 

Nu är dagen över, hann med en sväng på gymmet iallafall! Men nu mår jag sjukt illa och känner mig sjuk, tror allt handlar om jag är nervös och orolig för allt som ska hända nu med rematch och allt. Som för övrigt inte går helt bra.. 

Nu är paradise hotel på och snart ska jag sova! 

Godnatt, love. 

Reality sucks.



Vissa dagar önskar man mer än andra inte skulle existera.

Times' square!




Idag är det söndag och det har varit en blandad dag... Som vanligt blev den inte som planerat. 
Skulle ta mig till Williamsburg med mina vänner, men slutade med att jag vandrade runt på Times' Square ensam.. Inte jättekul men fick iallafall hänga i city. Kikade lite affärer, fika lite och njöt av solen och den fina staden! 

Hoppas något mer kan hända denna kväll. 

Love. 

Hope for the best, but prepare for the worst.



En tråkig jobbkväll har nu passerat, eller jobbar fortfarande men barnen är i säng.  Imorgon hoppas jag på en heldag i city med massa trevligheter!! 

Godnatt, love. 

4:50 // Shopaholic...

 
 
Har varit en perfekt förmiddag idag. Frukost på mitt favorit diner med Karina, Gini och Frederikke. Efter många skratt och mycket mat slutade det med att personalen bjöd oss på gratis efterrätt och bokade bord för oss på en annan restaurang ikväll där de bjöd oss på fri middag, tror vi är bra kunder...
Efter beslöt vi oss för att åka till Marshalls för de andra behövde handla lite småsaker, och självklart slutade det med att jag shoppade... Hittar man ett par skor för 16$ struntar man inte i att köpa dem och inte iheller biosilks produkter för 20$.. Finns inte på kartan att man lämnar det kvar i affären. De andra sakerna var nödvändiga saker som jag behöver för att överleva vardagen.
Kavaj/jackan är dock shoppingen från igår bara att jag inte hade tid att visa den då, I´m in love.
 
Pretty Littel liars på ipaden och om 1,5 timmar börjar jag jobba..!
 
Love.

Chappaqua diner!




Breakfast på det bästa dinert i stan! 

Brave!



Kvällen blev som jag hoppades, filmkväll med fina vänner. Sluta dock inte jobba förrän 9;45, så det blev rätt sent. Såg en usel film men hade kul ändå! 

Pratar om länder.
Karina; är Turkiet fint? 
Frederikke: Ja, jag gillar det, väldigt scandinaviska i Alanya, men jag gillar det. 
Jag; Ja, jag gillar också Turkiet (Turkey) faktiskt. 
Karina; yeah, i also like turkey, I eat it every morning... Hehe 

Pretty little liars på ipaden igen såklart, men får väl sova snart! 

Godnatt, love. 

Chicken fajitas a la Fanny!



Delicious chicken fajitas a la Fanny! Äntligen lite riktigt mat, vilket var på tiden. 

Fullspäckad dag idag igen. Gym, kickboxning, handla mat, shoppa lite och sedan mathandling igen.. Hehe 

Ikväll vet jag inte vad som händer, nyss ätit mat så blir väl lite film snart hoppas jag, får helt enkelt se vart kvällen tar mig! 

Love. 

Enjoy every moment!



Efter en fika med Sofia och Nathalie är jag nu i sängs och självklart är pretty litle liars på, imorgon är det fredag och jag längtar så! 

Känner att min blogg börjar bli jäkligt tråkig.. Inget kul att skriva, inga fina bilder eller något längre. Men jag gör mitt bästa!! 

Godnatt, love. 

Hair saloon - sprax!



En fullspäckad dag med gym, frisör och lunch. Lagar nu mat till barnen medan de gör sina läxor. 
Hoppas på en fika med vänner efter jobb! 

Frisören gjorde mig rätt blond.. Väldigt blond. Annorlunda upplevelse då typ frisören var inte riktigt en salong... Utan mer ett litet ruckel? Dyrt var det.. Men det blev ju hyfsat bra iallafall, huvudsaken! (Dock inte så snygg på bilderna...) 

Love. 

Stay strong!



Mina bästa föräldrar, saknar er massor. 

En dålig dag, men imorgon är en ny och den ska bli bra! Stay strong. 

Cozy Wednesday!



Efter ett uselt gympass sitter jag nu framför tv:n med en stor skål sallad hos Karina med Frederikke! 

10:03 - NYC, Brooklyn Bridge!


Har varit en fullspäckad dag idag. Tandläkare med barnen, pizzabak med barnen och min lilla flicka hade en jättefin sångkonsert med hennes skola idag.
 
Nu ligger jag i sängen och kollar paradise hotel medan jag väntar på ett telefonsamtal från en ny familj, nervöst... Håll tummarna!
 
God natt, love.

Hope it's getting the right direction!



Ett härligt gympass, hyfsat gott Tea och nu lite god lunch och pretty litle liars på tv! 

Where to go?


 
Som många av alla mina få bloggläsare redan vet, så har jag valt för en vecka sedan att gå in i rematch. Rematch menas med att jag går in i samma matchingsprocess som jag var i innan jag kom till NYC, alltså jag ska byta familj..
Har funderat på detta länge och kände nu att detta var rätt tillfälle. Jag känner att jag inte kan vara min själv i denna familjen och det är inte lätt att vara någon annan som du inte vill vara i ett helt år. Så nu hoppas jag att jag kan hitta en fantastik värdfamilj som jag kan avsluta mitt år i.
 
Det är väldigt skrämmande och nervöst, men samtidigt spännande att vara i denna situationen. Det är 50/50 chans att jag åker hem till Sverige, vill jag det? Nej! Men samtidigt får jag se det som en ny start, förhoppningsvis kommer jag på en annan plats av Amerika och jag får uppleva nya saker. A new beginning.
 
More update när jag får några besked!!
 
God natt, love!

Skii pictures!

 
Satt själv i liften...
 
Vi hade en amazing dag i backen! SÅ jäkla kul och verkligen dem snyggaste i backen...

Fittea it´s time!


Woho jag har fått mitt tea! Är så spänd på att testa det och håller verkligen alla mina tummar för att det ska fungera och hjälpa mig lite på traven att nå mitt mål igen!
Provsmakning blir imorgonbitti innan det är dags för gympass!
 
Har spenderat denna morgonen med att få iväg barnen till skolan och sedan ett härligt gympass med Jacquie, lite lunch och nu i sängen och chillar och fixar lite småsaker.
 
Funderar på att beställa hem en Calvin Klein väska, halva priset på alla handväskor? Kan egentligen inte bli bättre...
 
Love.

Mount Southing!




Hemma i sängen efter en fantastisk dag i backen! Solen sken, snön var bra och fina vänner. 

Kan dock inte mer än längta hem till familjen och våra mysiga skidsemester, om ett år är jag i backen med er! 

Nu ska jag se lite film och sova gott. 

Godnatt, love!

Skiing!!




Idag är det en dag i backen som gäller! Äntligen! 

Dock sitter jag nu i barnbacken och väntar på att Frederikke ska ta sig ner från backen, nybörjare..! 
Inte de bästa och brantaste backarna, men det är så jäkla kul ändå, love it!! 

Pranna brunch!


En lördag som inte helt blev som den skulle? Hade förväntat mig en heldag i city och bara strosa runt och njuta av den fina staden, fixa mitt hår och lite annat!
 
Istället tog vi inte tåget förrän 1? Åkte till en av de mest kända bruncherna, Pranna! En brunch här är en anledning för att bli full på dagen? Men vi går dit endast för gratis mat och dricka hehe. Går man med en promoter här innebär det att allt kommer vara gratis, man får ett bord och massa god mat och dricka serveras, perfekt! Timme senare dras borden bord och det är dags för party, kl 4 på dagen? Klubben stänger sedan klockan 7 redan och man får gå någon annanstans. Men så blev det inte riktigt för oss.. Satte oss på Mc Donalds och tog tåget hem klockan 10? Inte riktigt hur jag har sett min dag. Även om vi hade jättekul på Brunchen, så hade jag gärna gjort någon innan eller efter för att utnyttja dagen mer. Nästa helg är det heldag i city, längtar!!
 
Är nu i sängs och försöker planera för en skitur imorgon? Har great friends, men de är inte de bästa på att planera...Håller tummarna.
 
Godnatt, love.

2:33 / new things.



Lite nya träningskläder woho! Och skidvantar som inte kommer få användas nu.. 
Blev även en klänning som jag tyckte att jag förtjäna, men den fastna inte riktigt på bild. Slutshoppat nu! Hehe 

Thai food!



En liten lunch i white plains mellan lite shopping! 

Relaxing!



Efter ett skönt gympass stack Gini och jag för en awesome sallad på pizza station, finns ingen godare och världens bästa dressing!  

Finns inget skönare nu än att lägga sig i sängen och relaxa! Har lite samtal att ringa och fixa och sen är det dags att hämta barnen. 

Love. 

Time for some workout!




Nördiga träningsbilder!! 

Efter en slö morgon beger jag mig äntligen till gymmet!! Feel strong!!

Love. 

Beach bum tan!



Jobbat hela förmiddagen och äntligen fick jag en liten paus. Tillägnar sen till solariumet och gymmet! Perfect! 

Love. 

I'm not ready for the cold.




Nu är det äntligen kväll och dags att sova. Har så längtat till sängen idag! 

Svinkallt -10 grader, man vill inte ens gå ut!! För kallt!! 
Inget gym idag, istället möte med min lcc och fika med Jacquie. Nu ikväll har jag pratat med fina Fanny i nästan 2 timmar, skönt att prata av sig lite, och nu daga för paradise hotel sen tusan är det dags att sova!! 

Har även beställ hem ett speciellt te som ska hjälpa dig gå ner i vikt och ge dig mer energi, fittea, hoppas det kan funka!! 

Godnatt, love. 

More pitures.

McGee´s pub.

Bilder från Central Park zoo, McGee´s pub och utsikt från Empire state building,
Underbara vecka med min fina familj!!
 
Central Park zoo var häftigt. Fåglarna fick flyga runt fritt i ett eget stort varmt hus, där fanns pingviner, sälarna hade sin show, snö leoparder och andra coola djur!
Empire State Building är sin sak. Utsikten man kan se över NYC är helt fantastisk. Älskar mitt New York.
 
Love.

Nyttig?



Försöker vara nyttig och träna rätt... Inte lätt.. Var inte så gott :( men försöker! Tummen upp! Ska snart göra lite situps och andra magövningar, whop whop. 

The start of the best week ever.

Julgranen i Bryant Park.
Den stora julgranen!
De fick åka subway...!
Fantastiska utsikten från Brooklyn Bridge.

Bilder från de tre första dagarna.
 
25e blev det julklappsutdelning under den fina "granen" och vandring i Whte plains, allt var stängt så inte så mycket att göra den dagen, bara skönt att ha familjen där!
 
26e hände det lite mer, woodbury och massa shopping!! Avslutades med middag i Chappaqua på Old stone.
 
27e begav vi oss äntligen in till den stora staden. Dagen blev inte som planerat men vi hade det bra ändå. Bryant park, Times Square, stora julgranen, Brooklyn bridge, China Town och Soho.

Dreams.



Har haft en superbra förmiddag med Jaqcie, spenderandes på gymmet. Lite cardio, leg day or hell day som vi kalla det... Lite jacuzzi och simning, steamroom och en var dusch. 

Lite tv-serie nu och snart börjar jag jobba för resten av kvällen!! Hoppas på en film med god mat! 

Love. 

Bedroooom.









Börjar smida planer om hur mitt nya rum ska se ut, mamma och pappa..! Hehe har en bra plan i mitt huvud och det ser fantastiskt ut! Så börja leta mammsi!! Det ska bli perfect, love :*

Saving Mr Banks.


Efter en hel jobbdag, tacos till middag och Twister spelade. Slutade jag 7;30 och skulle då till gymmet med Jaqciue men nej, hon var bara 1,5 timmar sen... När hon och Gemma väl kom var gymmet redan stängt...

Istället träffade vi upp Simon och Martin för lite bio. Lär av misstag; välj filmen alltid själv... Den va så tråkig att jag faktiskt somna..

Nu är jag iallafall i sängs och redo för att sova på riktigt.

Godnatt, love. 

The Fosters.



Eftersom internet krånglar på datorn, funkar det inte att lägga upp bilder från resan som jag tänkte göra! Får hoppas det funkar imorgon, har så många fina bilder. 

Två heldagar i rad med jobb och samma visa imorgon. Har dock inte haft en så rolig dag idag, så hoppas på en bättre imorgon. Stay strong!

Har fått ny cravings för en tv-serie, the fosters, så kvällen har fyllts med den, dags att sova.

Godnatt, love. 

Lets do this!






2014, nytt år, nya möjligheter. 

Detta året ska jag göra till ett av de bättre åren. Jag ska våga vara mig själv och stå upp för den jag är. Jag ska njuta och göra det bästa av mina månader i USA. Jag ska ta tag i min träning och mina matvanor. Jag ska bli nöjd med mig själv! 

2014, lets do this! 

Omelett??



Hög med ägg och tomater?? 

Nä, var meningen att bli en god ostpanerad omelett med tomat och salami... Kunde föreställa mig hur gott det skulle bli, men ikke...  Får väl öva lite mer! Smakade dock ändå helt okej med lite extra BBQ sås! 

Har varit en heldag med jobb idag, så nu hoppas jag att snart få sluta jobba så jag kan dra mig mot gymmet eller för en springrunda! 

Worlds greatest!!



Jag har världens bästa familj och det kommer vara så svårt att vara utan de igen! Det var tufft att vinka hejdå, men vi ses snart igen!! 

Vi har haft en underbar vecka och gjort så mycket skoj!! Bästa veckan hittills. Nu är det back to reality och dags att ta tag i allt, jag ska vara stark och klara detta! 

Godnatt, love!! 

Happy new year!!






Happy new year!! 

Mitt första och förmodligen ända nyårsfirande i New York!! Fick inviga det nya året på bästa sätt med min underbara familj och mina vänner! 

Efter en förmiddag med shopping i Soho, avslutade vi kvällen med middag på cheesecake factory med massor av god mat och cheesecake och sedan 4 minuter innan det nya året var vi på plats i White Plains där det var "ball drop" och fyrverkerier! 

Även om det inte var Times' Square så var det här mäktigt! Tänk att ha firat nyår i New York med min familj, hur underbart? Nu är det dags att ta tag i det nya året och göra det så bra som möjligt!! 

Godnatt, love.