Florida - Fort Lauderdale!

Och vi landade i Fort Lauderdale, dagen efter, kl 06:00 efter en hemsk flygresa, lagom trötta, hoppar vi in i en taxi, som försöker lura oss... slutar med tre polismän och tre polisbilar med blåljusen på vid sidan av vägen, två taxi chaufförer och vi två blonda tjejer... Efter mycket om och men lämnar taxi chauffören oss, med inga pengar och ett hot.. Courtneys bror, som vi skulle bo hos, kom och hämtade oss, 06:30 på morgonen, och kunde inget annat än att skratta.. Bra start på denna destinationen. Fort Lauderdale var vackert som jag visste, lite beach,mycket regn och en hel del shopping. Next, the keys!
Den här destinationen fick inte heller den bästa början. En 7 timmars buss skulle ta oss till ön Marathon, men väl framme vid bussen inser vi att vi har missat den med en timme, hade kollat på avgång från Miami och inte F.L.. nästa buss gick hela 17 timmar senare.. Tur så hade vi bott hos de snällaste människorna, som alltså tar sig tiden att köra oss hela vägen till ön, 4 timmar dit, för att våra planer inte ska gå i kras.. Väl framme bor vi på ett rätt fint hotell i 3 nätter, mitt i ingenstans.. Första dagen skulle bli en snorkel dag på Key Largo, slutade med en lång väntan vid vägen på bussen, där en polisbil stannar för att verkligen kolla så att vi är okej.. En lååång promenad utan att hitta snorkelstranden.. En liten beach är vad vi hittar, lagom besviken Fanny...
Näst kommande två dagar blev inte heller som planerat. En dag på självaste key west, där vi missade ett antal bussar, tog fel bussar och verkligen inte hittade vår destination.. Tillslut kom vi fram, inte heller här hittade vi de fina stränderna, men vi hittade iallafall en mysig liten stad. Något litet att hänga i julgranen iallafall. Dagen efter skulle komma att bli likadan då vi var tvungna att ta oss till key west för att kunna ta vår buss till Miami. Resultat att jag inte heller denna dag fick uppleva något fint.Väldigt besviken vill jag säga, råd till er andra, boka alla era aktiviteter innan och kolla upp bra boende, och ta taxi istället för buss..



? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR