Open house at RRR!

Lily var så stolt, första fisken hon fångat!!

Saaaturday, halva helgen är över och snart dags för en ny fullspäckad vecka!!
Dagens morgon bestod mest av att bara ta det lugnt, lite tv, lite lek och lite fnatt. Tog sedan tag i projekt göra mors dag kort, för här i USA är det nämligen mors dag imorgon. Så barnen gjorde lite kort och presenter, så imorgon är de fullt laddade att överraska deras mammor! Bästa au pairen har ju självklart varit iväg och köpt lite blommor och choklad som barnen får ge också!
 
Vid 2 tiden drog vi oss iväg till Round up river ranch. Vilket är företaget där Courtney jobbar, de hade nämligen öppet hus ute på deras fantastiska camp en halv timme iväg. Första gången jag vart där ute och det var ju så mysigt. Fiske, båtar, klättervägg och massa massa annat. Detta är då ett camp för sjuka barn under sommaren där de kan upptäcka och leka på ett helt annat vis. Så vi sprang runt, käka popcorn, fiskade och gjorde lite arts and crafs. En mysig dag, hade bara önskat solen sken på oss så hade det varit perfekt.
 
Nu har vi käkat go middag och jag är nu redo för en film i sängen och förhoppningsvis somna tidigt, vilket kommer nog inte hända.
 
God natt, love.



? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR