Sightseeing // Shopping!

Italien!
En av de olika showerna som hotellet Mirage hade. Vulkan utbrott.
En supehäftig vattenshow som hotellet Bellagio hade. Vattnet "dansar" till musik som spelas. Himla vackert!

ssöndag kväll, precis när jag låg i sängen och skulle slänga upp detta inlägget dog internetet, och det var självklart sista gratis internetet jag kunde använda för min vistelse.. attans! Jag hoppas ni har överlevt.
 
Söndagkvällen spenderade jag ute på the strip igen. Var tänkt att jag skulle se en kul show, där man inte behöver vara 21, men det fanns verkligen ingen bra så det blev ännu mer sightseeing istället. Det som är så häftigt med vegas är att vart enda hotell du går in på har olika slags teman, som ni såg Italien? Paris? Sjömans typ? Alla har sina egna och det är så himla häftigt att bara vandra in och ut genom de olika hotellen/casinona och kika in hur de ser ut! Får inte glömma bort den underbara vattenshowen som Bellagio har, vattnet "dansar" till musiken, och de har olika låtar med olika shower hela tiden, himla häftigt var det!
 
Tog mig även lite längre bort mot ett köpcentrum, dock stängde de bara 1 timmes senare så blev en snabbis, stort och bra, fashion show mall!
 

Ny favorit bikini, tygväska och en enkel svart kjol!
 
Efter en lyckad dag med lite shopping och en himla massa sightseeing drog jag mig tillbaka till hotellet för lite film för mig själv!
 
Love.



? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR