Utah & Arizona!

 

Hur vackert är inte detta?? En tio timmars bilresa gjorde att jag nu kan kryssa av Utah och Arizona på min lista, inte helt varit där men att köra igenom duger bra för mig, Utah kommer jag även besöka mer under sommaren. Kan ju även kryssa av Nevada, Las Vegas. För nu ligger jag nämligen i min king size bed i min mini svit i Las Vegas.
 
 
Länge sedan jag bodde på ett sådant här fint hotell, sist måste ha varit i Thailand må jag tro. Jag njuter och har det bra. Barnen och Courtney är hos hennes mamma och hälsar på och jag gottar mig här på hotellet.
Eftersom jag ínte är 21 fick vi låtsas att Courtney skulle bo här med mig, och självklart håller barnen på att avslöja mitt framför personalen... Men vi klara oss! Jag bytte direkt om till short, då det är ca 30 grader här... Och vandrade runt i hotellet. Vilse? Ni förstår nog inte hur stort detta hotellet är. 2 stora pooler, stort kasino, alla möjliga matställen och fik man kan tänka sig, lite shopping, bio, teater, 2 fitness center, spa, tanning, tror jag fick med allt? Tre stora byggnader finns här, kunde inte ens få med alla på bild, och man måste även ta skydive, för att ta sig till de olika byggnaderna! Mäktigt. Tog sedan shuttlen till Ceasar Palace för upptäcktsfärd av Las vegas!
 
Love.

Lyxlirare
Du bara reser o reser, nu har du nästan sett "allt"
NJUT!!!

Svar: Får ju passa på att njuta så mycket jag kan!
Chicago och Hawaii kvar!!
Hoppas allt är bra med er!!
None None




? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR