Dusty boot lunch!



Promenad med rupert, bilen på verkstad och nu lunch med Lovisa och Ilaria, Thai wrap med quinoa sallad, dags att hämta barnen! 

Love. 

Valborg!



Sitter här och är lite små avundsjuk på alla er hemma i Sverige som ska få fira Valborg idag. 

Även om det inte är något speciellt så är det ändå rätt mysigt och kul att äntligen få fira in våren tillsammans med alla nära och kära. Stå där på fältet och kolla på brasan och dricka någon god cider! 

Hoppas iallafall ni alla får en superbra och dräggig Valborg och super hela dagen/natten lång! Hälsningar från en frusen flicka från Colorado med - grader! 

Love.  

Teamwork!



Teamwork! 

En väldigt upp och ner dag idag. Hade först himla mycket att göra, men helt plötsligt ingenting? 
Vanlig morgonrutin med barnen och ruperts och min runda. Dock blev vi lite skrämda när en räv plötsligt korsar oss bara några meter ifrån och 5 minuter senare sitter den i buskarna och stirrar på oss, men vi klarade oss fint! 
Hade sen iallafall en nice dag med Lovisa. Chilla runt och gjorde lite ärenden samtidigt som vi stannade till i lite affärer så vi fick njuta av dagen också! 

När jag hämtat upp flickorna körde vi in till courtneys jobb och hjälpte henne lite där innan det var dags för de att åka till pappan. 
Själv har jag nyss avklarat ett träningspass och en god middag. Sitter nu och försöker få ihop lite saker och planer som inte går så bra... 

Godnatt, love! 

One more trip booked!!


Jo men ser man på! Då vart en till resa bokad då, 7 Juli beger jag och familjen Colorado oss till Massachusets - Barneys Joy för en vecka. Jakes föräldrar bor där så kommer bli massa släkt och kul.
Tydligen ska där vara superfint, så en massa bilder kommer komma upp. Massa sol och bad och lek. Ska bli så kul! Massachusets ligger rätt nära Boston, så håller tummarna att jag kan få ta mig in där en dag eller två!! Skål på det.
 
Måndagen blev ju inte så bra som jag hoppats på. Blev en promenad, massa städning och omorganisering, alla vintersaker ska väck nu och sommarsakerna ska fram, dock har vi en liten snöstorm just nu, så får ju spara vissa saker framme...Sol och sommar kom tack!! Tog mig en snabb vända till gymmet och lite andra ärenden innan jag hämtade upp barnen, och det var bråk... Alla fick time outs och inget lek alls! Efter ett allvarligt snack fick vi en rätt bra kväll ändå, vart lite löjlig och barnen blev glada!! Har nyss avverkat ännu ett träningspass, så nu är jag rätt slut och känner att det verkligen är dags att sova om jag ska upp 6 imorgon.....
 
God natt, love.

Is it gonna be a good or bad Monday?



Helgen är över och den har gått alldeles för snabbt!! 
Denna söndag har spenderats med massa Skype, lite tv, lek och slutligen ett au pair möte! Ingen speciell söndag, men kan bara säga hur otroligt glad jag är som har världens bästa familj hemma i Sverige, 5 månader!! 

Ett avsnitt Nashville sedan är det godnatt!! 

Love. 

She can bike!!


En bra lördag! Vi har hängt utomhus heela dagen, tills det började regna.. Tydligen ska det bli snöstorm imorgon...
Mitt i allt lekande fick vi upp ögonen och det var dags för Izzy att ta av stödhjulen på cykeln! Det var svårt och tufft i början, så vi stoppa Izzy och cykeln i bilen och körde bort till en bra gräsyta där de andra lärt sig cykla. Jag och resten av barnen tog cyklar, rullor och sparkcykel och tog oss en motionstur bort dit istället. Väl framme var det så spännande och se Izzy, men efter många försök klarade hon äntligen det!! Behövs öva lite till innan jag släpper ut henne själv, men hon klara det, min lilla flicka!!
 
Mot kvällen drog Courtney och Jake ut för fest, så det var barnen och jag. Blev lite juice försäljning, kurragömma och annat skoj innan det var dags för bad och tacos till middag. Tog maten och satte oss framför tv:n och checkad in Björn Bröder 2. Nu är de i sängs och jag är också väldigt redo för att sova.
 
Sista dagen av helgen imorgon, tiden går fort!! Snart hemma i Sverige igen.
 
God natt, love.

Catch my breath!






En härlig morgon med sång, dans, pannkaksfrukost och massa häng utomhus. 

Ligger på gräsmattan och njuter medan barnen cyklar och leker. Vart resten av lördagen tar mig vet jag inte ännu!! 

Love. 

Ice cream, nuts and ice!



Hur lycklig blir man?? Går i affären och tycker man förtjänar något gott, men vill fortfarande inte vara för onyttig? 
Då hittar man dricka med 0 kalorier och 0 gram socker, nötter med bara 2gram socker och glass, med 30 kalorier per serving (150kaolorier i hela burken), 2 gram socker och 0gram fett? Lycklig, jo men visst!! Dessutom lactosfri och glutenfri! 
Perfekt snack när man känner man förtjänar något gott till filmen men vill inte unna sig för mycket!! 

Godnatt, love!

Playground!


Efter att jag hämtat upp barnen från skolan sprang vi några ärenden innan de äntligen kunde få springa ut på lekplatsen och leka! Det är ju trots allt fredag så inga läxor bara kul!
Återigen, våren, i like youuuu!
 
Släppte sedan av barnen på restaurang och jag stack hem för lite ensam tid. Ett härligt träningspass, varm dusch och nu film!!
 
Love.

Silverlake!


Måste börja detta inlägget och säga hur stolt jag är över både mig själv och Rupert som varje morgon har varit ute på en 30 minuters runda, mån-fre, plus lite extra övningar. Ledig lördag, söndag, men på måndag är det dags igen!!
 
En helt vanlig fredagsmorgon med barnen, iväg med dem vid 7:15 och sedan massa städ och tvätt. Vid 11 tog Lovisa och jag våra hundar och drog ut till Silverlake för en promenad. En stor och vacker sjö som tar cirka 1 timme att gå runt. Väl där berättar Lovisa för mig att det är här björnarna bor och att vi har ingen mottagning på mobilen, nojig? Japp må jag säga. Men vi klarade oss galant, lite blöta och skitiga skor, som jag nu kommer på att jag glömde tvätta....
Älskar våren och alla dessa fantastiska promenaderna!!
 
Love.

Some cowboy booots!

Alltså hallå? Vad säger ni? Ny konstnär i familjen???
 
Busy eftermiddag med barnen. Läxor, bad, matlagning och massor med dans, vi hade kul, men det vart stressigt!! Vid 6 tiden tog Eva och jag oss bort mot Alpine Arts där vi mötte upp Courtney och hennes kollegor. Det var dags för lite mingel och paaainting. Har ju aldrig gjort sånt här förut och temat idag var comboy booots. Som tur vart fick vi guidad hjälp, men efter lite missar här och var gick jag min egen väg! Slutade hyffsat bra för att vara första gången eller vad säger vi? Eva spåra ju helt med sin och gick totalt sin egen väg, men konstnären som hon är så blev den gudomligt fin! Sen kväll och tidig morgon, ingen bra kombination. Fredag imorgon, wooho!!
 
God natt, hoppas ni alla får en bra fredag!! LOve.

We're getting better!



En tidig morgon med Weston. Ruperts och min vardagliga morgonpromenad, lite data jobb och sedan iväg för lite lunch och tennis med Delphine och Natania. En helt okej förmiddag alltså! 

Nu sitter jag på flickornas skola och kollar lite fotboll medan de springer runt och leker! 

It's about finding the spirit in yourself!






Lite fler bilder från våran hike/PW idag. Så glad att våren är påväg!! 

Blev en lugn eftermiddag med barnen. Läxor och lek innan flickorna tog sig till pappan och här vart det boysnight och jag! Lek, middag och tv innan sändags. 

Nu har jag precis avslutat första säsongen av Nashville, även fast jag borde somnat för länge sedan.... Bra serie, men dåligt för min sömn! 

Godnatt, love. 

Some hiking, looking for bears!


Två hikes på en förmiddag, känner mig stolt! Första var det Ruberts och min dagliga morgon walk och sedan tog jag en liten längre med Lovisa och Ilaria och våra små hundisar. Vart ingen spännande promenad men skönt att komma ut!
 
Sitter nu och käkar lunch och skypar med mamma och pappa. Även ett litet skypesamtal med syrran har jag hunnit med!
 
Love.

Haircut // power walk!



Är man trött så sommar man klockan 9 och glömmer blogga... 

Tog igår en spontanare mellan mina ärenden och drog in för att klippa håret lite! Kan säga att det behövdes... 





Efter jobba drog jag och Lovisa ut på en liten powerwalk. Vandrade upp i bergen,  klättrade lite i träd, var 5 meter i från rådjur, såg en blå fågel och tog oss tillslut för frozen yoghurt på Costco! 

Ska nu ta och somna om för en timme innan jag ska ut på en liten joggingrunda!! 

Love. 

Powerwalk // breakfast.



Efter en bra powerwalk följt med lite övningar förtjänar jag en sån här "frukost". Äggröra, lite skinka, bananbröd och frukt och grönt! 

Nu sitter jag med datorn i högsta hugg för lite research och snart sticker jag iväg för massa ärenden! 

Tjohej, love! 

Enjoying the sun!



Underbar dag!!
Efter jag hämtat barnen tog vi oss snabbt hem för att få läxorna gjorda innan vi gav oss iväg för lite glass på HP's med Delphine och Weston! 


Eftersom jag inte hade barnen ikväll, så tro det eller ej pappa, tog Delphine och jag oss ut för lite tennis!! Stod och slog lite bollar och attans vad mycket bättre vi blev på bara 45 minuter! 

Solen gör mig på så mycket bättre humör!! Nu är det dags för film innan jag ska somna tidigt ikväll! 

Godnatt, love!! 

Mondays could actually be the best day of the week!




En himla härlig måndag morgon har nu passerat. Ibland kan måndagar faktiskt vara min favorit dag. 
Skickade iväg barnen till skolan imorse med vanliga rutiner med städ efter. Tog mig sedan friheten att dra med hunden på en lite löp/gå-runda, hunden hängde inte riktigt med annars hade jag sprungit hela tiden, not... Lite squats, sit ups och blandat innan det blev ett långt och efterlängtat samtal med mamma och pappa! Önskar ni var här. Fick även se lite MFF-Dif på samma gång och bara njuta av solskenet och en god frulle. 

Nu har jag avklarat ett gympass och lite mathandling och sitter nu i carpool för att hämta flickor! 

Love. 

Haappy Easter!!


Glad Påsk!!
 
Vilken dag vi har haft. Startar med att barnen kommer över för lite ester eggs hunting. Springer runt i hela huset och letar efter ägg, så fort de inser att vissa av dem är fyllda med konfetti, är jag inte ensam så mycket längre...
 
Vi tog oss sedan bort till Westons mammas hus och hade en supertrevlig brunch. Jordgubbssallad, skinka och massor med olika quicher, supergott!! Lekte runt hela eftermiddagen och bara njot av solen som sken!!
 
Mor kvallen tog jag med flickorna till bio for att checka in Rio 2, rolig film. Mamma du kommer gilla den! Hem for lite middag och nu sitter jag i soffan efter att ha nattat mina flickor. Maste dock sova aven fast Jake och Courtney inte ar hemma an, upp klockan 6 imorgon bitti, ny vecka!!
 
Hoppas alla har haft en mysig och glad pask!!
 
God natt, love.

Aspen // Last day of skiing!


Vilken dag jag har haft idag gott folk! Hämtade upp Ilaria runt 8:30 imorse för att bege oss ut på en liten roadtrip till Aspen, äntligen!! Sista helgen för skidåkning och vi bestämde oss för att självklart testa aspen och avsluta vår fantastiska skidsäsong där! Tog oss ett tag att oss dit, cirka 2 timmar bort, dock tog det längre tid att hitta parkering och klura ut parkeringsautomaten innan vi fick reda på att det vart gratis...
 
Upp i backen för lite härliga åk innan vi hittade en fantastisk BBQ fest, gratis dessutom, kunde inte bli bättre. Solen började även visa sig vid denna tidpunkten och när lunchen var klar kunde vädret inte vara bättre för skidåkning. Dock kunde backarna och snön varit lite bättre, slaskigt och blött, slasket "fångade" skidorna hela tiden och man fick verkligen fokusera på var man hade vikten! Ett superbra avslut på skidsäsongen, även om jag hade önskat den pågått lite längre!!
 
Lite rundvandring i Aspen, några stopp för Easter handling i Glennwood springs påvägen hem hann vi också med. Och jag fick även äta den godaste Thai maten jag ätit sedan jag kom till staterna, fantastiskt!!
 
Hemma nu, helt slut och försöker förbereda för imorgon!! Glad påsk alla!!
 
God natt, love.

Grandparents/friends day!

 
Idag har det varit full rulle! Tidig morgon med att få barnen fina inför dagens skoldag! Det vart nämligen Grandparents och Grandfriends day. Jag tog mig självklart dit, som en grandfriend hehe, och mina små sötnosar var så duktiga.
Först var det lite uppträdanden från dem alla, lite sång lite dans lite dikter, superkul! Resterande tid var dock lite jobbigare, sprang runt i hela skolan för att försöka hinna med så mycket som möjligt hos alla. Hade lite tee party hos Izzy med lite ritande, Lily och jag gjorde en blomkruka, Eva visade mig hennes familjeträd, där även jag var med sötis, sen fick jag även en rundtur genom skolan av henne, Weston var inte så intresserad av mig efter han väl gett mig en stor kram eftersom hans mor/far föräldrar var där. När jag sprungit runt till alla var det dags för lite foto innan vi begav oss tillbaka till Eagle.
 
 
Väl hemma tog vi oss en liten tanke och värdefull tid att spendera för Kingsley. Målade lite stenar som vi senare satte runt hans grav. En helt underbar dag med mina flickor har jag haft idag, förutom att de lyckades spräcka min telefon......
 
Kvällen har jag bara städat, städat och städat... Imorgon blir det äventyr! Woohoo.
 
GGOdnatt, love!

Now or never!

 
(Glömt visa dehär fina skyltarna som finns överallt i backarna, finns andra roligare, men självklart hittade jag inte dem idag, finns lite överallt för att påminna folk.) Lite skojiga tycker jag. Går ju inte iheller alls att visa på bilder hur vackert det är här!!
 
God morgon God morgon!
 
Torsdag, snart helg, kan inte bli gladare. Vart uppe med tuppen idag och körde flickorna till skolan, vilket innebär det blir en heldag up valley. Startade min dag med en kopp chai tea på ett litet café och datorn i högsta hugg. Tog mig sedan upp i backen för någon timme, backarna stängs denna helgen, kommer kännas så tomt att inte ha möjligheten att ta sig upp i backen igen för några rundor bara. Men nu kommer sommaren och jag längtar. Hann även med en vända på gymmet innan det var dags att hämta barnen igen.
 
En rent ut sagt helvetets dag med barnen. Himla jobbiga, endast bråk och skrik och bråk och skrik och allt de inte skulle göra gjordes, och allt jag bad om gjordes inte.. Ville bara lägga mig och sova när Courtney och Jake kom hem, men ikke, även natta barnen fick jag göra, fast ändå bra, de är så mysiga vid natte tid så blev i alla fall lite kramar och pussar då. Men nu är jag, Trött och Trött!!
Har även lyckats införa Taco-torsdag, yippi säger jag!! Äntligen tacos igen!
 

Min fina underbara Izzy när vi lekte lite på lekplatsen efter skolan, innan allt bråk började...
 
Kan ju nämna att min rygg är pajad igen, dags att leta upp kiroprakter!!
 
God natt, love.

Raptooooor!


Glömt bort att skryta för er.. Men alltså, denna stora godingen crusade jag runt med i några dagar innan Vegas. Kan säga att den är dubbelt så stor som den ser ut på bilden. Men jag klarade det galant, att köra ner i ett trångt parkeringshus och köra in i biltvätt, dock med ena fönstret nere.... Så har jag klarat köra denna godingen kan jag nu köra vilken bil som helst. Hälsningar Stolt tjej som trodde hon skulle dö och nog såg rätt så cool, men liten ut, när hon körde runt!

Two pictures!


Två bilder från igår, nyttig middag.... Men trevligt sällskap!!

International dinner'



Mixed up day... 

Morgonen och förmiddagen struntar jag i att prata om och även om kvällen. 

Hade en trevlig internationell middag med några au pair tjejer, massa mat och massa prata, alltid trevligt och även något nytt ansikte. Utöver det har det ju som ni förstår inte varit en bra dag, förutom FaceTime med mammsi och pappsi. Men imorgon är en ny dag och nya tag!! 

Hoppas Sverige får en bra dag! 

Godnatt, love. 

Easter is coming up!

"Give me the biggest smile"

Väl inne i huset var det bara 2 av 3 som ville sova. Lily var huur pigg som helst, och jag som bara ville lägga mig i sängen och sova fick istället klydda med all upppackning och samtidigt underhålla rastlösa Lily. Spelade lite spel samtidigt som jag sprang runt, men väl när de andra vaknade satte vi på tv;n och hade lite frukost, eller dem inte jag, jag sprang fortfarande runt...
 
När jag var hyffsat klar med mitt jobb tog vi oss ett varmt bad innan det var dags för lite "hemma mani/pedi". Jag var arbetaren och fixade både barnens tår och händer så de nu är fina för att komma tillbaka till skolan. Tog oss sedan en sväng till mataffären, postkontoret och för att hämta upp vår lilla hund Rupert. Hem för lite lunch och sedan äntligen dags för att måla påskägg!! Påsk på söndag, dags att förbereda.. Påskharen är påväg!!
 
Kvällen har jag spenderat ensam, då barnen är hos pappan, med ett skönt träningspass, varm dusch, ansiktsmask, ögonbryn fix och även tvättat mina skor. Känner mig rätt duktig idag. Funderar nu på om det är lönt att sätta på en film eller om jag bara kommer somna direkt? Behöver ca 24 timmars sömn för att ta igen dessa dagarna!
 
God natt, love.

Last day in Vegas!


Last day in Vegas spenderade jag förmiddagen med mina flickor vid poolen på mitt hotell. Tog en liten sovmorgon då jag inte sovit så bra natten innan, så vid 9:30 vart jag nere vid poolen. Hade förberett mig på massa lek och skoj med barnen i poolen, men ikke.. Det blåste och blåste, och efter en tid i bubblepoolen och lite snack under massa handdukar bestämde vi oss för att gå in för lite lunch istället. Även om det inte blev så mycket bad och lek vart det ändå en mysig stund med mina flickor.
 
Inne på restaurangen mötte jag dessa svenska tjejerna igen, bestämde då att efter lunchen skulle jag bege mig in till stan för lite mer sightseeing med en av dem. 27 åriga Sandra bor nämligen i Lund, så det vart mycket att prata om och kul att få träffa lite trevligt folk att hänga med!
 
Vi vandrade runt längst the strip, tog massor med fina bilder. Checka in Bellagio hotell, vilket är lite Alice i underlandet tema, checkade in en av de största chokladfontänerna och tog ännu mer bilder.
 
En av Gordon Ramsays största och även hans favorit restaurang!
 
Efter några trevliga timmar med Sandra vart det dags för henne att dra sig hemåt. Jag å andra sidan hade några timmar kvar att spendera innan färd tillbaka till Colorado startade. Må säga att det vart himla trevligt med lite svenskt sällskap, sällskap överhuvudtaget vart ju trevligt, men lite extra att det var svenskt.
 

Jag drog mig ju sedan bort mot en stor outlet som jag hört skulle vara bra, denna gången lyckades jag med bussen, wooho! Och resten av min tid i vegas spenderade jag där. Dock vart det inte så bra som jag hade hoppats på, men lite shopping blev det allt.
 
Vid 9 hämtade Courtney upp mig och det vart dags för den 10 timmars långa bilfärden.. Jag vart helt slut och slocknade direkt, dock sov jag inte alls bra och vaknade varje 30 minuter. Vid 4 på natten vart det dags för mig att börja köra och ta oss hela vägen till huset. Väl framme inser vi dock att vi är utelåsta? Och Jake är out of Town och svarar ikke på mobilen.. 30 minuter svarar han och som tur var har han en hidden key! Räddade.
 
Love.

Sightseeing // Shopping!

Italien!
En av de olika showerna som hotellet Mirage hade. Vulkan utbrott.
En supehäftig vattenshow som hotellet Bellagio hade. Vattnet "dansar" till musik som spelas. Himla vackert!

ssöndag kväll, precis när jag låg i sängen och skulle slänga upp detta inlägget dog internetet, och det var självklart sista gratis internetet jag kunde använda för min vistelse.. attans! Jag hoppas ni har överlevt.
 
Söndagkvällen spenderade jag ute på the strip igen. Var tänkt att jag skulle se en kul show, där man inte behöver vara 21, men det fanns verkligen ingen bra så det blev ännu mer sightseeing istället. Det som är så häftigt med vegas är att vart enda hotell du går in på har olika slags teman, som ni såg Italien? Paris? Sjömans typ? Alla har sina egna och det är så himla häftigt att bara vandra in och ut genom de olika hotellen/casinona och kika in hur de ser ut! Får inte glömma bort den underbara vattenshowen som Bellagio har, vattnet "dansar" till musiken, och de har olika låtar med olika shower hela tiden, himla häftigt var det!
 
Tog mig även lite längre bort mot ett köpcentrum, dock stängde de bara 1 timmes senare så blev en snabbis, stort och bra, fashion show mall!
 

Ny favorit bikini, tygväska och en enkel svart kjol!
 
Efter en lyckad dag med lite shopping och en himla massa sightseeing drog jag mig tillbaka till hotellet för lite film för mig själv!
 
Love.

View // brunch // pool.

 
Insåg nyss hur dåligt mitt inlägg igår vart, hade planerat värsta bra inlägget att skriva, men vart så enormt trött. Är det nu också, så får väl se hur detta inlägget blir.
 
Idag har jag haft en superhärlig dag. Drog upp imorse och fick se den finaste utsikten, galet.. Tog mig ett litet träningspass innan jag satte mig ner för en dyr brunch, såå otroligt god, de hade verkligen allt och jag kunde aldrig sluta äta. Hängde sedan hela dagen vid poolen, Courtney kom förbi en liten stund och gjorde mig lite sällskap. Drog mig sen bort till den andra poolen och checka in den, party poolen. Gillade den andra bättre, men denna var väl kul att hänga vid också, träffade några svenska tjejer.
 
Lite brun/röd färg har  jag fått, känner mig lite små bränd... Men så himla skönt att äntligen få massa sol!
 
Love,

And of course the shopping!



Får ju inte glömma bort shoppingen som jag hann med under min dag i vegas! 
En byxdress, ett par byxor, flip flops och bikini! Galant! 

Love. 

Las Vegas!

Känner ni igen dessa??
Myntet som hamnade i fontänen.
En eenormt stor sport bar/spel.

Jag drog min som sagt in till The strip efter en rundtur på hotellet. Nu är jag så trött att jag inte orkar skriva något. Men det var coolt, allt var stort, många gifte sig, konstiga och äckliga människor. Häftiga vegas!
 
Fick ju ockå lära mig att jag vandrade runt i det enorma hotellet från baksmällan!!
 
God natt, love.

Utah & Arizona!

 

Hur vackert är inte detta?? En tio timmars bilresa gjorde att jag nu kan kryssa av Utah och Arizona på min lista, inte helt varit där men att köra igenom duger bra för mig, Utah kommer jag även besöka mer under sommaren. Kan ju även kryssa av Nevada, Las Vegas. För nu ligger jag nämligen i min king size bed i min mini svit i Las Vegas.
 
 
Länge sedan jag bodde på ett sådant här fint hotell, sist måste ha varit i Thailand må jag tro. Jag njuter och har det bra. Barnen och Courtney är hos hennes mamma och hälsar på och jag gottar mig här på hotellet.
Eftersom jag ínte är 21 fick vi låtsas att Courtney skulle bo här med mig, och självklart håller barnen på att avslöja mitt framför personalen... Men vi klara oss! Jag bytte direkt om till short, då det är ca 30 grader här... Och vandrade runt i hotellet. Vilse? Ni förstår nog inte hur stort detta hotellet är. 2 stora pooler, stort kasino, alla möjliga matställen och fik man kan tänka sig, lite shopping, bio, teater, 2 fitness center, spa, tanning, tror jag fick med allt? Tre stora byggnader finns här, kunde inte ens få med alla på bild, och man måste även ta skydive, för att ta sig till de olika byggnaderna! Mäktigt. Tog sedan shuttlen till Ceasar Palace för upptäcktsfärd av Las vegas!
 
Love.

Ready, set, go!!



Väskan är packad och jag är redo att åka. Lets go!! 

One of the tuffest days here!


Efter en lång, jobbig och tuff dag för oss alla här är jag nu äntligen i sängs. Fick ett tråkigt besök imorse av grannen att en av våra små hundar inte var med oss längre, r.i.p! Tårarna rann och vi alla stannade hemma, mest förvirrad var nog dock vår andra lilla sötis. Under eftermiddagen arrangerade vi en fin begravning för honom så vi alla fick säga hejdå, min lilla Kingsley!
 
Efter att jag lämnat av en sjukling till mamman och lämnat av en av tjejerna till skolan tog jag med de andra två för en liten picknick. Varade dock inte så länge, då helt plötsligt en kissade på sig och vi fick spendera hela eftermiddagen i bilen väntandes på att Eva skulle sluta skolan. Väl hemma senare under dagen har jag bara stressat runt som en galning. Jävla massa tvätt, packning, sängar att bädda och massa annat. Nu har jag precis unnat mig själv en dusch och även packat ner allt jag behöver. Hotell klart, nope... När jag väl bestämt mig är det åldersgräns på 21... Så får höra med Courtney inatt när vi går upp för en 10 timmars bilresa...Vart ska jag då? Jo det får ni se.
 
Nu borde jag verkligen sova, är glad att vi alla tagit oss igenom denna dagen och är nu redo för en ny med nya tag imorgon!
 
God natt, love.

Sometime I wish I was 8 again!






En rätt så helt vanlig dag idag! Torsdags rutiner. 
Tog mig ett 2 timmars pass på gymmet, lite Skype med mamma och pappa och även ett snabbt samtal med syrran och vigge. Kvällen blev lugn med läxor, lek och middag. Eva och jag fokuserade på att fixa håret på hennes ponnys! Ibland vill jag vara ett litet barn igen. Inte behöva tänka på så mycket och leka med Barbie och ponnys..! Hehe 

Nu ligger jag i sängen redo för sova efter jag laddat ner lite filmer för morgonens bilresa... 10 timmar, vart ska jag undras?? 

Godnatt, love! 

Some time for myself!



Lite egentid efter en full morgon. God smoothie, Skype med Fanny och bara njuta av vårsolen som äntligen är framme! 
Nu ska jag snart dra mig mot gymmet för ett förmodligen härligt träningspass! 

Love. 

What a beautiful day!


Kan ju börja med att välkomna våren till Colorado. Äntligen må jag säga!! Som sagt njöt jag av några rundor i skidbacken och någon timme på gymmet innan jag begav mig för att kolla när mina småttingar spelade basket i skolan.
 
Eftermiddagen spenderade vi sedan utomhus och lekte en massa, barnen gjorde giftiga drinkar... Mysig dag, kvällen fick jag även för mig själv med barnen. Litet bad och lite mys igen, innan det var dags för bedtime. Nu är jag redo för bedtime, egentligen för länge sedan.. Men alltid något att fixa har man...
 
10 minuter sen släcks det för dagen. God natt/ God morgon!
 
Love.

Finally some skiing again!



Får väl slänga in ett litet inlägg och skryta om vilken awesome dag jag haft nu medan jag sitter på spinningcykeln på gymmet! 

Drog mig upp i backen imorse eftersom temperaturen stod på 20 grader och solen sken! Lite isigt och lite slaskigt, men fan så skönt det var att vara tillbaka i backen!  

Love

Could it be better?


Vilken dag. Har haft världens trakigaste formiddag. Ville ut, aka skidor, trana njuta av den underbara solen som antligen var framme!! Men, massa arenden, massa dator jobb och annat som behovdes fixas. Eftersom jag ar sa bra hann jag ju dock klamma in ett valdrigt kort men effektivt!!
 
Hamtade sedan upp flickorna, lamnade Eva pa kalas och vi andra tre drog oss hem for lite laxor och sedan en mysig picknick vid sjon. Blev dock ratt kort da pappan kom och hamtade dem direkt nar vi skulle ut. Men vi hann mysa och leka lite ute i solen i alla fall.
 
Nu sitter jag och hoppas att Ilaria kan sluta sa vi kan ga pa en liten hike. Hoppas ni sover gott.
 
Love.

Where is my car keys?




Efter en stressad och fullspäckad morgon sitter jag äntligen ner för en paus i letandet efter mina bilnycklar, med lite go frulle, varav passionsfrukt yoghurt, granola, lite mango och en stor kopp chaitea. Nu saknas bara att min dator vill spela upp min tv-serie och att mina bilnycklar dyker fram! 

Love. 

Sunday funday!

 
Finally söndag! En bra dag. Precis som alltid blir ju dagarna här aldrig som man planerat. Lärt mig att man inte ska se framemot dagen utan endast vakna upp och se vart den tar dig.
 
Idag tog den mig för att vara en liten chaufför för Lily som skulle på kalas. Timmarna hon spenderade där, spenderade jag på gymmet vilket jag verkligen behövde och det var enormt skönt. När jag hämtat upp henne igen satte vi oss och läste lite böcker och fikade innan vi drog hem för en maaassa matlagning och bakning.
Glömde plåta det enormt goda banan brödet vi bakade och blåbärsmuffins. Dock kallar jag fortfarande inte det riktigt bakning, men ändå..
 
Middagen idag blev ståtlig och enormt. Tacos och laktosfri lasagne. Tacos sitter aldrig fel och det gjorde faktiskt inte lasagnen heller. Mamma, pappa håll andan... Den bestod av; lök, svamp och buttersquash!! Hallå, jag åt den och den vart helt okej!!!
 
Blev lite film och stuff innan jag äntligen fick gå till sängs, hade önskat jag sluppit sitta här med datorn i knät dessa timmarna och bara kunnat somna istället. Men vad gör man inte för er??
 
Har i stort sätt varit en rätt bra helg, mycket bråk, men de bra stunderna har varit super!!
 
Nu slumrar jag, Godnatt. Love.

So then I´ve been to Denver.


Denver Zoo alltså. Fick ju in ett litet kort meddelande i lördags att vi begav oss till Denver för lite zoo upplevelser. Solen sken, i början, barnen var glada och vi bara njöt av dagen i parken. Såg lite fräcka djur, dock var barnen mer intresserade av gässen och ekorrarna som sprang löst.. hehe söta små ungar.
 
Love.

Let´s start with friday evening!

 
Okej, varit lite tomt här inne under hela helgen, datorn har liksom inte samarbetat helt. Men nu funkar den för tillfället så tänkte uppdatera massa från hela min helg, så var beredd på massor med inlägg..
 
Fredag kväll efter jobb drog jag ut med Ilaria, hade bokat för att unna oss lite avslappning och fixa våra naglar. När vi kommer dit är kvinnan väldigt stressad, hon gör allt supersnabbt och dessutom en i tagen och rent ut bara stressar igenom allt.. Inte riktigt vad vi tänkt oss, så vi blev rätt besvikna. Efter drog vi oss därför för lite käk på Joes Grill. Satt och pratade tills de stängde och bara njöt av att det vart fredag.
 
Love.

On our way!



Då far vi till Denver för dagen! Storstaden här i Colorado, 2.5 timmars körning sen blir det lite zoo och kul hoppas jag! 

Love. 

Relax // hottub.




Efter en morgon med massa sysslor, som fortfarande inte är klara, satt det rätt fint med ett nice träningspass, några lägor i poolen och sedan hottub och steamroom! 

Sitter nu och väntar på mina små barn, hoppas de är glada och spralliga idag så vi kan få en bra eftermiddag!! 

Love. 

What does the fox say?!




Igår var det ju såhär häftigt att en räv gick precis utanför vår dörr?? Vi satt och åt och vi alla blev helt hysteriska för den var så fin, och så nära! 

Annars hände inte mycket spännande förutom att vi har listat ut att jag antagligen har fått en liten allergichock för lopp bett.. Kul, tackar hundarna för det! 

Idag är det fredag och solen skiner, jag ska dra mig till gymmet och även ta ett dopp i poolen där tänkte jag. Sen får vi se vart eftermiddagen tar mig med barnen! 

Love. 

Lättlagad LCHF!



Ett försök att testa den nya fina kokboken av mamma och pappa gick ju inte helt enligt planen... Saknade minst två saker till alla olika frukostar... Så fick ju improvisera lite, blev gott ändå, men hade nog blivit godare om jag haft rätt saker. Slängde ihop lite äggröra med någon skinka och morötter! 

Nu blir det lite dator jobb innan jag drar mig iväg till gymmet! Have a good day! 

Love. 

Svensk skvallertidning // varmt bad!





Halva veckan har gått och idag var det en fullspäckad dag! Upp 6 på morgonen och få iväg barnen till skolan, hem och städa och litet möte med Courtney. 

Vid 11 drog jag mig ut för lite ärenden, och ett snabbt pass på gymmet! Skönt att komma dit igen och köra igång. 

Barnen hade idag early dismissal, alltså skulle de hämtas upp kl 1. Drog och mötte upp Courtney för lite fika innan vi drog hem för läxor och lek. 
Har nu kört ett träningspass, dock inte så bra för min fot... Och nu ligger jag i badet. Planerat en spakväll, måla naglar/tår, ansiktsmask, hårinpackning och fix med ögonbrynen. Får se hur mycket jag gör, för att bara ligga här och kolla pretty little liars och läsa svensk skvallertidning är rätt skönt! 

Blir lite datorfix innan jag sedan ska sova! 

Godnatt, love. 

If this was a movie


Fick bli en gammal goding till bild idag. Ska försöka att fortsätta ta fina bilder varje dag, men lite svårt när vardagen ser likadan ut varje dag hehe..
 
Hela förmiddagen idag spenderades som sagt med att försöka fixa min dator. Alla program och alla appar hade ju försvunnit, inklusive alla mina betalprogram.. Så det var ju ett klydd att få tillbaka alla dem.. Men jag fixade det mesta, bara några små kvar. Dock funkar inte min mus.. Någon som har tips hur jag kan fixa den? Har i alla fall min underbart min glittermus som jag kan koppla in!
Blev sedan lite jobb på Courtney´s jobb, inte så intressant alls.. Massa städ, fixa med filer och lite blandat. Vid 3 var jag glad att se barnen igen och vi hade sedan en mysig eftermiddag med lite lex och skoj. Dock försvann lilla hunden i någon timme, så vart ju lite panik när vi inte kunde hitta honom.. Men när vi väl satt och åt god tacos så kom han tillbaka!
 
Blev en lång kväll med film och väldigt mycket schack spel med Eva. Länge sedan jag spelade det och må ju säga att jag är GRYM! hehe... Fick natta barnen själv idag, läsa lite bok och mysa med dem. En bra dag idag!!
 
Nu ska jag försöka få igån Kickstart på tv3 play, sen är det dags att sova!
 
God natt, love.

Last day in Los Angeles!

Min sista dag i LA blev ju ändå som jag ville. Shopping och häng med Lollo! Vi tog oss till ett fint utomhus köpcenter i Beverly Hills, dock inte så många "billiga" affärer, men lite shopping blev det och mys i solen med vars en smoothie. Vid 4 tog jag en taxi till flygplatsen, tråkigt att säga hejdå, hade gärna stannat några dagar till. Men tillbaka i Colorado och verkligheten för 6 mer månader!

Väl tillbaka vid 11 tiden kunde jag ju inte bli mer glad när jag ser ett stort grönt paket i trappan. Världens bästa föräldrar!! Älskar er.
 
Måndagen dådå, sov till 11 tror jag? Behövdes nog. Upp och göra massa sysslor direkt och iväg och hämta barnen. Rätt glad att se dem och de var rätt glada att se mig med vars en stor kram!! Eftermiddagen blev som de vanliga gamla rutinerna, läxor, mat och lite lek innan sängdags!
 
Idag tisdag har jag inte gjort mycket förutom att klydda med min dator som inte har varit på min sida, därav ingen uppdatering förrens nu, men har nog fått kläm på det nu och den är hyffsat tillbaka till gamla rutiner! Ska snart sticka iväg och ta ett litet gympass innan jag ska iväg till Courtney´s jobb och hjälpa henne lite och sedan dags att hämta barnen igen. Kommer ha dem inprincip hela veckan, mys! Hörs ikväll.
 
Love.