Sunday plus tuesday!

Brandstation i NY, minnesplats för de som gick bort i 9/11.
Manhattan från båt.
Brooklyn Bridge och Manhattan bridge.
Frihetsgudinnan.
Blåste en del..
Från Top of the rock.
Fina vän!
Rockafeller.
God mat...
Time for basketball.
Cheerleaders.
Duktiga små dansare.
Mmm.. längtat!
Shopping,
more shopping....!
Vilken helg! Kan inte beskriva hur bra den varit, massa bilder är bättre än ord!
Söndagen bestod ialalfall av lite sightseeing. Efter frukosten vandrade vi mång blocks... för att komma till Hudson River där vi hoppade på en båt för lite sightseeing. Rätt coolt att se Manhattan från en båt. såg även frihetsgudinnan på väldigt nära håll! Dock var det rätt kallt och blåsigt så man ville inte riktigt stå ute på däck och kolla.. haha.
Efter båtturen satte vi oss för lite fika och lunch och fortsatte att vandra  runt och kika lite. Vi tog oss ner till Top of the rock och vandrade högst upp för att se ut över New York. Det är så coolt, och det är helt annorlunda att stå där uppe på dagen och på natten, vet inte vad som är häftigast faktiskt?
På kvällen blev det middag på en jättemysig restaurang där även Sara och Alina kom för lite sällskap. Sen var det äntligen dags för Basket!! NBA; Knicks vs Minnesota, tyvärr förlora Knicks men det var så häftigt och det var en spännande match! Vid 10:30 var det dags att säga hejdå och det var så jobbigt, blev en del tårar för min del.. ville bara vara kvar där med fam mauritsson. Och om ni läser, så tack igen för den bästa helgen, är så tacksam och det var så himla kul!!
 
Tisdag:
Idag har varit en bra dag! Mer än en bra dag, även fast barnen har varit lediga från skolan av någon konstig anledning haha.
Fick sovmorgon till nio, vid elva var det dags för kalas för pojken och flickan åkte till en kompis. Trots detta så har jag endast haft 5 minuters paus idag.. Trött är jag nu.. Vi hade en superbra middag och en superbra kväll! Älskar när barnen är såhär, stay that forever!!
Imorgon är det 6:20 igen och jag längtar inte. Är superarg för jävla tv serie funkar inte på internet inte heller idol, bläää!
 
Sovdags, Godnatt. Love!
? Anonym

Var har du köpt dina AirMax?? Så jävla snygga!!

Svar: Internet hemsida, minns tyvärr inte vad den hette :/ något med fashion!
None None




? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR