Chiccccch chicccch, chicken!


Finally in bed!!!
 
Alla barnen hade camps imorse, så det blev en himla massa körande fram och tillbaka för att få alla på plats i tid, but we made it. Izzy och Weston hade ett Nature camp där de fick rida ponny och hålla kycklingar, kunde inte varit mer perfekt för dem!
 
Jag tog mina två timmar ledigt och drog till gymmet. Lite cardio och mage innan jag gick ut för några längder i poolen och några minuter i bubbelpoolen, skönt att bara få njuta och ta det lugnt. Blev ju andra träningspasset för dagen så kändes skönt. Hämtade upp barnen vid lunchtid och åkte bara hem och lekte resten av eftermiddagen. Eva hade fotboll på kvällen så blev en tur ut där innan jag drog på au pair möte. Enbart jag och Delphine som kom, men vad gör det..
 
Lite städning och organisation för imorgon och nu är jag redo för att fortsätta med läxorna.. Ska i alla fall försöka komma i sängs tidigt, för imorgon ska man upp klockan 6:15 för att hinna träna innan jag måste väcka ungarna 7:30 och sedan jobba heeeela dagen till 9... Kommer vara trött, men sommar är sommar...
 
God natt, love.

Some evening snack.




Lite go snack för att göra läxan lite roligare och lite extra energi är väl aldrig fel. Goda vindruvor, kex och brie ost, ja mamma och Johanna äääälskar brie ost nu! Tack och hej! 

Love. 

Everything can´t last forever.

 
En lång dag har äntligen passerat, hade lite egentid med Izzy på morgonen där vi målade lite pottery på Alpine Arts, en liten smyckes ask för mig och en orm för Izzy. Hämtade upp de andra flickorna och drog för lite lunch och shopping på walmart innan vi drog hem där Delphine och Weston kom över och höll oss lite sällskap. Lite lek i parken en mulig eftermiddag. Börjar ju undra om vintern är påväg tillbaka reda, storm och regn varje dag, kan inte sova så mycket det åskar om nätterna. Får väl bara hålla tummarna att solen och värmen kommer snart igen!!
 
Två träningspass inklämda idag, vanliga T25 på morgonen och även ett botycamp pass med Delphine på gymmet här i Eagle, dags att skaffa en månads kort där nu då och börja träna ännu mer!!
 
Dags för läxor och tråkigt.
God natt, love.

What a great begining of the week!


Vilken dag, klackarna i taket!
 
En amazing dag med mina små sötnosar har nu passerat. Drog och lämnade Eva och Lily på camp på morgonkvisten medan jag hängde i parken med Izzy och Weston, åkte zip line och jagade skor i floden. 3 timmar spenderades där och jag hann läsa ut min bok, the fault in our stars, himla bra bok och måste bara se filmen snarast!
 
Åkte hem för lite lunch och drog iväg till poolen för någon timme med Delphine. Sola och bada innan stormen drog in och jag slutade jobb. Lite tvätt och fix och sedan skulle det bli dags för läxor, men bästa Ismar ringde ju istället och nu 2,5 timmar senare har jag skrivit en rubrik... Får väl ta tag i det imorgon istället och dundra alla tre uppsatser. Nu ska jag snart ta och sova och rota bland Courtneys gamla böcker för att hitta något nytt att läsa. Hoppas på sol imorgon!!
 
God natt, love.

A full weekend of fun!


God morgon och välkommen en ny vecka. Varit rätt upptagen i helgen och därför har bloggen fått lida lite smått, sorry....
 
Söndag morgon var jag som sagt upp 8:30 och redo för en photoshoot. Vi tog oss högst upp i bergen, kalla, trötta och redo att somna om igen. Allt var redo och barnen var uppe och sprang när vi fick beskedet att dra oss hem igen.. Himlen var inte tillräckligt fin, så det blev ingen photoshoot och att vara uppe så tidigt var helt i onödan. Vi drog oss istället för lite god frukost, en mumsig omelett för min del. Lite fler ärenden och sedan bar vi oss hemåt för lite nap time.
 
Jag å andra sidan hämtade upp Lovisa och drog oss på en roadtrip till Denver med våra silverthorne kompisar. Lite shopping och chill innan vi drog oss till tivoli, Elitch tror jag den hette. Blev inte många karuseller åkta, men vi hade satans kul ändå. Första gången i Denver och den blev bra! Vi drog hem till killarna i Silverthorne för lite party och morgonen efter var vi trötta, jag hade ju varit uppe i mer än 24 timmar... attans. Men vi tog oss en god frukost innan Lovisa och jag drog oss för lite mer shopping, eftersom den i Denver inte var något att hänga i julgranen... Poolen en stund och sedan BBQ hos killarna på kvällen. Vart hemma runt 10 och må säga att jag verkligen däckade direkt. Sista helgen med min Swedish girl, attans vad ja kommer sakna henne här. As kalas kul helg! Nu är jag redo för ny vecka!!
 
Love.
 

Friday, Friday, Friday!


En underbar fredag har nyss passerat. Vaknade upp och tog en lugn morgon innan vi drog oss mot Vail där Lily och Eva skulle se någon konsert, inte super intresserade men de hade det bra. Under tiden tog jag Weston och Izzy till en fantastisk park där de sprang runt så sött och lekte med varandra. Käkade lite lunch och hade kul. Hämtade upp Lily och Eva och gick genom den fantastiska blomsterträdgården de har här, underbart vackert med vattenfall och hela köret. Lite mer lek i parken med alla fyra innan vi drog oss för glass. Och självklart när jag för en gångs skulle unnar mig en, får jag lämna tillbaka den för där är två hårstrån i... Idioterna gav mig bara ett; okej förlåt... men men, inte ment for me to have ice Cream.
 
Vid 5 tiden droppade jag av tjejerna för lite middag och farmor och farfar medan jag tog Weston till The fair och rodeo. En marknad med massa karuseller, matstånd och en show med massa djur. Jag ville se showen men Weston ville springa runt och spela spel. Hade det superkul och så glad jag fick lite ensam tid med min lilla påg. Alla trodde nog vi var galna så som vi sprang runt och jagade varandra. Nattade sedan alla barnen här och nu kan jag äntligen också gå till sängs, 15 timmars jobb idag och jag är slut... Inte nog med det så ringer klockan 3:45 imorgon, dags för Photoshop uppe i bergen för familjen.. och man tackar väl inte nej till att följa med och kika!!
 
God natt, love.

A storm is coming to us...






En lång lång dag har passerat..12 timmars jobb och hade dessutom en tråkig morgon med barnen med massa bråk och skrik hit och dit, lång time-out fick dem iallafall, men det händer väl alla syskon.... Förutom underbara mig som alltid är snäll! 

Vi glömde förmiddagen och käka lite golunch innan vi drog ut för lite ärenden och en vända till poolen. Även om inte det varade länge förrän stormen kom in, attans bananer... Middag och vanlig rutin innan Lovisa kom på besök med en liten film. Blev inte mycket sett av filmen eftersom vi alltid tramsar oss som vanligt, inga vackra videos och bilder ikväll inte... 

Ligger nu gråter till min bok jag läser, the fault in our stars, sjukt bra bok och vill ju aldrig sluta läsa! 
Måste ju också påpeka hur min dag vände och jag blev på bättre humör när jag fick ett brev i posten. Fina vän jag saknar dig, tack tack:*

Ett kapitel till av min bok sen är det läggdags och ladda för fredag! Woho 

Godnatt, love 

July 23 //


What a day! 30 grader hela dagen och mina ungar ville vara inomhus...
Tog en liten fika med barnen och deras farmor och farfar på morgonkvisten, tog det lugnt och bara njöt av dagen, hem för lite lunch och sedan iväg till ett animal shelter. Himla söta och gosiga djur, ville bara ta med mig katterna hem.
 
På kvällen hade Eva fotbollsträning så jag passade på att ta de andra sötnosarna till parken så de fick springa runt och leka av sig. Mina sötnosar är så vackra!
 
En superrolig film, mental, och snart är det dags för sängs, tidigt idag så jag orkar med resten av veckan!
 
God natt, love.

The princess and the dog!


Som jag sa så hade vi ju väldigt roligt med lite utklädnad igår. Började med att Izzy och jag klädde ut oss och på något sätt blev hon en prinsessa och jag hund.. Gjorde några Epic roliga videos och sen var det dags för ny utklädnad när syrrorna kom och ännu en video blev inspelad! Kul hade vi och längesedan vi skrattade så mycket tillsammans!
 
idag fick jag lite sovmorgon, ett träningspass och snart ska jag hämta upp barnen och dra dem till poolen för lite lek och sol! Gött mos!
 
Love.

3 months and I'm back in Sweden!




Jaha, då har en till dag passerat och jag har nu exakt 2 månader kvar av jobb hör i Colorado innan jag beger mig ut på ärenden och sedan hem till Sverige!! 

Hade en rött hyffsat dag idag,  fick lite sovmorgon och ett härligt träningspass innan jag drog mig ut för lite ärenden och eb liten snabb fika hos Lovisa. Drog sedan iväg på lite lunch med flickorna och courtneys pappa innan vi skjutsade sv honom på flygplatsen. Vi drog hem och hade en rolig eftermiddag, säger utklädnad, dans, music och videoinspelning! Bilder på det kommer imorgon, men kul må jag säga stt vi hade. 

Kvällen spenderades med härliga tjejer i Vail på våra gratis konserter och sedan lite party efter! 30 grader ända in till 8 på kvällen så att sitta ute på gräset och lyssna på musik säger man ju inte nej till! Sängs nu! 

Godnatt, love. 

Dancing with the stars gala!

 

Och den galna veckan är över..! Igår var det ju dags för Star gala och barnen och Courtney var ju nervösa och stressade inför det. En full dag med massor att göra för att allt skulle bli perfekt. Blommor, skyltar, sy klänning (Courtneys dansklänning... Läskigt!) och att få flickorna redo och även mig själv. Vi klarade det och det blev så lyckat. Courtney var fantastisk och barnen gjorde ett fantastiskt jobb.
 
Detta är då alltså en gala för att samla in pengar till vår valley så alla barn kan ha det så bra de bara kan. Denna organisationen gör ett fantastiskt jobb och jag var stolt över att får ta del av deras gala!
 
Efter alla dansuppvisningar tog jag barnen hem till deras respektive och sedan tillbaka för lite party. Alla, mest gamla, uppe på scenen och skakar loss. Partyt tog slut vid 11, men dock inte för oss, party at Roach som alltid. Dans, sång och mat hela kvällen! Tillslut orkade jag inte trycket mer och fick bege mig ner till sängs. Skönt nog fick jag också lite sovmorgon idag och har redan avverkat ett träningspass och ska snart ut på lite ärenden innan jag beger mig för att hämta barnen!
 
Love.

Times fly by!



Då var denna helgen över också! Rullade snabbt förbi må jag säga, igår kväll stack jag ut med Macey och Carolina för lite party i avon, alltid trevligt med dessa töser. Må dock säga att det var svårt att gå upp 7:30 imorse för att jobba dock. Lite svenska pannkakor och lite film så löste allt sig och det blev en bra morgon med kidsen. 

Drog en vända till poolen med delphine på eftermiddagen, där även lille pågen var, lek och skoj men sedan blev det dags att hämta flickorna och iväg för dress rehersal för star gala som är imorhon! Blev en lång kväll, men må säga att jag ser framemot imorgon kväll, mina flickor är så söta!! 

Film och data jobb och snart är det dags att sova! 

Godnatt, love! 

Hula party!


Så idag var det äntligen dags för Izzys stora födelsedagskalas. Alla dessa ärenden och allt detta fix kom äntligen till dags och det blev ett rätt schysst party! Poolparty på Adams Rib med lite extra hula tema, och är det party så går vi all in. Lyckat party och den lilla prinsessan hade det super, fick mycket beröm för mitt jobb med dekoration och mina goda kakor, hehe... Palmträn, rockringar och en jäkla massa mat. 6 år, min stora flicka!!
 
kvällen har ju som alltid inte blivit som planerat, så nu vet jag inte vad som händer så vi får väl se och ta denna lördagen som den kommer. Tjoho!!
 
Love.

Everything at once






Woho jag är äntligen i sängs! Idag har varit en hektisk dag, ärenden hit, ärenden dit, samma stress... Och allt annat och lek med barnen imellan! 

Sista sakerna för izzys kalas imorgon var tvungna att fixas, sista sakerna för star gala behövde fixas, snart är veckan över och det ska bli skönt! Som ni ser blev det lite picnic på köksbordet efter vädret inte tillät det utomhus, även stora bak projekt sattes igång för min del! 

Kvällen skulle bli kul med massa vänner, men så blev det inte, trötta ch tråkiga så gav mig hem istället där Courtney var redo för massa sång och dans, så må väl säga den blev roliga ändå! 

Nu är jag dock redo att sova och laddar inför kalas imorgon, woho! 

Godnatt, love! 

Little birdie stuck in the window



En liten fuling från Massachusetts i brist på bilder! 

Idag har varit en dag fylld med ärenden, hann med ett T25 pass imorse innan jag skjutsade hem Lovisa och fick även in eb 5km spring runda, på förbättrad tid! Men sen blev det dags för alla möjliga ärenden och telefonsamtal innan jag hämtade upp ungarna och lekte lite innan dansträning, en runda till walmart blev det också, och ännu fler ärenden för mig medan de dansade. Stack sedan en liten sväng till parken innan det va daga för dem att gå till pappan. 

Nu är jag hemma ensam, datorn på, pretty little liars på tv och projekt få ut fågel från huset... Sitter i fönsterkarmen högt uppe i ett fönster och har panik, men inget funkar.. Attans! 
Ska börja projekt göra om blogg nu till lite sommarbilder, inte lätt tips? Tack! 

Ska i säng tidigt idag för imorgon blir ännu en jobbig dag! 

Godnatt, love! 

Some pictures from the hip hop event!

ice cream monster || bridal shower


Crazy day, mys med flickorna pa morgonen innan de skulle ivag och ha lite arts and crafts med farmor och farfaar. Jag stack ivag och gjorde lite arenden med Lovisa och hennes ungar, lite matshopping sa det inte ar helt tomt i kylen langre och aven lite forberedning for mohippan som skulle ske i vart hus under kvallen.
 
Hamtade upp barnen runt noon igen och lekte lite innan det var dags for danstraning och sjalvklart de storsta glassarna ever efterat. Goda, men dyra sa in i helvetet.... Opps.. Fina sma flickor jag jag har!
 

Pa kvallen blev det ju sedan lite mohippa for Austin som ska gifta sig i nagra veckor, massa massa god mat, bra music och lite presenter! Bra dag och bra kvall, aven lite sleepover med Lovisa ikvall, yeeyh!!
 
Godnatt, love!

3 credits done!



Skönt när man får hem sitt certifikat att man lyckats få ihop hälften av mina credits från college. Bara 3 kvar och de kommer i augusti! 

Love. 

8150 Urban Dance Challenge



Kära tisdag, idag var varit en bra dag! Förutom för 1 minut sedan när du slängde bort hela mitt inlägg... 

Fick en liten sovmorgon idag, men vaknade såklart änfå 7:30 och var redo för träning och massa uppackning och tvätt. Började inte jobba förrän 12, så klämde in ett långt samtal med manda och ett kort med mor och far. Skönt att få ha morgonen ledig och göra ally i sin egen takt. 

När jag hämtat upp flickorna drog vi oss och gjorde oss redo för eftermiddagens bravader. Ett lutet Skype samtal med en au pair från Danmark, vilket inte va så intressant för flickorna haha. Senare drog vi iväg för lite dansträning, flickorna ska nämligen vara med och dansa i star gala, en välgörenhetsshow som även courtney ska dansa i, drog för lite middag och sedan började det roliga. 

Kvällen vart ju soksklart dagens höjdpunkt. Courtney hade fått några VIP biljetter till en hip hop tävling i Vail. 6 crepes dansade om att få vara med i dance tv i Augusti. Även några grymma bboy dansare var uppe och tävlade km pengar. Sjukt häftigt ich grymt duktiga dansare. Inte nog med vilja domarna var också..; 


Performance Judges
*Moncell Durden - gjort koreografer för Michael Jackson!! 
*Emilio "Stretch" Austin
*Chris "Pharside" Jennings
*Ronnie "Ruen" Navarro

Grymt häftigt och så glad att jag fick gå!! 

Nu är jag helt slut efter en lång dag och efter att försökt döda en spindel i cirka 20 minuter.... 

Godnatt, love. 

Happy Birthday Izzy!


Idag har varit en lång dag, vaknade 2:30 och shuttlen hämtade oss 3:00 för att köra oss till flygplatsen och ta oss tillbaka till CO. Framme i Denver vid 10 tiden och drog direkt för lite pannkaks frukost för stora Izzy som idag äntligen fyllde 6 år!! Himla god frukost blev det, delade en pineapple pannkaka och en flatbread rulle med ägg och spenat med Courtney,yuuuummy. Vi drog oss sedan vidare hemåt för att låta Izzy välja ut lite födelsedagspresenter i leksaksaffären påväg hem innan vi lämnade av flickorna hos deras pappa. Stora Stora flicka är äntligen 6 år, hon har längtat så efter att inte vara den minsta i familjen längre!!
 
Sedan jag har kommit hem har jag enbart legat i soffan och latat mig, lite pretty Little liars innan Courtney kom hem med lite falafel till oss och nu är det dags för Wedding crashers att somna i soffan till. Snart läggdags!!!
 
God natt, love.

Last pictures from Barneys Joy!


Lite bilder från de sista dagarna i Barneys Joy. Varit himla mysigt att får åka på semester med hela familjen och  bara njuta av lite fint väder, massa lek och skoj och så klart beachen! Lyckas ta i sönder en dörr, få punktering på hyrbilen och bli uppäten av myggor lyckades jag också få med under denna veckan.. 
 
Skönnt att äntligen vara tillbaka i CO och bara slänga sig i soffan dock, kolla serier på TV och göra absolut ingenting. Courtney kommer snart hem med lite falafel och sedan blir det girlie Movie hela kvällen, tidigt i sängs blir det i alla fall!
 
Love.

iPhone pictures!









Vår sista dag på barneys joy har passerat och vi är redo att åka kl;3:00 am inatt! 

En bra avslutnings dag började med att Eva fick horse back riding en liten runda på morgonen innan vi tog kidsen ut för lite glass och sedan iväg en sväng med båten. Vi körde ut på en liten sanddyna där vi sprang runt och lekte, letade snäckor och bara tog det lugnt och njöt av lite ensamtid och semester. Fantastiskt litet ställe att åka ut på när man behöver en liten break. 

Vi drog och senare tillbaka för att se andra halvlek av VM, Argentina... Mitt hjärta hejade på er! 

Kl; 6:00 var det sedan full rulle här, party och ungefär 60 personer var redo för lite live musik, bartender och mat. Barnen sprang runt och massa god mat serverades. Jag drog mig ner för att packa och se lite film med ungarna innan vi nu ligger i sängs och förbereder oss för en lång resa! Back to Colorado!! 

Godnatt, love. 

Happy birthday Jake!!




En väldigt upp och ner dag har nyss passerat och jag är helt slut efter enbart 5 timmars sömn, en förmiddag vid poolen, en eftermiddag vid stranden, skinande sol och 30 grader och även en bbq för att fira Jake och Justin nu på kvälls kvisten. Men det är väl så det ska va på semester, njuter av lite sol och värme och massa lek med mina sötisar! 

Gjorde ju även bbq festens festtrick, att springa in i dörren är väl inte typiskt mig, inte nog med det så gick den ju även isönder, tur det inte va glas... 

1 dag kvar här på barneys joy och jag aka njuta till fullo!! 

Godnatt, love! 

A long day at la playa!






Godkväll, redo att sova? Om ja är! 

En lång och varm dag spenderades på beachen, pannkaksfrukost med mina små sötingar och efter det spenderade vi hela långa dagen på stranden med hela Jakes familj och alla barn hit och dit! Mycket lek och skoj, både i vattnet och i sanden. 

Kvällen skulle bestå av en kul kväll med mig och åtta ungar, men en annan barnvakt kom också, så en kul kväll ändrades till en kaos kväll. Hon hade ingen som helat koll på regler för hennes barn, vilket satte mig och mina sötisar i problem. Men det blev lite kvällsmiddag, en vända till poolen och en film innan kaoset bröt ut. Nu sover nästan alla iallafall och jag ska också lägga mig i sängs och förbereda för en ny dag imorgon!! 

Godnatt, love. 

Some shoots from the week!






















Några favorit bilder från dagarna som gått här i barneys! Lyckades få in alla bilder på min lilla padda efter lite smarthet av mig och Courtney tillsammans, en fantastisk sladd som hon har där man enkelt stoppar i minneskortet och för över till paddan, Woho. Lite bra bilder för er!! 

Idag hade vi en rätt simpel dag med lite beach på morgonen, hem för lite lunch och sedan iväg till poolen för resten av eftermiddagen. Jag fick in en 5 km löprunda mitt i den varma solen också, innan det va dags för de vuxen att gå på middag och resten av oss käka lite middag och begav oss ner till beachen för den vackra solnedgången. Synd tog myggorna över oss, där av inre så bra tålamod på ungarna och där av inte de finaste bilderna haha, sprang runt och va löjliga på stranden och fångade även lite grodor. Hem och avsluta med lite film innan det va läggdags. 

Verkligen hur underbart fint här som helst, må säga jag saknat beachen!! 

Godnatt, love! 

Beach / hermit crabs / kisses!










Ännu en fantastisk dag på Barneys joy har passerat. Sov länge imorse igen och drog iväg på en snabb promenad innan kidsen vaknade. Frukost och hela fallerullan innan vi drog oss ner till beachen. Stora vågor och må säga att jag och ungarna va i vattnet inprincip hela tiden och hoppade i vågorna, älskar denna tiden med dem fantastiska fyra barnen. Jake och Courtney kom ner lite senare och vi gick över för att leta efter lite hermit krabbor istället, perfekt dag på stranden. 

Under kvällen blev det lite bbq med alla syskon och hela släkten som bor här på farmen och massa spring omkring och jaga barn för mig! Nu har jag lagt barnen och fått hur många pussar som helst, så lite läsning och sedan bed för mig med!! 

Argentina i final!! Spänd för lördag. 

Godnatt, love. 

Firar day at Barneys joy!




Efter en lång måndag och en obehaglig flygresa så kom vi äntligen fram till Barneys joy mitt i natten. Slängde på oss pyjamasen och gick direkt till sängs! 

Idag dock, tisdag, har vi njutit av dagen ordentligt. Vi lät alla sova in, lite frukost och sedan drog vi oss till poolen där vi lekte nästan hela dagen, käka lunch och mötte massa kusiner och liknande till Weston. Massa, massa barn... Tog oss hem mot eftermiddagen och lekte lite innan vi gav oss på en tur ner till havet. Må säga att det var en spännande och kul resa, i en jeep utan bromsar, barn sittande i bagageluckan och på MOTORHUVUDET, jagade kor och rådjur och alla andra små djur vi kunde se. Men det gick fint, vi överlevde. 
Nere på stranden åkte vi lite buggieboard, letade snäckor och blev till små isbitar. 

Nu är barnen äntligen i sängs och även jag är så redo att sova, lång och varm dag! Ska försöka uppdatera så mycket jag kan med lite små bilder från mobilen, tog ju inte ned datorn så ja kan ladda upp fina bilder från kameran, korkad fanny... Ni överlever!! 

Godnatt, love. 

New York, New York, I love you!


En blandad hög med massor av bilder från min underbara vecka i New York med mina underbara föräldrar. Vi hängde runt i Central Park, strosade på Times Square, tog en vända till Coney Island och lite karuseller på Luna Park, vi åkte en buss tur genom upper Manhattan med Jacquie, åkte ut till Liberty Island och såg frihetsgudinnan, high line och Chelsea market, lite outlet shopping på Jersey garden och massa god mat på nya favorit stället, Ellens Stardust.
En helt underbar vecka, saknar det redan, saknar er redan.
 
Love.

Sunday, Sunday!




Älskade söndag, du sprang förbi! 

Imorse blev det lite jobb, mest hänga med kidsen och packa inför barneysJoy som vi drar till  imorgon! 
Mot eftermiddagen tog jag tag i datorn och gjorde klart och skickade in mina läxor, jag bokade även en ny weekend Class i augusti i Denver, så dags för nya läxor igen! Tar aldrig slut... 

Jag drog sen mot kvällen ut för en lång hike med Macey, 7 km fullgjorde vi, och ni kan ju se på bilden hur vackert det är här och hur äckligt... Gissar på ett rådjur? Att Mountain lejonen var i farten kanske? Vad tror vi? 

Sen jag kom hem har jag ju enbart packat mina egna saker och försökt klura lite om de nys läxorna, men datorn vill inte som jag idag. Så dags att måla naglarna och gå till sängs så jag ät pigg inför imorgon!! 

Godnatt, love. 

4th of July celebration!


Kan erkänna att uppdateringen inte har varit så bra de senaste dagarna, men fullt upp, livet rullar på bra liksom!
Kan börja berätta om min härliga torsdag, efter att jag jobbat klart stack jag hem till Macey med Natani och gjorde oss redo för en galen kväll. Vi tog oss ut till Vail där vi mötte upp flera tjejer och satt ner i gräset och kollade på fyrverkerierna som var för kvällen. Efter lite prat och skratt, drog vi sedan till Loaded Joes i avon för lite party. Må säga det blev en bra kväll med dans, härlig musik och härliga vänner.
 
 
Min fredag var ju sedan spännande. det var 4th of July! Hur stort som helst här i USA och jag var så klart spänd. Upp klockan 7 på morgonen och iväg och hjälpa barnen blir redo för dagen, och hur snygga va dem inte?? Vi syndade oss sedan iväg för paraden som skulle gå i Vail. Perfekta platser och kul var det, barnen samlade godis och jag höll ögonen öppna för Weston och Jake som var med i självaste paraden med Jakes jobb, "cykeln" på bilden är en Quiet cat, till för när du ska jaga. Roliga var vi också som hade fixat vatten ballonger som vi kastade på dem! Efter parade hänge vi runt lite i vail och njöt av fint väder och allt härligt som hände på gatorna.
 
 
Lite senare mötte jag upp med tjejerna, tog det lite lugnt, käka middag och lite drinkar innan vi begav oss tillbaka till Eagle för lite fyrverkerier ikväll igen. Denna gången på ett lite annorlunda vis, mitt ute i ingenstans sittandes bak på bilen, så fint var det!
Efter fyrverkerierna drog vi oss till en kompis hus för lite hemma fest. Beerpong, kortspel och ett härligt gäng människor. Kvällen blev lång och vi hade superkul och självklart med det sleepover med Macey efter! En bra första 4th of July som jag hade höga föväntningar om. Hade hoppats på lite mer, men ska inte klaga eftersom vi faktiskt hade jäkligt kul!!
 

Idag blev det en liten hangover day för oss alla. Men vi lyckades att "pull it together" ändå, en sväng bort till Adams rib för lilla Vivi som fyllde 1 år idag. Drog sedan med tjejerna till SIlverthorne för lite äventyr och shopping. Behövde kanske inte nödvändigtvis handla något.. Men hittar man så hittar man.. Och outlet + 4th of July rea så kan man ju inte riktigt hjälpa sig.. Blev en liten bikini, lång klänning, sandaler, solglasögon och en liten väska, mest av det nödvändigt enligt mig!!
Kvällen nu har jag spenderat att packa upp för familjen från deras mini trip och bara legat i sängen med datorna. Sökt lite kurser för när jag kommer tillbaka till fina Sverige, bloggat så klart.., och slutföra mina läxor för kursen jag gjorde i New york! Så nu är det bara att fortsätta innan jag ska bädda ner mig i sängen framför en film!
 
Love.

They are joining the Swedish team!







Började dagen hur bra som helst med träning och god frukost med Macey. Drog sedan iväg till flickornas pappa för lite jobb, lek hemma och sedanniväg för att köpa detonationer för inorgon, lite park häng och sedan skulle jag få en liten paus medan de hängde med pappa och vänner. Men blev att packa och handla och springa runt och fixa massa för familjen för ikväll. 

Alla fyra barn kom tillbaka runt 4 för lite art and crafts och nu hänger vi lite vid poolen och väntar på att massa vänner ska komma över hit och jag ska sticka iväg på fyrverkerier med mina vänner! 

Vill ju säga att barnen blev galna när de såg deras lilla överraskning i stugan. Sverigetröja och svenskt godis och igen lät mig smaka..... Ha galna ungar haha 
Tackar mor och far:* 

Love. 

Starting with an awesome evening, ending terrible with a fuck cricket...






Sååå, jag åkte ju över till Macey och som vanlig har vi en blast. Laga lite mumsig middag, gick på en liten snabb hike upp bland bergen och satte oss sedan framför en as ball film, this is the end. Blev enbart lite läxor gjorda eftersom trögskallen inte kom ihåg lösenordet till internetet... 

Nu kom vi nyss hem till mig istället, tomt hus så vi bestämde oss för en sleepover. Första vi ser är en äcklig stor jävla gräshoppa på väggen!!! Och ingen av oss vill ju självklart ta den så vi börjar kasta skor och tillslut får jag in en fullträff, men vi får ju ny panik attack för nu hoppar den ju runt på golvet... Tillslut är jag modig och får död på den... Hetsigt slut på en kväll, men vi överlevde och nu är vi redo för bed! 

Godnatt, love! 

It was just a dream!



Idag har inte varit en allt för spännande dag, samma rutin på morgonen som alltid. Idag var det lika varmt som igår så jag höll ju tummarna för poolen, men istället blev det att vi tog en lugn morgon och lekte i huset och vid lunch tid drog vi oss till Vail för att hänga posters i alla olika affärer. Barnen var inte jättelyckliga, men vi gjorde ett bra jobb och efter lite lunch och snack drog vi till courtneys jobb för ännu mer godsaker. 

Sista två timmarna hängde vi bara i parken med delphine och Vivi och lekte lite! 

Har nyss planterat lite blommor och bara tagit en minut för mig själv och snart ska jag bege nig till Macey för lite middag och plugg!! 

Love. 

Crazy night at vail concert!







Idag har varit en bra dag! 

Upp med tuppen och träna innan jag begav mig till flickorna, vi lekte lite hemma och sedan drog jag iväg de två minstingarna och hängde upp lite lappar för RRR runt i eagle. Vid 12:30 var jag klar, de skulle iväg och rida med några kompisar, så då var det dags för mig att göra en jävla massa ärenden.. 
3:45 var jag hemma och klar och gjorde mig redo för ett andra träningspass. 

Mot kvällen drog jag och några tjejer till Macey för lite mat och sedan till vail för konserten. Chilla lite där och njöt av musiken innan vi drog till en hotell bar för någon drink. Må säga att detta var en av de roligaste kvällarna här. Så mycket skratt och trams... 

Trött och sömning, redo för träning och jobb imorgon, Lets go! 

Godnatt, love.

A dip in the pool!






Godnatt/godmorgon!! 

Var uppe med tuppen idag och körde direkt igång med min träning, tufft men skönt! 
Drog mig sedan mot flickornas pappas hus och var så excited att träffa My girls och tur nog var de väldigt glada att se mig med!! 
Vi chillade mest på morgonen, lekte lite och käka lunch och sedan var det daga för poolen! Hade så mycket kul, izzy lämnade mig nästan aldrig ifred, satt i mitt knä, satt på mig och var vid min sida hela dagen, en perfekt första dag att komma tillbaka till, synd att min lille påg inte kunde vara där dock! 

Vid 5:30 när det var dags för mig att sluta jobba drog jag tillbaka till huset och fixa lite saker som behövdes göras innan saknade Macey kom över och chillade. Vi hängde med courtney, åt svenska köttbullar och njöt av den enormt underbara sommarvärmen som vi har här, 30 grader hela dagen! 

Kom nyss ner till sängen och är så redo att sova, så slocknar väl direkt när jag är färdig med detta inlägg, såååå... 

Godnatt, love!