for the first time in forever.



Inga roliga bilder idag för har inte haft tid då jag haft en rätt usel dag med barnen. Bara bråk, skrik och gnäll hela dagen, så inte kul alls. Dagen har mest bestått av lek i snön, film tittande och skridskoåkning.
Mötte upp med Courtneys gamla familj som hon tidigare varit Nanny hos när hon var i min ålder, så nu sover flickorna hon passade över här så det blir full rulle imorgon! Fredag imorgon vilket ska bli sååå skönt, dock blir det jobba från typ 7-22... så lång och tuff dag, får se till att hålla dem sysselsatta ;)

Nu är jag helt slut, så ett avsnitt Thé Hills väntar och sedan slocknar jag.

Godnatt, love.

Heidi´s Deli!


Spring breeeeak!
En helt awesome dag med barnen idag. Började klockan åtta imorse med lite frukost och lek. Satte sedan på frozen för typ 6e gången.. Samtidigt som vi gjorde lite kort till presenter som ska skickas iväg snart, stolta över barnen hur fina kort de gjorde. Idag var en liten projekt dag så gav oss sedan iväg till ett pottery ställe och målade lite muggar och skålar som också ska vara lite presenter. Handlade lite mat påvägen hem och satte oss på Heidi´s deli och käkade lite lunch. Så fint väder ute att jag hade skinnjacka och vi satt ute och åt!! Galet, vader snalla stanna... Nu slutade a med prickar att funka och allt annat med, inget frageteckan.. Storigt, men ni klarar er!
 
Kom hem mot eftermiddagen och stack ut och lekte i snon, klattrade bergen och solade lite.. In och leka och sedan var det dags att laga middag. Fisk och god sallad, mums. Nu kollar vi pa frozen igen, men jag ska ivag pa lite volleyball nu, so sorry for stressigt inlagg och lite stavfel kanske, men maste sticka. Lite workout, awesome. Hoppas alla hade en bra dag, jag hade en super i alla fall!
 
God natt, love!

Let it be!





Projekt making cards!

Can´t get enough of these beautiful mountains!

 
God morgon/God natt!
 
Ligger i sängen påväg att sova medan jag skriver med mamma på Facebook för hon är påväg upp och redo för jobb? Känns så konstigt att hon går upp när jag går och lägger sig.. Men så är det väl, 8 timmar skillnad.
 
Imorse hade jag lite sysslor att fixa innan jag begav mig iväg för lite skidåkning i Beaver Creak, det närmsta stället, på egen hand, trodde det skulle bli himla tråkigt att åka helt ensam, men det var faktiskt rätt skönt. Kunde göra precis vad jag ville, bara åka runt och öva mer på tekniken så jag snart är proffsskidåkare! Passade på att stanna lite överallt och klicka lite fina bilder, kan inte beskriva eller visa med bilder hur vackert det är här ute, underbart!
 
Drog mig sedan lite längre ifrån för att leta efter födelsedagspresent till min lilla pojke som nyss fyllt 6 år. Så stor! Blev ett Ipod touch skal eftersom han nu ska få en alldeles egen Ipod! Han kommer bli så lycklig. Sen var det ju dags för "the big test", var där lite tidigare så jag kunde förbereda mig lite och även kika på lite resor... Vart blir det? 3 veckor till semester... Som sagt så kändes ju det inte allt för bra, var rätt svåra och komplicerade frågor, men resultatet visade 58, vilket var 4 poäng från näst högsta nivån, så alltså ligger jag någonstans i mitten, helt okej, men kunde varit bättre. Så nu är det bara att börja planera in alla kurser, vilket är rätt så mycket jobbigare och klurigare att fundera ut, men det ska lösa sig!
 
Var hemma vid 7, laga lite mat som jag visade innan, fixade mina skor så de är rena och fina, fixa mina ögonbryn, städade hela mitt rum och min garderob och kollade klart på The great Gatsby. En lugn kväll!
 
Nu försöker jag hitta en ny serie att kolla på, förslag?? Men det blir väll bara att sova istället, barnen kommer imorgon så det blir fullt upp! Spring break!!
 
(långt inlägg, mycket att läsa efter mötet mamma :*)
 
God natt, love.

dinner/salmon/awesome!



Lite matlagning till mig själv såhär på kvällen efter att jag gjort uruselt ifrån mig på det jävla collagetestet...Har en förmåga att få maten att inte se så god ut? Men detta var delicious!!

Love.

accuplacer test!



Just nu...
Sitter på Colorado mountain collage, om 5 minuter börjar mitt "reading test" som jag måste göra för att få ta kurser. Gissa om jag är nervös?? Wish me luck!

Love.

Detox.



Sagt det förut, men nu börjar det... Ska testa någon detox grej nu i tre dagar och se om det kan ge mig en spark i rumpan! Morgon drickan var okej, så nu är det dags att testa eftermiddagsdrickan!

Love.

Feb. 24, 2014

perfect day on the mountains.






Glömde min kamera, så idag får ni nöja er med ett fult mobil inlägg och lite mobil bilder, men de är vackra ändå! ^

Idag drog jag, Lovisa och Luisa upp i backen i tid för att få en heldag. Solen sken och det var perfekt snö. Körde några åk på framsidan, sedan bak på baksidan för lite käk och några underbara åk! Baksida här är så fantastisk, lite blåsigt men perfekta backar. Tog oss ann några svarta och några puckelpistar... saker som fortfarande behöver övas på, men lite utmaningar är alltid kul! Fantastisk dag i backen helt enkelt!
Ligger nu i mitt fjärde bad för veckan, får aldrig nog av det så skönt! Ska snart upp och ta något att käka och slå på en film, förslag?

Ny vecka imorgon, 1 måndad i Colorado!

godnatt, love.

Eagle cops? Jail?

Man vet aldrig vad som kan hända en vanlig lördagskväll här i Eagle.... 
En lördagskväll som skulle bestå av film och glass med Lovisa slutade i fängelse... Skoja... Men blev stannad av polisen, nervös som jag är får jag panik... Jag hade tydligen fel lampor på..... Opps blev lite arg för jag inte kunde min bil och blev förvånad och undra vafan jag visade när jag visa mitt amerikanskankörkort? 
När han sedan väl skulle kolla upp bilen var tydligen registreringsskylten gammal och även mina försäkringspapper... Whopps What happend there? Han va snäll och gav mig ingen böter för han såg nog hur chockad jag var. Fick dock vända och köra hem direkt igen. Så ingen glass.. Jo vi tog Lovisas bil och hade sedan en mysig kväll hos oss med film, glass och lite skratt! 

Så då har jag för första gången blivit stoppad av en polis, så nu år det dags att sova! 

Ps; mamma och pappa. De hade bara glömt sätta på nya plåten och ge mig de nya papperna... Ingen fara! 

Godnatt, love. 

Skii saturday!

Ett gäng älgar kom vandrandes utanför huset igår kväll och jag blev ju helt till mig och tyckte det var as cool och kutade ut för att få en bra bild, ända jag glömmer är att det är is ute och jag flyger pladask på rygg och voltar runt lite,  inte riktigt bra.. klocka sönder.. men jag fick en bra bild i alla fall och älgarna blev lite rädda.. Tankarna gick till dig pappa, min lilla älg!
 
Vi båda höll med om att den första bilden som en främling tog till oss inte var alls bra.. Så vi tog saken i egna händer och knäppte av några smarriga bilder innan vi gav oss hem efter någon timmes skidåkning och lunch och letande efter lunchrestaurang...
 
Låg och drog mig i sängen till runt halv elva idag, bara för att det var skönt att ta det lugnt och inte göra något alls. Men sen blev det banne mig full rulle och ut i skidbacken med min fina mexikanska vän Luisa. Tog några åk,käka lite lunch och några åk till. Nu ligger jag i sängen, bloggar och tittar på melodifestivalen.. suger! Lördag idag, får se vad som händer, känner stort sug för glass...
 
Love.

Bob's place!



Godmorgon gott folk! 

Igår hade jag faktiskt en bra dag! Tog det lugnt hela morgonen och bara njöt av att det vad fredag! 
På kvällen mötte jag sedan upp Lovisa och Luisa för lite käk på Bob's place, tog oss sedan vidare till några kompisar som Lovisa kände för lite "hemmafest". Det var tyvärr inte så jätteroligt.. Så vi tog oss till en klubb istället, bakdörren... Och stannade och festade hela natten tills vi inte orkade mer! 
Idag är jag rätt trött.. Så ligger i sängen och kollar en film, men borde gå upp snart för är rätt hungrig och törstig! Får se om skidåkningen som var planerad för dagen blir av. 

Love. 

Yetis grind!




Tog en runda in till lilla byn efter lite ärenden! En liten kopp chai tee medan jag klutar ut lite saker med college och några telefonsamtal! Får dock inte upp wifi vilket är rätt irriterande.. 

Samtidigt rullar Sverige-Finland ishockey på tv, kul att se även om jag redan vet att Sverige vann, woho! 

Love. 

Perfect morning!




Right now! 

Varmt bad, lite frukt och fix med naglar, ansiktismask och inpackning med film på ipaden! Perfekt förmiddag! 

My beautiful littel darlings!

 
Är ddet inte bara sååå vackert? Älskar alla dessa bilder jag tog idag.
 
barnen kom hem lite tidigare så vi hade massor med tid att leka ute i snön innan det var dags för bad/dusch, mat och fixa allt redo inför imorgon. Vi började med att klättra högst upp på det ena berget, åkte ner på vår rumpa och mage och tog oss högst upp på det andra berget, tog lite foton och åkte ner, så fortsatte det ett antal gånger.. Det var jobbigt må jag säga, men det är så vackert där uppe. Som tur var så hade vinden lagt sig lite också så solen sken och vi hade så kul!
 
Ligger nu i sängen och funderar på vad jag ska göra nu och vad jag ska göra imorgon? Känner för ett varmt bad, men ska ut och springa imorgonbitti så är det inte bättre att ta det imorgon egentligen? Jag måste måla mina naglar och mina tånaglar, men hinner de torka innan jag ska sova? Måste kolla upp lite mer om mina collage kurser, men orkar jag verkligen det nu..? Vad händer imorgon, vad händer i helgen? Hur ska jag nå mina mål? Jag har mycket att fundera på, så kanske bäst att avsluta detta inlägget? Sen har jag ju faktiskt en film som rullar på ipaden just nu också.. hehe!
 
Nä kanske dags att sova istället och ta tag i allt imorgon? Varit en lång dag och jag har jätte huvudvärk? Film och sova lter bra för mig. Hoppas ni alla där hemma har haft en bra dag!!
 
God natt, love!

Bronze medal!



Vilken dag, onsdag redan passerat? Mer än halva veckan har gått? Tiden går snabbt! 

Blev en kort liten springrunda imorse innan jag behövde stressa iväg till courtney's jobb och fixa lite saker. Tog mig sedan ut i backen med Lovisa runt 12 och drog ett par åk innan vi båda hämta barnen. Inte nog med att vi bara åkte, vi raceade även. Körde först ett litet där jag vann, självklart, men när vi körde på riktigt kom nerverna fram och alla som kollade gjorde mig nervös.. Lovisa vann.. Men jag var iallafall snabb nog att kamma hem en brons medalj, stolt tjej här?? 

Har nu haft en bra kväll med familjen, god mat, lite god efterrätt och lite OS!! Trött och klockan ringer klockan 6 imorgon! 

Godnatt, love.

3D/non-fiction projekt!






Godmorgon! 

Igår kväll var jag iväg på barnens skola, mina två minsta sötnosar hade ett 3D/non-ficton projekt på gång. Så man fick gå runt i klassrummet och lyssna på alla barnens projekt, de var så duktiga. Min lilla flicka hade gjort om Jellyfish och min pojke om Karate, så han hade en karaterobot! Efter att ha hört allas presentationer gav vi oss ner för lite mat och hade trevligt. Det var en kul kväll och så roligt att får höra deras presentationer! 

Idag ska jag försöka få ut mitt arsle på en joggingrunda och sedan lite skidåkning innan jag ska hämta barnen!

Love. 

Up in the mountains!









Blev en promenad upp i bergen, solen sken och jag hade för mycket kläder på mig.. Det var varmt och jobbigt, men skönt!! Tog mig ner mot staden sedan och tog en liten runda i de små affärerna vi har. 

Nu är jag påväg till barnens skola för ett litet event för dagen! 

Love 

Omelett!



En ostpanerad omelett med smak av garlic and herbs blev dagens brunch, känner mig stolt att jag för en gångs skulle lyckades med min omelett! 

Har fixat och städat lite i huset under förmiddagen och nu ska jag ut på en powerwalk med Lovisa! 

Love, 

My gils!


Litebilder frånsöndagens aktivitet. En heldag i Vail där jag åkte skridskor hela dagen med två av mina sötnosar medan de andra åkte skidor. Vi avslutade sedan kvällen på restaurang Pazzo med lite pizza.'
 
Love.

Fanny the nanny!









Vilken dag jag har haft! Varför säger man att man hatar måndagar? Perfekta dagar ju. 

Hade en stressig morgon med massa tvätt och andra sysslor att fixa, men klarade av allt på 6 timmar och vid 12 var jag uppe i bergen. Solen sken, värmen var bra, fin snö, helt enkelt perfekt dag för skidåkning. Fick även se en helt annan sida av bergen idag, baksidan som var så mycket vackrare och så mycket bättre. Ska försöka åka bak där lite oftare, nackdelen är bara att man måste åka catwalk så långt, men lätt värt det! 
Efter några timmars åk satte vi oss för lite dricka och begav oss sedan hem. 

Nu är jag precis hemkommen från en liten middag med Lovisa och Louisa, en mexikans tjej, tyvärr så åker hon dock hem snart. Men vi hade en trevlig kväll och nu är jag helt slut och ska sätta på en film att somna till. 

Godnatt, love!!

Skiing!




Ready for some skiing! 

Perfekt väder för lite skidåkning idag, så jag beger mig upp i bergen med Courtney i några timmar! 

Love. 

Valentines present!



Väldens bästa föräldrar skickade en alla hjärtans dag present! Några dagar sen men vad gör det. 

Super fina örhängen som jag kommer bära dagligen! Älskar er! <3 tänker på er hela tiden också :* puss! 

Love. 

Elements day & spa!




Min alla hjärtans dag present! Bath soak i lukt av blackberry & vanilla och läpp retreatment i lukt av peach precis vad jag behövde! 

Är i sängs nu efter en mysig kväll med mina små barn. Lite käk och frozen på tv igen och ett bad och lite läsning innan sängdags. Så mysigt att ha alla fyra runt mig medan jag läser en bok för dem, älskar dem stunderna! 

Nu är det Pretty little liars på ipaden och snart kommer jag slockna. 

Godnatt, love. 

Mustache/love.

 
My cute little sweethearts!
 
Sovmorgon idag, men ändå vakna jag sju.. Tittade lite gamla melodifestivals avsnitt eftersom jag missat det innan.. Och inte missar man mello bara för man är i USA, även om jag vet att det inte är något att lägga tid på för det är lika dåligt varje år... haha
 
Men hade en mysig morgon med familj, lite pannkakor och tv. Sen har bara förmiddagen rullat på, lekt lite, varit ute i snön, städat lite och gjort fina mustacher...
 
Börjar jobba klockan 5 och är ensam med barnen hela kvällen, käka lite gott och kanske titta på en film, får se vad som händer.
 
Love.

Alla hjärtans dag!


Fredag, helg och alla hjärtans dag!
 
Började med en tidig och bra morgon med barnen, iväg till skolan klockan 7 och jag började med mina små sysslor och ärenden. Mycket som skulle fixas, massa ballongköp och rosor inför alla hjärtans dag. Hann dock inte med alla ärenden vilket i slutändan visade sig att jag missade min alla hjärtans dag present.. haha men det fixar vi imorgon! Har dock inte lyckats få mamma och pappas paket vilket är rätt tråkigt :( Vill se vad de har varit gulliga och fixat till mig.
 
Vid 12 var vi i alla fall uppe i skidbackarna för skifriday. Barnen åker alltså iväg med skolan för att åka skidor, så himla kul. Så vi mös runt på bergen, tog en liten fika och njöt av den fina snön, så klart med en del klagande och gråtande som alltid. När klockan slog 3 tog vi oss tillbaka och övergick till lite skridskoåkning istället med lite snack. En mysig dag med barnen och C.
När vi kom hem hade J fixat god mat och barnen blev överlyckliga för den fina dekorationen med blommor och ballonger och massa kort. Och lite presenter från mig som de blev väldigt glad för, wwoho! Kvällen avslutades sedan med lite efterrätt och Frozen på tv. Dock somna alla vuxna vilket var rätt roligt... men ska lätt se filmen igen, mamma du borde se den!
 
Nu försöker jag hitta någon hemsida där jag kan se Nashville, men går inte som jag vill så får väl bli att släcka ögonen istället.
 
God natt, love!

Valentines day!




Glad alla hjärtans dag alla! 

Baking time!


Torsdagen är över, äntligen! Fredag imorgon och alla hjärtans dag <3 Jag hoppas verkligen på en superbra helg, behöver lite lugn och ro och bara ha kul med mina sötnosar.
 
Blev en rätt jobbig dag med massa stress. Collage möte 10:30, vilket var rätt onödigt.. Skrev dock in mig och bokade tid för att göra ett lästest som man måste göra för att ta kurser, men sedan kan jag inte börja med några kurser förrän i sommar vilket är rätt drygt, men så är livet. Blev sedan lite mathandlig, posta brev och lite annat. Hann hem och ringa pappsen och sjunga för honom på hans dag och prata lite skit med mina älskade föräldrar.
 
Efter jag hämtat barnen blev det lite läxor, ut i snön och sedan lite bakning! Pizza och kyckling till middag och lite OS innan säng. Imorgon är det skifriday, kommer bli en stressig morgon så ser framemot när vi är uppe i backen vid 12 slaget!
 
Gossip girl och dags att sova.
God natt, love!

Happy birthday worlds greatest dad!


Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! Som jag sa på mammas födelsedag är jag så arg och ledsen att jag inte kan vara där på din dag, men vi kör dubbelt upp nästa år! :* Hoppas mamma vaktar upp dig lite, även om du inte gjorde det på hennes dag ;) så du får en jättebra dag! Och hoppas du tycker om presenten!
Saknar och älskar dig pappa! Grattis igen!!
 
Love.

Swedish girls take over!












Lite roliga bilder från dagen!
Det är rätt kul, för mitt i backarna har de dessa "gröna gubbarna" som står och tar foto på dig och hjälper er med roliga poaser och sånt. Sen laddar du bara ner en app på mobilen där du klickar in ditt skidnummer och vips finns alla bilder och du kan även spåra hur lång du åkt och allt! Enkelt och smart.

Love.

Beever Creek.




Onsdag, halva veckan har gått! 
Idag fick jag vakna tidigt.. 7:00! Skulle iväg och fixa mitt social security number så jag kan fixa tax och sånt tråkigt. Efter att ha fixat det drog jag mig upp i backen med Lovisa!! Testade Beever creek idag för första gången, var mysigt och lite mindre, rätt isigt men fick in några bra åk! Och några fina fall... In bland träden och ha Lovisa framför dig som helt plötsligt stannar så du måste svänga av och köra in i ett träd är inget att rekommendera! Men det var kul. 

Hämtade sedan barnen vid 3 och eftermiddagen har bestått av stress, missförstånd och massa pyssel inför valentines! 
Nu sitter barnen och käkar och jag ska snart iväg på lite volleyboll!!

Love. 

Cozy, girls night!




Hur bra ser inte detta ut? 

Varit fullt upp idag och har därför inte hunnit blogga. Hade en trevlig fika med den svenska tjejen. Drog mig sedan hem och gjorde lite sysslor och ärenden och tog mig sen mot Colorado Mountain Collage, boka möte för tisdag... Spännande! Blev sen direkt iväg för att hämta upp flickorna, hem, duscha och läxor sen blev de upphämtade av pappan och kvällen har sedan bestått av tjejkväll, supergod mat och hunger spelen! 

Nu är jag supertrött och kommer somna direkt! Imorgon ska jag upp tidigt för att fixa mitt Security number.. 

Godnatt, love! 

Daily Walk!




Ute på min dagliga morgon promenad! Kallt... Men skönt att komma ut! 

Idag har jag lite ärenden och sysslor art fixa, ska även hinna med en fika med en svensk tjej och ska hinna besöka Colorado collage idag! Och även hämta mina små flickor! Mys. 

Love. 

Food food food!



Mycket mat på bloggen idag.. 
Kelly, en arbetskollega till min hostmom och en super härlig tjej som jag lätt kommer hänga med, kom över idag och lagade supergod middag till mig, fisk m tomater och vitlök! 

Sitter nu i soffan och kikar lite tv och snackar skit, bra kväll! 

Love. 

OBOOOOY!



Ligger hemma i sängen och mår inte helt bra, och hur glad tror ni inte jag blir då när jag hittar oboy i skafferiet?? 
Har en speciell kärlek till oboy och jag har saknat det så, 4.5 månader utan?? Jag är lycklig igen. Självklart är det inte som oboyen hemma, men duger gott och väl till mig! 

Så nu ligger jag här med ett stort glas oboy, äpple och lite nötter till lite gossip girl! 

Love. 

Powerwalk!




Måndag, ny vecka, ny morgon och jag är redan i full gång. 
Vikt tvätt och varit ute på en 30 minuters PW. Ny rutin för varje morgon! 

Har dock inte mycket mer att göra för dagen, så får väl se vad som händer! 

Love. 

When I count my blessings, I count you twice!



Min fina hostmom hade en liten present till mig när jag kom hem idag. För att jag nu har varit här i två veckor och för att visa sin tacksamhet. 
Jag är så glad att jag hamnat i denna familjen! Det är en bok med massa fina bilder och historier om området jag bor i, så jag nu kan läsa på mig om vart jag är och så jag har ett bra minne när jag kommer hem. Bäst av allt är texten hon skrivit inne i boken! 

Love. 

Perfect day at the mountains!






Det visade sig ändå att det blev en rätt bra dag i backen för mig själv. Fick åka runt, leta mig fram och lära känna backarna lite. Det var kallt och blåsigt, men det var så kul ändå! 
Mot eftermiddagen drog jag mig bort mot Golden peak heter det, min lille kille skulle nämligen ha ett skidrace. Såg så framemot att se honom åka, tydligen är han riktigt duktig, men självklart var hans race fram flyttat så jag missade det.. Men fick iallafall se prisutdelningen och han kom på 6e plats! 

Min lcc har precis varit här oc gått igenom alla grundregler och sånt dära. Så nu är det fixat och nu blir det bara slappe kväll! 

Love. 

Second day skiing!



Redo för skidåkning eller vad? 
Vädret suger, jag är helt ensam. Men det ska nog gå bra ändå! Håll tummarna för mig. See you later. 

Happy birthday worlds greatest mom!


Idag är ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa mammas födelsedag!
Jag är så ledsen att jag inte kan vara där på din dag idag, att sjunga och få uppvakta dig lite extra. Gör det dubbelt nästa år :*
Jag hoppas att pappa uppvaktar dig och att du får världens bästa dag, för det förtjänar du! DU är världens bästa och jag saknar dig så mycket, du har alltid ställt upp för mig och finns alltid där för mig.
 
Ha världens bästa födelsedag mamma. Jag älskar dig!
Grattis igen!!
 
Vet att du kommer hata mig för bilderna, men jag bryr mig inte för jag älskar dem :*
 
Love.

First skiday!


WooohoO! Första dagen ute i backen här i Colorado. Såg så fram emot det, även om jag var lite nervös...
 
Min hostmoms kusiner kom över igår kväll för lite besök, så imorse blev det frukost och sedan ut i backen. Ute i backen mötte vi även deras morbror. Dock var inte vädret det bästa för skidåkning.. Blåsigt och kallt. Uppe i toppen kunde man verkligen inte se någonting, snön blåste rätt i ditt ansikte och du domnade av.. Trist nog var snön så jäkla mjuk och bra så man ville inte ge upp, och speciellt inte eftersom det vara min första dag i backen. Men efter några åk kunde vi inte stå ut mer så vi beslöt oss för att åka ner till närmsta byn för lite käk och OS. Dock blev det vårt värsta åk för dagen.. Jag kunde bokstavligen inte känna mitt ansikte eller mina händer, plågsamt. Men det var kul igen, förhoppningsvis åker vi ut imorgonbitti också!
 
Kvällen bestod sedan av lite pizza, OS och film. Nu ska jag sova och kolla klart på We´re the millers!
 
Ps; är det inte insane Beautiful här?? Kolla bergen, crazzy!
 
God natt, love.

Late dinner!



Sen middag idag, lite rester från veckan vilket inte gör mig något alls! God och nyttig middag i sängen framför pretty little liars! 

Love. 

Half way!






Behöver jag säga mer? Missade nog stigen? Halvvägs upp tror jag, nu vill jag bara sitta ner och vila!

Haj! 

Pannkaks frukost!!



Fredag, helg! Ingen mer gå upp klockan 6 förrän torsdag, woho! 

Det blev en stressig morgon med barnen, men vi hann i tid till deras town möte och vi hann även med courtneys fantastiska pannkaks frukost! 
Town meeting är ett möte de har varje vecka där barnen redovisar olika saker. 
Idag hade de presentation och öppning av de olympiska spelen på skolan och även mina söta flickor hade en presentation om Australien, de var duktiga men tråkigt nog hade deras lärare missat att skicka in bildspelet. 

Resten av förmiddagen har bestått av lite ärenden och kört runt i de olika byarna påväg hem för att kika lite. Men bästa av allt, äntligen har jag fixat skidpass!! I helgen ska det åkas skidor!! 

Äntligen hemma, lite film och mys sen ska jag upp och klättra i bergen! 

Chai latte!




Efter lite ärenden och lite titt i de olika affärerna de har i vår lilla by, unnade jag mig en chai latte och nu sitter jag på barnens skola och väntar på mina sötnosar! 

Love. 

Yoga off Broadway!




Efter en morgon full med stress och massa ärenden och saker att fixa, fick jag äntligen slappna av med lite yoga. Första gången jag någonsin gjort det, måste säga att det faktiskt var rätt skönt och avslappnande men samtidigt lite träning! 

Nu har jag några fler ärenden att fixa och sen är det iväg att hämta barnen! 

Love.

Happy happy day!



Systrarna hjälpte varandra så fint, var så mysigt att se!! 






Idag har jag haft en helt fantastisk dag här i Colorado! Började med en lugn morgon här i huset och sedan iväg för ett hyfsat gympasa, 1 vecka sedan nu så man var lite trög och lost på vad man skulle göra, men det var ett fint gym men rätt dyrt.. Får se vad som händer! 
Tog mig sedan bort mot barnens skola, första gången så vart rätt nervöst, men det gick bra, barnen var så glada att se mig och de visade mig runt i skolan. De hade tidig skola idag så de slutade redan vid 1 så då åkte vi bort till skridskorinken och tog på oss skrillorna och hade kul. Käkade lite fika och hade mysigt. Min minsta lilla flicka åkte på skridskorna på egen hand för första gången idag, så duktig! 
Efter timmars åkning tog vi oss hem för lite läxor och lek och sedan god god middag, lax och stekta grönsaker! 

Vi hade sedan en avslutningsvis mysig nattstund med lite bokläsning och massa pussar. Kul nog tog Courtney och jag oss mot lite volleyboll spel efter, vi sög ganska mycket, men det var kul att komma ut och köra lite lagsport. Så förhoppningsvis händer det fler gånger! 

Nu är det sista avsnittet av PH och sedan ska jag stänga ögonen och ha en fantastik sömn. 

Godnatt, love. 

How beautiful?




Kan inte sluta uppskatta hur vackert det är här, all snö alla berg och självklart mina små hundar! 

Har varit skönt att ha två lediga dagar där jag bara kunnat ta det lugnt och göra exakt vad jag känt för, + lite sysslor. Se lite filmer, måla naglarna och vila upp mig inför de näst kommande dagarna när det blir fullt upp när barnen kommer tillbaka. Det är så mysigt och kul att ha dem här, men det är stressigt och man blir utmattad. 
Men denna vecka kommer de bara vara här till fredag morgon, så sedan är jag ledig fram till nästa onsdag och sen blir det tvärt om igen, hajar ni? 

Schemat blir alltså; 
Vecka 1: Ledig; måndag, tisdag. Jobb onsdag-fredag morgon, ledig hela helgen. 
Vecka 2: Ledig; måndag, tisdag. Jobb onsdag-måndag morgon. 
Dagarna jag är ledig kommer jag dock ha lite olika sysslor och ärenden att göra. 

Nu har ni fått en inblick hur jag jobbar här. Trivs som fisken i vattnet med denna underbara hostfamily!

Glömde tacka Ellen för min nya fina design på bloggen, ny stat, ny design! 

Har haft lite extra saknad efter mamma, pappa och syrran idag. Så unnat mig en massa sorgliga filmer hela dagen. Älskar er! 

Godnatt för idag, love! 

Broccoli soppa!



Ser inte så frestande ut, men lite broccoli soppa i all sin ära till lunch en sån här tisdags eftermiddag. 

Nike air max, I need you!






Inspiration; Nike air max, i need you! 

Idag har jag verkligen haft en ensam heldag. Fixade som sagt lite saker i huset i förmiddags, bland annat sprack flickornas hängare i garderoben.. Det var väntat, och ber man mig hänga in mer kläder finns det inget mer än att hålla tummarna, men den sprack, fast jag fixade den lite halvdant med tejp! 
Annars har det inte hänt något mer spännande än att jag vart modig och plockade en spindel från mitt badkar? Blä! 
Paradise hotell var spännande, finalvecka! 

Nu ligger jag i sängen med två gosiga hundar och försöker hitta en bra film att somna till. 

Godnatt, love. 

Some lunch!




Efter en tidig morgon med barnen spenderade jag förmiddag med lite sysslor i huset, ett efterlängtat samtal med mamma och pappa, en promenad med hundarna och nu lite lunch och film. Blev laxbiff med massa frukt&grönt, mums! 

Love.

Super bowl sunday!




Mina små sötisar!

Idag var varit en stressig dag.. Massa ärenden och massa, massa körande och lite dålig kommunikation. Men sånt händer när man har fyra barn och massa saker att oroa sig för. 
Så efter en hektiskt förmiddag/eftermiddag hamnade vi iallafall tillslut på ett trevligt party, super bowl sunday!! Broncos-seahawks, det var ju en extra stor big deal med super bowl i år här i colorado, eftersom broncos var i final, från Denver Colorado! GO BRONCOS! Så massa god mat och massa folk, men tyvärr förlora vi, med rätt mycket.. Men det var kul ändå. 
Hemma och i sängs och redo för en sista morgon med barnen och sedan några dagar of. 

Hoppas livet leker i Sverige!

Godnatt, love! 

Ice skating!


Lite bilder från en mysig dag igår!
 
Förmiddagen bestod av massa små ärenden och lite fika. Sen tog vi oss ner till Vail och familjen åkte lite skidor medan jag vandrade runt och kikade runt. Lite lunch och sedan skridskor!
Kvällen bestod av god middag med pizza och sallad och avslutning en film, som jag råka somna till.. Var så trött igår vilket var anledningen till att jag inte bloggade.
 
 
Idag blir det nog ännu mer skridskor och sedan superbowl! woho.
 
Love.

I wanna travel the world!



Jag är såå glad! Jag känner efter bara dessa få dagar att detta verkligen kommer bli mitt år! Jag trivs så bra här i lilla Colorado och jag har världens finaste värdbarn! Även om de är gnälliga så är de så underbara! 

Vi har haft en superbra dag idag igen. Tog en liten runda till badhuset, simmade runt och lekte, lite bubbelpool och sedan var det dags för lunch. Åkte till ett super mysigt diner och käka lite mackor. Gjorde lite ärenden och sedan var det hem och ut och leka i snön! 
Resten av kvällen har vi tagit det lugnt, käkat middag och haft lite filmkväll. Nu sover mina små barn och jag håller mig vaken till föräldrarna kommer hem. 

Har en great weekend framför mig med massa skoj och framförallt superbowl!! Excited!! 

Godnatt, love!